:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Belga Home Video >> PERSBERICHT: SAMBA
PERSBERICHT: SAMBA
Bron: Belga Home Video - Datum: 2015-01-22 - Geplaatst door: Werner
SAMBA

Sinds zijn opmerkelijke passage in het hartverwarmende Intouchables is acteur Omar Sy geen nobele onbekende meer in filmland. Ook in Samba laat Sy opnieuw een sterk staaltje acteerwerk zien, geen wonder dat Hollywood nadrukkelijk aan zijn mouw trekt.

De film vertelt het verhaal van een Senegalese immigrant, die een quasi uitzichtloos bestaan leidt. Een ontmoeting met Alice (Charlotte Gainsbourg) brengt daar verandering in, maar ook zij kampt met enkele demonen in haar leven... De regie is ook deze keer in de bekwame handen van Eric Toledano en Olivier Nakache, het duo dat met Intouchables een van de meest succesvolle Franse films aller tijden op hun palmares mocht schrijven.

Samba is vanaf 18 februari beschikbaar op Blu-ray en DVD.

Synopsis
Samba (Sy) kwam tien jaar geleden vanuit Senegal naar Frankrijk, waar het ene na het andere rotbaantje hem opwachtte. Alice (Gainsbourg) is een manager uit het bedrijfsleven die net een burn-out heeft gehad. Samba doet er alles aan om een werkvergunning te krijgen, terwijl Alice haar best doet haar leven weer op de rails te krijgen als medewerkster bij een vrijwilligersorganisatie. Beiden hebben moeite om los te komen uit hun dagelijkse sleur, totdat het lot hen samenbrengt. Vol humor en emotie slaat hun leven een nieuwe weg in naar geluk. Maar wat als het leven meer fantasie bevat dan zij in huis hebben?

Genre: Komedie/Drama
Audio: Frans
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: 118 minuten

Bonusmaterialen:
• Making Of
• Deleted Scenes
• Featurette: Take The Lead
• Featurette: Behind The Music
• Trailer


 

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron