:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Buena Vista >> PERSBERICHT: W.I.T.C.H.
PERSBERICHT: W.I.T.C.H.
Bron: Buena Vista - Datum: 2006-09-01 - Geplaatst door: Werner
W.I.T.C.H. Volume 1, 2 & 3
Te koop op dvd vanaf 6 september 2006

VOLUME 1
Maak kennis met W.I.T.C.H. (Wilma, Irma, Taranee, Cornelia, Hay Lin), vijf gewone tienermeiden met ongewone krachten, en ontdek de magie van vriendschap. Met hun bijzondere beheersing over de elementen Water, Vuur, Lucht en Aarde worden zij de Wachters van de Sluier. De meiden beschermen het universum tegen het kwaad maar moeten ondertussen ook leren omgaan met huiswerk en jongens!

VOLUME 2
Het is echt niet gemakkelijk om 13 te worden je hebt huiswerk, klusjes thuis, afspraakjes met jongens, en niet te vergeten: het beschermen van het universum tegen slechte krachten. De avonturen gaan verder met de vijf leden van W.I.T.C.H., de uiterst geheime groep die als doel heeft Phobos te verslaan, de slechte prins van de onderwereld. Als Phobos zijn volgelingen op pad stuurt om de geboortebewijzen van alle 13-jarigen in Heatherfield te stelen komen de meiden van W.I.T.C.H. tot de akelige conclusie dat ieder van hen de verloren gewaande zuster van hun aartsvijand zou kunnen zijn.

VOLUME 3
De leden van W.I.T.C.H. zijn terug voor nog vier afleveringen van deze succesvolle animatieserie. Als de slechte prins Phobos steeds dichterbij zijn verloren gewaande zuster komt, die hem zal helpen het universum te veroveren, roept W.I.T.C.H. de krachten van de natuur in om hem tegen te houden. Kunnen de meiden Phobos' sinistere plannen dwarsbomen, en nog op tijd zijn voor de film met hun vrienden?

Deze sensationele animatieserie - gebaseerd op de maandelijkse strip, een groot succes in meer dan twintig landen - is een echte ervaring!

Technische specificaties
Volume 1
Taalkeuze: Dolby Surround 2.0: Nederlands / Engels / Duits / Spaans / Zweeds / Noors / Deens / Fins
Ondertiteling: Nederlands / Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Duits / Spaans / Zweeds / Noors / Deens / Fins
Beeldformaat: 4x3 - 1.33:1
Speelduur: 65 minuten

Bomusmateriaal:
Spellen en activiteiten
W.I.T.C.H. Wachters en Weetjes

Volume 2
Taalkeuze: Dolby Surround 2.0: Nederlands / Engels / Frans / Italiaans / Duits / Spaans
Ondertiteling: Nederlands / Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Frans /
Italiaans / Spaans
Beeldformaat: 4x3 - 1.33:1
Speelduur: 90 minuten

Volume 3
Taalkeuze: Dolby Surround 2.0: Nederlands / Engels / Frans / Italiaans / Duits / Spaans
Ondertiteling: Nederlands / Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Frans /
Italiaans / Spaans
Beeldformaat: 4x3 - 1.33:1
Speelduur: 90 minuten