:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Wild Bunch >> PERSBERICHT: RELEASES NAJAAR 2014
PERSBERICHT: RELEASES NAJAAR 2014
Bron: Wild Bunch - Datum: 2014-10-19 - Geplaatst door: Werner
ENCIERRO: STIERENRENNEN IN PAMPLONA

Synopsis
Elk jaar riskeren duizenden mensen hun levens door mee toe doen aan een van de gevaarlijkste evenementen ter wereld: het stierenrennen tijdens de San Fermínfeesten. Vanuit de nauwe straten van Pamplona vertellen de renners waarom ze deelnemen aan deze gevaarlijke 'encierros', waarbij elk jaar weer honderden renners gewond raken en eer de enige prijs is die er te winnen valt.

Regisseur: Olivier van der Zee
Taal: Spaans, Engels
Ondertiteling: Nederlands
Genre: documentaire
Speelduur: 80 minuten
Vanaf 9 oktober op DVD


THE DOUBLE

Synopsis
Simon is een verlegen man, die een geïsoleerd leven leidt in een wereld die hem niet ziet staan. Maar alles verandert wanneer James, zijn fysieke dubbelganger, bij hetzelfde bedrijf komt werken. In tegenstelling tot Simon, loopt hij over van zelfvertrouwen, is hij charismatisch en populair bij vrouwen. Simon ziet zijn nachtmerrie werkelijkheid worden als James zijn leven langzaam maar zeker overneemt.

Regisseur: Richard Ayoade
Cast: Jesse Eisenberg, Mia Wasikowska
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Genre: drama, komedie
Speelduur: 93 minuten
Vanaf 16 oktober op DVD


SOUL BOYS OF THE WESTERN WORLD

Synopsis
Soul Boys Of The Western World is een reis door de jaren '80: het verhaal van een band, een tijdperk en een kleinschalige bijeenkomst in Londen die de betekenis van muziek en mode wereldwijd heeft weten te veranderen. De vijf vrienden van Spandau Ballet zaten in een van de meest iconische bands van dat decennium met de wereld aan hun voeten. De documentaire beslaat de sociale en culturele kant van die periode, maar laat ook zien hoe vriendschap ontstaat, verloren kan gaan en uiteindelijk weer herwonnen kan worden.

Regisseur: George Hencken
Taal: Engels
Genre: Documentaire
Speelduur: 102 minuten
Vanaf 30 oktober op DVD en Blu-ray


DE ALPEN VAN BOVEN

Synopsis

De Alpen Van Boven is een fascinerende reis over het ‘Dak van Europa’. In vogelvlucht bieden de fantastische beelden een geheel nieuwe kijk op de majestueuze pieken en dalen van Europa’s hoogste en grootste bergketen. Gefilmd met de Cineflexcamera, ontwikkeld door de Amerikaanse geheime dienst, brengt deze haarscherpe close-ups vanuit de lucht en adembenemende panorama views tot leven. Geheel gefilmd vanuit de lucht biedt deze film een unieke kijk op de pieken van de Mont Blanc en de Dolomieten en volgt het de geografische geschiedenis van de Alpen.

Regisseur: Peter Bardehle en Sebastian Lindemann
Taal: Engels
Genre: Documentaire
Speelduur: 90 minuten
Vanaf 11 november op DVD en Blu-ray


A THOUSAND TIMES GOOD NIGHT

Synopsis
Rebecca behoort tot 's werelds beste oorlogsfotografen. Haar echtgenoot eist echter dat ze stopt met haar gevaarlijke werk uit angst zijn vrouw en moeder van hun jonge dochters te verliezen. Rebecca staat voor een onmogelijke beslissing, want hoewel ze zielsveel van haar gezin houdt, kan ze zich ook geen leven zonder haar werk voorstellen.

Regisseur: Erik Poppe
Cast: Juliette Binoche, Nikolaj Coster-Waldau
Taal: Engels
Genre: Drama
Duur: 90 minuten
Vanaf 20 november op DVD