:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: RELEASES JANUARI-MAART 2014
PERSBERICHT: RELEASES JANUARI-MAART 2014
Bron: Fox - Datum: 2014-02-04 - Geplaatst door: Werner
SPARTACUS: WAR OF THE DAMNED
 
Synopsis:

Gaius Claudius Glaber is dood. Enkele maanden na zijn nederlaag blijft het rebellenleger onder leiding van Spartacus en zijn generaals Crixus, Gannicus en Agron zegevieren in Rome. Met een groep rebellen die intussen bestaat uit duizenden bevrijde slaven is Spartacus meer dan ooit vastberaden om de hele Romeinse Republiek neer te halen. Na de dood van Ashur vechten Naevia en Crixus aan elkaars zijde. Samen gaan de rebellen de ene bloederige strijd na de andere aan en bereiden ze zich voor op het onvermijdelijke: een complete oorlog tegen Rome. De Romeinse Senaat doet een beroep op Marcus Crassus, een rijke en strategische politicus. Hij respecteert zijn tegenstander en weigert dezelfde fout te maken als Glaber en zijn voorgangers. Crassus is vastbesloten om Spartacus met zijn opstand te verpletteren met de hulp van een jonge en intens competitieve Julius Caesar. Spartacus: War Of The Damned ontketent de ongekende strijd in het heldhaftige einde van de legende.


Specificaties:

Releasedatum: 29 januari 2014

Genre: Tv-serie, drama, actie

Regisseur: Rick Jacobson

Schrijver: Steven S. DeKnight

Cast: Liam McIntyre, John Hannah, Manu Bennett, Lucy Lawless

Taal DVD: Engels Dolby Digital 5.1

Taal Blu-ray: Engels Dolby Digital 5.1

Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels

Menu's: Engels, Frans

Beeldverhouding: 16x9 Widescreen 1:78

DVD-9 / BD-50
 
Extra's:
•  SPARTACUS: The legend Retold
•  The Price of Being a Gladiator
•  A Bloody Farewell

•  The Spoils of the War Revealed: Visual Effects

•  Adorning the Damned
•  The Mind Behind Spartacus
•  Verwijderde en verlengde scènes
 

BONES SEIZOEN 8
 
Synopsis:

Nu haar naam gezuiverd is, wordt Bones herenigd met Booth (David Boreanaz) en de squints. Terwijl het team de meest uitdagende cases moet oplossen, blijft Christopher Pelant als een gek verder moorden – en hij komt elke dag een stapje dichter bij Bones en Booth. De dood van een rolschaatsster, de onthulling van een nog onbekende 9/11 held, het tegenhouden van een pandemie, ... Bones en haar team vallen van de ene verbazing in de andere. Alsof Booths problemen met het ouderschap en zijn unieke relatie met Bones nog niet genoeg zijn, duikt zijn moeder na 24 jaar weer op. En dan is er nog het schokkende nieuws over zijn collega's. Herbeleef de 24 dodelijk spannende afleveringen!

 
Productinformatie:

Releasedatum: 5 februari 2014

Genre: Tv-serie, misdaad

Schrijvers: Hart Hanson, Kathy Reichs

Cast: Emily Deschanel, David Boreanaz

Taal DVD: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1

Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels

Menu's: Engels, Frans

Beeldverhouding: 16x9 Widescreen 1:78

DVD-9

Extra's:
•  Verwijderde scènes

•  Dodelijk nieuwsgierig? Bones beantwoordt al jouw vragen

•  Bones ontrafeld: totaal fan-demonium
•  Bloopers
 

KUNG FU PANDA: LEGENDS OF AWESOMENESS
 
Synopsis:

Zet je schrap voor geweldige actie en verhalen vol superheid in de animatieserie Kung Fu Panda. Net als in de film Kung Fu Panda draait deze serie om de grappige avonturen van de meest legendarische panda ooit: Po! Hij is misschien niet de meest normale krijger, maar Po heeft een schat aan vechtsportvaardigheden die net zo groot zijn als zijn hart en zijn maag... Po staat altijd klaar om te vechten voor het goede. Samen met de Vurige Vijf - Tijger, Monkie, Kraan, Adder & Mantis - komen zij op elke hoek exotische gevaren tegen, zoals een paar magische schoenen met een kwade zool en Schorpioen, één van de meest gemene schurken van het land!

