:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Buena Vista >> PERSBERICHT: RELEASES MAART 2005
PERSBERICHT: RELEASES MAART 2005
Bron: Buena Vista - Datum: 2005-02-17 - Geplaatst door: Werner
ALIAS - HET COMPLETE DERDE SEIZOEN
in een 6-delige DVD-set
Te koop op DVD vanaf 9 maart 2005

Sydney Bristow (Jennifer Garner) is een verleidelijke studente van in de 20 jaar. Achter haar verschijning als jonge, verlegen vrouw, schuilt een CIA-agente. Na reeds vele jaren voor de CIA gewerkt te hebben als dubbelagente binnen de terroristische afdeling SD-6, doorkruist Sydney nu de wereld op het spoor van een nieuwe vijand, de Covenant, en op zoek... naar haar verleden! Wanneer zij wakker werd in Hong-Kong, wist zij niet hoe ze daar beland was, noch wat er gebeurd was. Nu tracht ze 2 jaar afwezigheid terug te vinden. Zelf herinnert ze zich niets en niemand kan haar uitleggen wat haar ondertussen overkomen is.

In dit derde seizoen vertrekt Sydney op missies met telkens een dubbel doel: de vijand voor zijn en informatie inwinnen over haar 2-jarige verdwijning. Haar taak is des te moeilijker nu ze er alleen voor staat en niet meer kan rekenen op de liefde van Michael Vaugh. Hij waande haar dood en is ondertussen getrouwd! Vanaf de eerste aflevering raakt Sydney verzeild in een hele nieuwe wereld vol intriges. Haar leven wordt overhoop gehaald terwijl de actie in de loop van de serie steeds snellere wendingen neemt. Alle 22 afleveringen in deze verbluffende, uit zes discs bestaande collectie zitten opnieuw vol stunts, leuke gadgets, en duizelingwekkende plotwendingen. Met de bijhorende verzameling bonusmateriaal komt de kijker midden in de actie terecht en kan hij ten volle genieten van zijn favoriete serie!

Met in de hoofdrollen: Jennifer Garner (Daredevil, 13 Going On 30), Michael Vartan (One Hour Photo), Victor Garber (Legally Blonde), Ron Rifkin (The Sum Of All Fears) en een aantal nieuwe gezichten zoals Melissa George (Mulholland Dr.). Gastoptredens van : Isabella Rossellini (Blue Velvet), Quentin Tarantino (Pulp Fiction), Vivica A. Fox en David Carradine (Kill Bill), Ricky Gervais (The Office) en regisseur David Cronenberg (Crash).

Alias – Het complete derde seizoen op DVD:
Distributeur: Touchstone Home Entertainment
Genre: Serie
Totale speelduur: circa 15 uur
Keuring: 12 jaar
Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Engels / Frans; Dolby Surround 2.0: Spaans.
Ondertiteling: Nederlands / Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Frans / Spaans / Zweeds / Noors / Deens / Fins / IJslands.
Technische specificatie: 16 x 9 / 1.78:1 (geschikt voor alle beeldformaten).

Bonusmateriaal:
Op DVD 3:
• Gesproken toelichting.
Op DVD 4:
• Gesproken toelichting.
Op DVD 5:
• Museum of Television & Radio: personages creeëren
• Bezoek het Museum of Television & Radio online op www.mtr.org
Op DVD 6 :
• Alias in animatie
• Alias van dichtbij
• Burbank in Barcelona
• Bloopers
• Niet eerder vertoonde scènes
• Het Alias-teamMR 3000
Getting back in the game... means getting back into shape!
Te huur vanaf 8 maart 2005
Te koop vanaf 9 maart 2005 op DVD

Bereid je voor op een heleboel humor met grappenmaker Bernie Mac (Bad Santa, Ocean’s Twelve) en de voor een Oscar genomineerde Angela Bassett (Best Actrice, What’s love got to do with it, 1993). Bij zijn drieduizendste slag dacht Stan Ross (MAC) dat hij zich nu echt tot de legendes onder de baseballers mocht rekenen. Maar tien jaar later wordt er ontdekt dat drie slagen niet geldig waren! Stan Ross besluit de meest waanzinnige comeback in de sportwereld ooit te maken en zijn titel alsnog te claimen! Met o.a. Chris Noth (Cast Away) en Paul Sorvino (Goodfellas).

Mr 3000 op DVD:
Distributeur: Touchstone Home Entertainment
Genre: komedie
Speelduur: 99 minuten
Keuring: Alle leeftijden
Taalkeuze: Dolby Digital 5.1 : Engels / Frans / Spaans / Portugees.
Ondertiteling: Nederlands / Engels / Engels voor Doven en Slechthorenden / Frans / Spaans / Portugees / Zweeds / Noors / Deens / Fins / IJslands.
Technische Specificaties: 1.85:1 - 16x9.

Bonusmateriaal
• Achtergrondreportage van Mr 3000 ‘The making of’
• Voorjaarstraining: de extra’s
• Iedereen is gek op Stan
• Toegevoegde scènes
• Niet eerder vertoonde scènes
• Bloopers
• Gesproken toelichtingTHE YOUNG BLACK STALLION
Te koop vanaf 9 maart 2005 op DVD

Deze film, een prequel van de in 1979 gereleasde klassieker The Black Stallion, vertelt het verhaal van een meisje, Neera, dat gescheiden wordt van haar familie in Arabië in de tweede wereldoorlog. Wanneer een wilde jonge hengst, die ze Shetan noemt, haar alleen terugvindt in de woestijn ontstaat er tussen de twee een speciale band. Hun vriendschap groeit wanneer het paard haar terugbrengt naar haar grootvader. Neera wil daarop samen met Shetan (wat Duivel betekent) aan de jaarlijkse race deelnemen en zo haar grootvaders reputatie redden. Neera’s ijzeren wil en moed, gecombineerd met Shetan’s ongetemde kracht, maken van de race een onvergetelijke en triomfantelijke belevenis.

The Young Black Stallion op DVD:
Distributeur: Walt Disney Pictures
Genre: Speelfilm
Speelduur: 45 minuten
Kwotering: Alle leeftijden
Taalkeuze: Dolby Digital 5.1 : Engels / Frans / Spaans / Portugees.
Ondertiteling: Nederlands / Frans / Engels / Engels voor Doven en Slechthorenden / Spaans / Zweeds / Noors / Deens / Fins / IJslands / Portugees / Ests.
Technische Specificaties: 1.78:1 - 16x9.

Bonusmateriaal
• Biana zoeken
• Filmen in Namibië
• De Kashba bouwen
• De hengsten temmen

UIT HET ARCHIEF