:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Indies Home Entertainment >> PERSBERICHT: 2x CSI
PERSBERICHT: 2x CSI
Bron: Indies Home Entertainment - Datum: 2006-08-07 - Geplaatst door: Werner
CSI MIAMI 3-1
Release op 22 augustus

De nieuwste CSI: Miami Box, Seizoen 3 Deel 1 zal vanaf 22 augustus weer overal te koop zijn. Weer twaalf verse afleveringen waarin Horatio en zijn team de strijd aangaan met de criminelen van Miami.

Synopsis:
In Miami, de stad waar zien en gezien worden een belangrijke rol speelt, werkt een team van forensische detectives nauwgezet samen om misdaden te onderzoeken. Gewapend met de meest moderne technieken en een flinke dosis intuïtie gaan de detectives op pad, proberen ze daders te ontmaskeren en bewijzen zij vaak de in vergetelheid geraakte slachtoffers een aanzienlijke dienst. Geen moord blijft onopgelost onder de brandende zon.

Specificaties DVD:
Regie: diverse regisseurs
Cast: David Caruso, Emily Procter, Adam Rodriguez, Khandi Alexander, Sofia Milos, Jonathan Togo
Genre: Thriller
Speelduur: 524 minuten in totaal
Releasedatum: 22 augustus 2006
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 16:9 (1.78:1) widescreen
Geluid: Dolby Digital 5.1

Extra's:
• Deep Blue Sea
• Visualizing Season 3
• Commentary diverse afleveringen.CSI NEW YORK 2-1

Liefhebbers hebben lang moeten wachten: de laatste twee boxen kwamen resp. in december 2005 en februari 2006 uit. Maar over anderhalve maand is het eindelijk zover: dan ligt CSI: NY 2-1 in de winkels. De nieuwe DVD Box van CSI:NY zal weer 12 superspannende afleveringen bevatten. Mac Taylor (Gary Sinise) en zijn team krijgen weer heel wat moeilijke gevallen voorgeschoteld. Ook zullen we in aflevering 3 kennismaken met een nieuw CSI-lid: Lindsay Hamilton, gespeeld door actrice Anna Belknap.