:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Music >> PERSBERICHT: ALEX AGNEW THE LEGEND ENDS
PERSBERICHT: ALEX AGNEW THE LEGEND ENDS
Bron: Sony Music - Datum: 2013-12-14 - Geplaatst door: Werner
ALEX AGNEW “THE LEGEND ENDS” 

Sony Music Belgium zet nieuwe stappen in all-round entertainmentbeleving en sluit exclusieve deal met Alex Agnew 

Alex Agnew, ongetwijfeld één van de grootste entertainers van België, lanceert op 16 december zijn DVD-release, “The Legend Ends”. 

Sony Music Belgium is zeer fier te mogen aankondigen dat ze voor deze release een exclusieve samenwerking zijn aangegaan met Smart-Lab, het management-agentschap dat de belangen van Alex Agnew verdedigt. 

Carla Doms van Sony Music Belgium: “We zijn zeer fier dat we Alex Agnew mogen verwelkomen in de Sony familie. Sony is steeds op zoek naar nieuwe talenten en naar talenten die het verdienen om ondersteuning te krijgen van een ervaren team. Samen met Admiral Freebee, Dimitri Vegas & Like Mike, Hooverphonic, Free Souffriau, zal ons enthousiast team nu de schouders zetten onder de DVD-release van Alex Agnew. Iemand die op zijn één been 9 keer het sportpaleis laat vollopen, verdient onze support! De release van deze DVD past tevens binnen de strategie van Sony Music Belgium om naast muziek, ook andere paden te bewandelen.” 

DVD release : instore vrijdag 13 december 

Het zijn barre tijden, de crisis woedt en het einde ervan is niet in zicht. De overheid bepaalt graag wat goed of slecht voor ons is. De goegemeente meent mensen te mogen maken of kraken. Mediawatchers proberen ons bepaalde richtingen uit te sturen. En door internet vinden mensen zich plots zo interessant dat ze een mening hebben die iedereen moet lezen. Met dat exhibitionisme kan Alex Agnew nog leven, maar niet met die gestoorde vorm van sociale controle die daarmee gepaard gaat. Wij zijn niet langer generatie X, maar generatie niks. Antisemitisme, Zionisme, de islamisering van het Westen, Kuifje en de Smurfen in conservatief Amerika, politieke correctheid, bakfietsouders en Sinterklaas, alles moet eraan geloven. Of moet toch minstens het oordeel van Alex Agnew ondergaan. 

The Legend Ends is de dernièreshow van Alex Agnews’ stand-up comedyshow Interesting Times die van 2011 t/m 2013 door de theaterzalen tourde. Na meer dan 12 jaar op de planken, 4 avondvullende shows en zijn Best Of Show Larger Than Life (feb 2011) neemt Alex Agnew een comedysabbat, maar niet zonder deze tour in stijl af te sluiten. Met aangepast decor en onder aangepaste titel The Legend Ends ventileert Alex Agnew nog één keer in z’n
gekende rock’n’roll comedystijl z’n mening over wat ons vandaag omringt. Na meer dan 200 zaalshows, vulde Alex Agnew in oktober 2013 in vier passages opnieuw het Sportpaleis te Antwerpen met The Legend Ends