:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> CVPublishing >> NIEUWSBERICHT: CINEVIEW VERANDERT NAAM IN CVPUBLISHING
NIEUWSBERICHT: CINEVIEW VERANDERT NAAM IN CVPUBLISHING
Bron: CVPublishing - Datum: 2006-07-27 - Geplaatst door: Werner
Per 1 augustus a.s. verandert Cine-View Publishing zijn naam in CVPublishing, waarbij CV staat voor Creative Vision. Omdat CVPublishing naast de diverse DVD-producties ook luisterboeken gaat uitgeven, onder de labelnaam Spraak-Makend, dekt de term Cine-View de lading niet meer en is gekozen voor deze nieuwe naam.

De eerste serie luisterboeken van Spraak-Makend wordt in september uitgebracht, het betreft o.a. de bekende titels: Heks van Susan Smit, Matabia van Marion Bloem en Broodje Halfom van Bart Chabot. Alle titels zijn door de auteurs zelf ingesproken, wat een extra dimensie geeft aan de luisterboeken.

Sinds 2001 brengt Cine-View DVDís uit, voorbeelden hiervan zijn: Tatjana My Own Story, Vrienden Van Amstel, DVDeelder en Dunya & Desie 1. De meeste DVD's zijn uitgebracht onder het label DVDView. Net uitgebracht op dit label zijn Klootwijk Aan Zee, de succesvolle RVU-tv serie en een dubbel DVD met 2 documentaires van Marion Bloem (Het Land Van Mijn Ouders en Wij Komen Als Vrienden).

Gepland voor de komende tijd staan nog Keuringsdienst Van Waarde, een DVD over Marlene Dumas, een jazz-box en Ė i.s.m. Art-S - een dubbel DVD-box over Vincent van Gogh, de Flodder-box (10 dvd's) en het tweede deel van Vrienden Van Amstel (i.s.m. Universal).

Meer info is te vinden op www.dvdview.nl


Recent nieuws van dezelfde bron