:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> House Of Knowledge >> RELEASEBERICHT: NIEUWE RELEASES LENTE 2006
RELEASEBERICHT: NIEUWE RELEASES LENTE 2006
Bron: House Of Knowledge - Datum: 2005-12-20 - Geplaatst door: Werner
House of Knowledge brengt in 2006 weer vele nieuwe titels uit!

In de lente van 2006 brengt House of Knowledge Discovery Travel & Living DVD's op de markt. De voorbereidingen voor de zomervakantie zijn dan in volle gang. In de categorie Travel & Living zijn DVD's over vakantiebestemmingen, hotspots en parelwitte stranden te vinden.

Daarnaast zorgt House of Knowledge in de vroege lente van 2006 voor een aantal nieuwe martial arts DVD's. Op 28 februari brengt House of Knowledge in Nederland verschillende titels uit van de productiemaatschappij Shaw Brothers.

House of Knowledge wenst u fijne feestdagen en een goede jaarwisseling!Titels van de Shaw Brothers op DVD

De legendarische Shaw Brothers hebben een uitgebreide collectie van Kung Fu en Wuxia-films gemaakt. De Shaw Brothers worden door hun uitgebreide catalogus ook wel de Warner Brothers van AziŽ genoemd en waren de inspiratiebron voor regisseurs als John Woo (Face Off), Yuen Woo Ping (Iron Monkey, The Matrix), Quentin Tarantino (Kill Bill) en de rapgroep Wu Tang Clan. Tarantino bracht in zijn script van True Romance zelfs een ode aan The Shaw Brothers

28 februari verschijnen de eerste tien titels uit de Shaw Brothers catalogus op DVD, te weten The Mighty Peking Man, Oily Maniac, 36th Chamber Of Shaolin, The Boxer From Shantun, Come Drink With Me, The Magnificent Trio (Van Chang Cheh ťťn van de belangrijkste regisseurs van Mandarijnse zwaardvechtersfilms), The Shadow Boxer, Shaolin Hand Lock, Shaolin Temple en Water Margin; allemaal klassiekers die nog nooit eerder in de Benelux op DVD verschenen zijn.

De DVD's worden uitgebracht als singlediscs en hebben dezelfde classy uitstraling.Discovery Travel & Living

House of Knowledge brengt volgend jaar naast de Discovery documentaires ook DVD's uit in de categorie Discovery Travel & Living.

Onder Discovery Travel & Living komen onderwerpen aan bod voor de zonaanbidder, de wereldreiziger en liefhebber van cultuur. Het zijn onder andere titels over de ontdekking van het paradijselijke Tahiti, de 10 hotspots om bruin te worden en een reis over ís werelds grootste eiland AustraliŽ. Daarnaast verschijnen ook de titels Top 10 Caribische Stranden, 101 Things To Do Before You Die en Top 10 Spanje op DVD.

De releasedatum van de eerste 6 titels van Discovery Travel & Living is 14 maart. De DVD's worden als single disc's uitgebracht.