 
Productinformatie:

Releasedatum: 29 januari 2014

Genre: Tv-serie, animatie

Taal DVD: Nederlands Dolby Surround 2.0, Engels Dolby Digital 5.1

Menu's: Nederlands, Engels

Beeldverhouding: 16x9; 1:78 Widescreen

DVD-9
 

ANGER MANAGEMENT
 
Synopsis:

Anger Management, met in de hoofdrol de bekroonde acteur Charlie Sheen, volgt de belevenissen van Charlie Goodson, een onconventionele therapeut die gespecialiseerd is in woedebeheersing. Hij heeft een succesvolle privépraktijk waar hij wekelijkse sessies houdt voor zijn vaste patiënten. Daarnaast begeleidt hij gratis een groep gevangenen in de staatsgevangenis. Charlie geniet van de chaos in zijn leven en vecht tegelijkertijd tegen zijn eigen agressie. Zijn leven wordt bemoeilijkt door zijn relatie met zijn eigen therapeute en tevens beste vriendin (Selma Blair), een ex (Shawnee Smith) en hun dertienjarige dochter (Daniela Bobadilla).

 
Productinformatie:

Releasedatum: 12 februari 2014

Genre: Tv-serie, comedy

Schrijver: Bruce Helford

Cast: Charlie Sheen, Selma Blair

Taal DVD: Engels Dolby Digital 5.1

Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels

Menu's: Nederlands, Engels

Beeldverhouding: 16x9; 1:78 Widescreen


Extra's:
•  Anger Mismanagement
•  Charlie's Baby
•  Behind the couch
 

THE INTERNSHIP
 
Synopsis:

Vince Vaughn en Owen Wilson zetten samen de digitale wereld op zijn kop in deze hilarische komedie! Billy (Vaughn) en Nick (Wilson) kunnen als ouderwetse salesmannen niet op tegen het hedendaagse online shoppen. Om hun carrière nieuw leven in te blazen regelt Billy een stage bij het innovatieve Google. Hier gaan de mannen de strijd aan met een groep hippe whizzkids voor een vaste baan. Echter, Billy & Nick hebben geen benul van technologie en de concurrentie is ook nog eens twintig jaar jonger. Deze clash tussen old school en new school zorgt voor de lachwekkendste situaties. The Internship staat garant voor een avond met veel plezier.


Productinformatie:

Releasedatum: 8 januari 2014

Genre: Comedy

Regisseur: Shawn Levy

Acteurs: Vince Vaughn, Owen Wilson, Rose Byrne

Talen DVD: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1

Talen Blu-ray: Engels DTS-HD MA 5.1, Frans DTS 5.1

Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels

Menu's: Nederlands, Frans, Engels

 
Extra's DVD:
•  Zomaar een maandag

•  Audiocommentaar van Shawn Levy en Vince Vaughn

 
Extra's Blu-ray:
•  Verwijderde scènes
•  Zomaar een maandag

•  Audiocommentaar van Shawn Levy en Vince Vaughn

•  Bioscooptrailer
 

TURBO

Synopsis:
Turbo is de slak die droomt van het snelle leven: hij wil de beste coureur ter wereld worden. Door zijn obsessie met snelheid is hij het buitenbeentje in de langzame en voorzichtige slakkengemeenschap. Door een bizar ongeluk lijkt Turbo toch te kunnen ontsnappen aan het leven in slow motion. Plotseling krijgt hij superkrachten en racet hij iedereen voorbij! Met zijn nieuwe turbospeed beleeft hij een ongelofelijk avontuur en neemt hij het op tegen auto’s in de race van het jaar: de Indy 500. Hij wordt bijgestaan door een team van opmerkelijke scheurslakken met spoilers en racestrepen. Maar niemand gelooft dat hij kan winnen, want hij is en blijft een slak. Zal Turbo het onmogelijke waar maken?
 
Turbo is de nieuwe bliksemsnelle grappige film van de makers van The Croods en Madagascar. Deze echte familiefilm wordt op 5 februari uitgebracht op 3D Blu-ray, Blu-ray en DVD door Twentieth Century Fox Home Entertainment.

Cast
In de Engelse versie is acteur Ryan Reynolds verantwoordelijk voor de stem van Turbo. Paul Giamatti is de vertolker van Chet. De dromerige Tito is ingesproken door cabaretier Michael Peña en Luis Guzmán neemt de rol van nuchtere Angelo voor zijn rekening. Rapper Snoop Dogg ontfermt zich over de rol van Smoove Moove. De charismatische Whiplash heeft de stem van Samuel L. Jackson.

3D Blu-ray en Blu-ray
De film Turbo is fantastisch in 3D. De kleuren en visual effects spetteren van het scherm af, wat zowel voor kids als voor ouders indrukwekkend is! De 3D Blu-ray en Blu-ray discs bevatten, naast de film, vele extra’s. Zo kun je uitgebreider kennis maken met de dromerige Tito en voor de echte fans van animatie is er een bijzondere extra die je meeneemt naar de wereld van DreamWorks Animation. Speciaal voor muziekliefhebbers zijn zowel de 3D Blu-ray als de Blu-ray uitgebreid met de muziekspeler van Smoove Move.

