:: BESPREKINGEN ::
DVDInfo.be >> Bespreking >> BEST OF MOVIEPOWER BOX 4
BEST OF MOVIEPOWER BOX 4
Bespreking door: Steve - Geplaatst op: 2004-05-29
REEKS
De collectie Best of MoviePower van Dutch Filmworks biedt vier titels tegen een interessante prijs.Below
De Tweede Wereldoorlog. De Amerikaanse onderzeeër U.S.S. Tigershark maakt jacht op Duitse U-boten. De bemanning is uitgeput en spanningen lopen hoog op. Lt. Brice (Bruce Greenwood) probeert zijn mannen in het gareel te houden, maar dan krijgen ze het bevel om enkele schipbreukelingen - waaronder een vrouw (Olivia Williams) - op te pikken. Vanaf dan beginnen vreemde geluiden en bizarre verschijnselen de kop op te steken. Lijdt de bemanning collectief aan claustrofobie en hallucinaties? Of is er toch iets meer aan de hand?

Meer technische info over de DVD van Below leest u hier.No Good Deed
Rechercheur Jack (Samuel L. Jackson) - die normaal enkel autodiefstallen onderzoekt - wordt door zijn buurvrouw gevraagd om haar dochter, die al enkele dagen niet meer is thuisgekomen, te zoeken. Tijdens zijn zoektocht stuit hij echter op een bende criminelen, die op het punt staan een bank te overvallen. Deze nemen Jack gevangen en vanaf dan start een bizar spel vol manipulatie en intriges.

Meer technische info over de DVD van No Good Deed leest u hier.The Fourth Angel
Wanneer het vliegtuig - waarop journalist Jack Elgin (Jeremy Irons) en zijn gezin zitten - gekaapt wordt door een bende moordlustige kapers, is Jack niet in staat zijn vrouw en twee dochters te beschermen. Als een wrak blijft Jack achter met zijn zoontje Andrew (Joel Pitts). Hij probeert zijn leven weer op orde te krijgen, maar dan komt Jack te weten dat de kapers gewoon werden vrijgelaten! Jack kan dit helemaal niet verkroppen en als een wolf bijt hij zich vast in de zaak. Met zijn journalistiek speurwerk weet hij de daders één voor één op te sporen. Langzaam maar zeker verandert Jack in een op wraak beluste moordmachine, maar dan komt FBI agent Jules Bernard (Forest Whitaker) hem op het spoor.

Meer technische info over de DVD van The Fourth Angel leest u hier.Ballistic: Ecks Vs. Sever
De wereld wordt opgeschrikt door een nieuw state-of-the-art wapen: een minuscuul kleine robot, die na inspuiting bij een slachtoffer van op afstand een hartaanval kan doen veroorzaken. Agent Jeremiah Ecks (Antonio Banderas) moet noodgedwongen samenwerken met zijn aartsvijand, geheimagent Sever (Lucy Liu), om de gezamenlijke vijand te stoppen...

Meer technische info over de DVD van Ballistic: Ecks Vs. Sever leest u hier.


cover
Studio: Dutch FilmWorks

Regie: zie individuele films
Met: zie individuele films

Film:
-/10

Extra's:
-/10

Geluid:
-/10

Beeld:
-/10


Regio:
2

Genre:
Actie

Versie:
Benelux (NL)

Jaar:
2001-02

Leeftijd:
16

Speelduur:
374 min.

Type DVD:
SS-DL

Barcode:
8715664015926


Beeldformaat:
1.78/1.85/2.35:1 anamorfisch PAL

Geluid:
Engels DTS 5.1
Engels Dolby Digital 5.1
Engels Dolby Surround 2.0

Ondertitels:
Nederlands
Extra's:
• Audiocommentaar (Below)
• Bioscooptrailer (No Good Deed)

Andere recente releases van deze maatschappij