:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: HUURTITELS NOVEMBER 2003
PERSBERICHT: HUURTITELS NOVEMBER 2003
Bron: RCV - Datum: 2003-09-16 - Geplaatst door: Werner
RIPLEY'S GAME
Te huur op dvd vanaf 4 november

Tom Ripley is terug. Koeler, geraffineerder en angstaanjagender dan ooit. Samen met zijn vrouw Luisa geniet hij van het goede leven in een villa in Noord Italië. Zijn rustige leventje wordt verstoord wanneer hij wordt bespot door Jonathan, zijn buurman. Hij zint op wraak en besluit een dodelijk spel met hem te spelen. Wetende dat Jonathan ernstig ziek is en wanhopig geld nodig heeft laat Tom zijn oude zakenpartner, Reeves, Jonathan benaderen voor een lucratieve huurmoord. Hij hapt toe zonder te weten dat hij hiermee zijn leven op het spel zet.

REGIE: Liliana Cavani (Dove Siete? Io Sono Qui, La Pelle)
CAST: John Malkovich (Adaption, Being John Malkovich, Con Air), Dougray Scott (Mission Impossible 2, Deep Impact), Ray Winstone (Sexy Beast, The War Zone)



HELLRAISER: HELLSEEKER
Te huur op dvd vanaf 4 november

De puzzel, de Lament Configuratie, wordt opgelost en de demonische Pinhead komt samen met zijn legioen Cenobites terug op aarde. Ze zaaien direct hel en verdoemenis over iedereen die hen tegen durft te werken. Zware mishandeling, marteling en een pijnlijke dood zijn de gruwelijke littekens die ze achterlaten. Kirsty, de enige die Pinhead ooit verslagen heeft, moet ingrijpen en gaat de gruwelijke krachtmeting aan. Ook zij merkt nu zijn enorm toegenomen krachten, zijn duivelse streken en zijn ultieme kwaad.

REGIE: Rick Bota (werkte mee aan o.a. Impostor, Kiss The Girls, Mimic)
CAST: Dean Winters (Snipes, Conspiracy Theory, TV: Oz), Ashley Laurence (Hellraiser 1,2 en 3, Mikey), Doug Bradley (An Ideal Husband, Hellraiser 1 t/m 5)



PAID IN FULL
Te huur op dvd vanaf 4 november

Vanachter zijn balie bij de wasserette in Harlem kijkt Ace toe hoe zijn cokedealende vrienden genieten van het goede leven. Behangen met juwelen en met smaakvolle kleding aan komen ze langs in hun mooie auto’s. Wanneer Ace per toeval toch de verleidelijke wereld van het snelle geld wordt ingetrokken maakt hij al snel carrière. Hij neemt de plek over van zijn oude vriend Mitch die in de gevangenis zit. Ace heeft het nu allemaal, aanzien, dure spullen en een mooie vriendin. Maar hij moet er een hoge prijs voor betalen. Wanneer Mitch uit de gevangenis komt met zijn nieuwe partner breekt de hel los.

REGIE: Charles Stone (Drumline, True)
CAST: Mekhi Phifer (O, 8 Mile, Impostor, Shaft, I Still Know What You Did Last Summer), Wood Harris (Remember the Titans, Committed, The Siege, Celebrity), Regina Hall (Scary Movie 1,2 en 3, Malibu's Most Wanted, Ally McBeal)



DRACULA II: ASCENSION
Te huur op dvd vanaf 25 november

Dracula is vernietigd, verbrand en uitgeschakeld. Nooit meer angst, nooit meer gevaar, nooit meer vampiers, nooit meer... Als een mysterieuze man 30 miljoen voor de overblijfselen van Dracula biedt, gaan enkele studenten op onderzoek uit. Zij leggen de restanten van Dracula in een bad gevuld met bloed. Dat hadden ze beter niet kunnen doen, de gevolgen zijn rampzalig... Dracula komt weer tot leven en is vastberaden om zijn dodelijke slachtpartijen voort te zetten...

REGIE: Patrick Lussier (Dracula 2000, Prophecy 3, Editor van o.a. Scream, My Boss's Daughter)
CAST: Jason Scott Lee (Soldier, Back To The Future II), Roy Scheider (Jaws, The French Connection, The Rainmaker), Jason London (The Rage: Carrie 2, If These Walls Could Talk, Out Cold)



Verwachte huur-releases voor december 2003:

• Whale Rider (9 december)
• Tornado Warning (9 december)
• Coronado (9 december)
• Bulletproof Monk (23 december)
• Willdfire 7 (23 december
• A Woman Hunted (23 december)