:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Dutch FilmWorks >> PERSBERICHT: 06-05
PERSBERICHT: 06-05
Bron: Dutch FilmWorks - Datum: 2005-01-18 - Geplaatst door: Werner
DUTCH FILMWORKS DISTRIBUEERT 06-05 OP RENTAL

06-05, de laatste film van Theo van Gogh zal door DFW naar de videotheken gebracht worden. Dat is vandaag bekend gemaakt. De film zal te huur zijn vanaf 6 mei.

In deze laatste rolprent van Theo van Gogh zien we een aantal gesuggereerde gebeurtenissen en ontwikkelingen die leiden tot de moord op Pim Fortuin. In 06-05 zijn o.a.: Theo van Gogh, Thijs Römer, Tara Elders, Caro Lensen en Johnny de Mol in grote rollen te zien, en worden kleinere rollen ingevuld door o.a.: Georgina Verbaan, Tooske Breugem en Peer Mascini. 06-05 is een uiterst spannende thriller waarin vraagtekens worden gezet bij de realiteit zoals wij die kennen. Met deze film heeft Theo van Gogh laten zien dat hij op een bijzondere manier een film kon maken die voor een groot en mainstream publiek geschikt is, in tegenstelling tot veel van zijn eerdere films. Het verhaal en de spanning van de film zijn te vergelijken met films als: The Firm en Enemy Of The State.

De film 06-05 is gebaseerd op het boek 6 mei van Thomas Ross. DFW verwacht dat deze rentalrelease een enorm succes zal zijn.