:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: ARRESTED DEVELOPMENT SEIZOEN 1
PERSBERICHT: ARRESTED DEVELOPMENT SEIZOEN 1
Bron: Fox - Datum: 2006-05-24 - Geplaatst door: Werner
ARRESTED DEVELOPMENT SEASON 1
Zwaar bekroonde komische topreeks eindelijk op dvd
Verkrijgbaar op dvd vanaf 7 juni

Arrested Development is met voorsprong de leukste komedie van de laatste jaren. Voor liefhebbers van intelligente, droge humor is elke aflevering een echt feest. Al vanaf het eerste seizoen regende het bekroningen. Ontdek zelf wat Arrested Development zo onweerstaanbaar maakt!

Het verhaal
In deze door critici bejubelde komische televisieserie maken we kennis met de plotseling straatarme en bijzonder wereldvreemde familie Bluth. Nog compleet genietend van hun luxueuze levensstijl schijnt het niet bij de familieleden door te dringen dat het gezinshoofd (Jeffrey Tambor) in de bak zit wegens illegale boekhoudpraktijken en dat hij er gek genoeg elke seconde van geniet. Maar het kan nog erger: nu het familiekapitaal bevroren is, moeten ze ook nog op zoek naar een baan. De enige die de ernst van de situatie begrijpt, is Michael (Jason Bateman), die zich realiseert dat het aan hem is om zijn excentrieke familie naar een nieuw hoofdstuk in hun leven te leiden. En lijden wordt het...

Vijf Emmy's en een Golden Globe voor het 1e seizoen
Deze topreeks laat alle clichés van het genre achter zich. Het is één van de eerste komedies die zonder een zogenaamde 'laugh track' wordt ondersteund. Daarnaast heeft de serie een documentaireachtige stijl waarbij met sneeds met één camerastandpunt werkte, wat een bevreemdend geestig effect oplevert. In de VS is Arrested Development al een echte cultreeks. Alleen al seizoen 1 werd met vijf Emmy's en één Golden Globe bekroond, naast tal van andere prijzen en nominaties. Jason Bateman is uitzonderlijk sterk in deze topreeks. Met zijn onderkoelde vertolking en ingehouden woede maakt hij het bizarre gedrag van zijn gezinsleden nog geestiger. Zijn prachtige acteerwerk leverde hem een Golden Globe op voor best performance van een acteur in een tv-reeks, musical of komedie.

Ron Howard
Wellicht de meest in het oog springende naam is Ron Howard, die niet op het scherm te zien is, maar als 'voice over' de wedervaardigheden van de familie Bluth van commentaar voorziet. Howard is ook regisseur van The Da Vinci Code, de langverwachte verfilming van de megabestseller. Die regieopdracht vormt één van de hoogtepunten in een al indrukwekkende Hollywoodcarrière. Howard leverde zijn bijzondere stem voor tal van tv-realisaties en is al sinds het einde van de jaren vijftig actief als acteur. Vanaf de jaren tachtig bouwde hij ook een carrière op als producer van opmerkelijke films, zoals The Doors, A Beautiful Mind, The Alamo, The Missing, Cinderella Man en Apollo 13. Ook voor de succesvolle tv-serie 24 trad Howard op als executive producer

Maak kennis met de Bluths
Normaal gesproken heeft wie in een familiebedrijf wordt geboren twee opties. Of je stapt in de onderneming, niet gehinderd door sollicitatieprocedures of kennis van zaken, of je zoekt je heil in de buitenwereld. Maar de Bluths hebben, gezien hun totale gebrek aan talent, geen opties. Waar dat toe leidt, ontdek je in Arrested Development.

Productinformatie koop-dvd
Titel: Arrested Development seizoen 1
Releasedatum: 7 juni 2006
Genre: komische tv-reeks
Leeftijd: 6
Lengte: ca. 568 min.
Geluid: Dolby Surround 2.0
Beeld: 16x9 (widescreen: 1.78:1)
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels

Extra's dvd:
• Audiocommentaar op diverse afleveringen
• 14 verwijderde scènes
• 4 featurettes
• Inleiding door Ron Howard
• Preview op seizoen 2
• Promotiespotje


Recent nieuws van dezelfde bron