DVD
Ook de DVD van Turbo is uitgebreid met een aantal speciale extra’s. Zo kun je Team Turbo helemaal opgesmukt zien en is er een sneakpeak. Met de extra Word Kunsternaar! leer je stap voor stap hoe je slakken kunt tekenen!

Website
Bezoek ook www.turbofilm.be om meer te weten te komen over alle personages. Op deze site kun je spelletjes spelen en de leukste foto’s van je favoriete karakters bekijken.Hoe meer karakters je verzamelt, hoe groter en leuker het spel.

Funtastic Memo Card Game
Tegelijk met Turbo lanceert 20th Century Fox een campagne met het grote Memo kaartspel. Bij aankoop van een Blu-ray, DVD of 3D Blu-ray ontvang je nu maar liefst gratis 8 Memo kaarten met de bekendste animatiekarakters. Met deze set kaarten kun je meteen het spel spelen. Hoe meer karakters je verzamelt, hoe groter en leuker het spel.

Productinformatie:
Releasedatum: 5 februari 2014
Genre: Animatie
Regisseur: David Soren
Acteurs: Ryan Reynolds, Paul Giamatti, Maya Rudolph, Samuel L. Jackson
Talen DVD: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1, Vlaams Dolby Digital 5.1
Talen Blu-ray: Engels DTS-HD MA 7.1, Frans DTS 5.1, Nederlands DTS 5.1, Vlaams DTS 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
Menu's Nederlands, Frans, Engels
 

Extra's Blu-ray en Blu-ray 3D:

•  En de winnaar is
•  Smoove Move's muziekspeler
•  Team Turbo: helemaal opgesmukt
•  Dit is Tito
•  De Race
•  Word kunstenaar!
•  Slakkenhuis-maker
•  Bioscooptrailer
•  Sneakpeek
•  De wereld van DreamWorks Animation

Extra's DVD:
•  En de winnaar is
•  Team Turbo: helemaal opgesmukt
•  Word kunstenaar!
•  Bioscooptrailer
•  Sneakpeek
•  De wereld van DreamWorks Animation
 

RUNNER RUNNER
 
Synopsis:

Richie (Justin Timberlake), een student aan de prestigieuze universiteit van Princeton, is ervan overtuigd dat hij is opgelicht tijdens het online pokeren. Hij besluit om naar Costa Rica te reizen om Ivan Block (Ben Affleck), de eigenaar van een gokwebsite, te confronteren. Richie wordt verleid om voor veel geld te gaan werken voor Block, maar hij komt al snel in de problemen als hij de ware aard van zijn nieuwe werkgever ontdekt. Wanneer Richie benaderd wordt door de FBI om Block uit te schakelen, moet hij zijn grootste gok ooit maken: kan hij al zijn tegenstanders te slim af zijn?

 
Productinformatie:

Releasedatum: 12 februari 2014

Genre: Crime, drama, thriller

Regisseur: Brad Furman

Schrijvers: Brian Koppelman, David Levien

Acteurs: Ben Affleck, Justin Timberlake, Gemma Arterton

 
Extra's DVD:
•  Verwijderde scènes
•  Bioscooptrailer
 
Extra's Blu-ray:
•  Verwijderde scènes
•  Bioscooptrailer
•  Bloopers

•  House of Cards: het verhaal achter online poker

 

COUNSELOR

Synopsis:

Verleid door het rijke en spannende leven van de georganiseerde misdaad, besluit een advocaat ("The Counselor") mee te werken aan één illegale deal. Al snel komt hij erachter dat er geen weg terug is en dat hij moet vrezen voor zijn leven, en dat van zijn dierbaren.
 

Productinformatie:

Releasedatum: 12 maart 2014

Genre: Crime, drama, thriller

Regisseur: Ridley Scott

Acteurs: Michael Fassbender, Penélope Cruz, Cameron Diaz, Javier Bardem, Brad Pitt

 

CARRIE

Synopsis:

Carrie is een verlegen meisje, een buitenbeentje op school en ze wordt opgevoed door een zeer religieuze moeder. Op de avond van haar eindejaarsgala wordt Carrie zo erg gepest dat ze haar telekinetische krachten los laat op haar klasgenoten en richt ze een bloedbad aan in het kleine dorpje waar ze woont.


Productinformatie:

Releasedatum: 26 maart 2014

Genre: Drama, horror

Regisseur: Kimberly Pierce

Acteurs: Chloë Grace Moretz, Julianne Moore, Gabriella Wilde

 
 Recent nieuws van dezelfde bron