:: BESPREKINGEN ::
DVDInfo.be >> Bespreking >> ATM
ATM (BLU-RAY)
Bespreking door: Stephan - Geplaatst op: 2014-07-07
FILM of SERIE
David, Emily en Corey rijden samen weg na een feestje op kantoor en rijden nog even langs een bankautomaat om te pinnen om nog iets te eten te kunnen halen. Ze stoppen bij een automaat op een verlaten parkeerterrein, maar als ze in het kantoortje staan zien ze plots de man die buiten staat te wachten. Op zich niets opmerkelijks, behalve dan als die man een toevallige passant doodt. Het begin van een dodelijk kat- en muisspel tussen de onbekende en de drie vrienden…

Zet enkele mensen in een kot met een moordenaar buiten de deur en zie hoe het afloopt. Dat is zo ongeveer wat je kan verwachten in ATM. Het concept is simpel, maar gelukkig slagen de makers er wel in om de spanning redelijk op niveau te houden door een goed gebruik van de bekende trucs die toch telkens weer effectief blijken te zijn.

Het acteerwerk is zeker geen uitschieter, maar dat verwacht je ook niet. Zeker geen hoogvlieger dus maar leuk om op een vrijdagavond eens te bekijken als je niets beters te doen hebt.

BEELD EN GELUID
Op het vlak van beeld en geluid kunnen we niet klagen. Fouten zijn niet aanwezig in de transfer en de keren dat er effectief wat gebeurt,wordt dat goed ondersteund door het geluidsspoor. Net zoals de film niet echt opwindend of buitengewoon dus, maar wel wat je kan verwachten.

EXTRA'S
Geen

CONCLUSIE
Een leuk tussendoortje voor de thriller/horrorfans.coverStudio: Dutch FilmWorks

Regie: David Brooks
Met: Aaron Hughes, Alice Eve, Brian Geraghty, Josh Peck, Omar Khan, Will Woytowich

Film:
6/10

Extra's:
0/10

Geluid:
8/10

Beeld:
8/10


Regio:
B

Genre:
Horror

Versie:
Benelux (NL)

Jaar:
2012

Leeftijd:
16

Speelduur:
90 min.

Type DVD:
SS-DL

Barcode:
8715664101315


Beeldformaat:
1.78:1 HD

Geluid:
Engels DTS-HD MA 5.1

Ondertitels:
Nederlands
Extra's:
• geen

Andere recente releases van deze maatschappij