:: BESPREKINGEN ::
DVDInfo.be >> Bespreking >> SUN, SAND & SWEAT - 4-MOVIE COLLECTION
SUN, SAND & SWEAT - 4-MOVIE COLLECTION (BLU-RAY)
Bespreking door: Didier - Geplaatst op: 2022-04-19
FILMS
Sun, Sand & Sweat is een box waarin Mill Creek vier films verzamelt waarin vrouwenlichamen centraal staan. Private Resort, HardBodies en Spring Break zijn drie sekskomedies die perfect in het eightieswereldje passen terwijl Perfect een nogal vreemde film is over aerobic. Door te klikken op de desbetreffende link lees je een uitvoerige review.

Private Resort
Private Resort is tot spijt van wie het benijdt best wel een leuke film. We weten het ook wel. Het is niet politiek correct, het is seksistisch en het is een film die anno 2022 niet meer zou kunnen gemaakt worden (althans niet door de grote studio’s) en laat ons toe om te zeggen dat we dat in feite zeer jammer vinden.
De volledige bespreking vind je hier.

HardBodies
Oude lelijke mannen die achter de jonge vrouwen lopen en steeds in het zand bijten kan best wel een aardige premisse zijn voor een eightiesfilm toen zoiets nog mocht, maar HardBodies is dat geen geval. Enkel aan te raden voor zij die eighties-chicks in een bikini willen zien.
De volldige bespreking vind je hier.

Spring Break
Spring Break is een dwaze komedie over oliedomme studenten die naar Florida trekken en hopen dat ze de aandacht krijgen van wat vrouwelijke schoon, en daarmee is alles gezegd.
De volledige bespreking vind je hier.

Perfect
Perfect speelt zich af in de aerobicwereld. Een lullig verhaaltje dat geen twee uur kan boeien, maar gelukkig zorgt het prachtige lichaam van Jamie Lee Curtis voor wat tegengewicht.
De volledige bespreking vind je hier.

BEELD EN GELUID
Bij iedere film hebben we het in de bespreking het specifiek over de beeld- en geluidskwaliteit van de desbetreffende titel.

EXTRA'S
Bij geen enkele film is er een extra te vinden.

CONCLUSIE
In Sun, Sand & Sweat kun je voor een prikje kennismaken met vier films uit de eighties. Enkel aan te raden voor de fans van het sekskomedie-genre of in het geval van Perfect voor de bewonderaars van Jamie Lee Curtis.cover
Studio: Mill Creek Entertainment

Regie: George Bowers, Mark Griffiths, Sean S. Cunningham, James Bridges
Met: Johnny Depp, Rob Morrow, John Travolta, Jamie Lee Curtis, Ramey Ellis, Anne De Salvo, Emily Longstreth, Karyn O'Bryan, Hector Elizondo, Leslie Easterbrook, Grant Cramer, David Knell, Perry Lang, Paul Land, Steve Bassett, Jayne Modean, Corinne Wahl, Courtney Gains, Kane Hodder, Teal Roberts, Michael Rapport, Roberta Collins,

Film:
6/10

Extra's:
0/10

Geluid:
7/10

Beeld:
7/10


Regio:
A

Genre:
Komedie

Versie:
U.S.A.

Jaar:
1983/1984/1985

Leeftijd:
R

Speelduur:
391 min.

Type DVD:
SS-SL

Barcode:
683904632517


Beeldformaat:
1.85:1/1.78:1 HD

Geluid:
Engels DTS-HD MA 2.0
Engels Dolby Surround 2.0

Ondertitels:
geen
Extra's:
• geen


Andere recente releases van deze maatschappij