:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Disney >> PERSBERICHT: TEIGETJES
PERSBERICHT: TEIGETJES
Bron: Disney - Datum: 2001-03-08 - Geplaatst door: Serge

Een liefdevol, hartverwarmend en vermakelijk avontuur met Teigetje, Roe, Winnie de Poeh en alle andere vriendjes uit het Honderd Bunderbos in de eerste bioscoopfilm met Winnie de Poeh in drieëntwintigjaar! Met zes nieuwe onvergetelijke liedjes!

Alle vriendjes van Janneman Robinson en de dieren uit het Honderd Bunderbos opgelet! Na een zeer succesvolle release in de bioscoop (bijna 500.000 bezoekers) is Teigetfes FILM vanaf 4 april zowel op VIDEO (Nederlands gesproken, Nederlands ondertiteld, de originele Engelse versie) als DVD voor iedereen verkrijgbaar. Met maar liefst zes nieuwe liedjes, die door de beroemde Sherman broers zijn geschreven. Natuurlijk staan op de DVD weer heel veel extra's.

Verkrijgbaar op VIDEO en DVD vanaf 4 april 2001,

In Teigetjes FILM zijn alle bekende karakters uit het magische Honderd Bunderbos druk in de weer. Ze treffen voorbereidingen voor de winter. Teigetje zal het een zorg zijn. Hij wil stuiteren en springen, het liefst met iedereen. Maar niemand heeft tijd. Ze kunnen ook niet stuiteren omdat ze geen Teigetjes zijn. Bedroefd loopt hij weg. Gelukkig weet Roetje raad. Als er geen Teigetjes zijn, dan moet Teigetje op zoek gaan naar Teigetjes. Hij zal toch ook familie hebben. Op zijn zoektocht doet hij een wonderlijke ontdekking...

In 1924 verschenen de eerste avonturen van Winnie de Poeh en zijn vriendjes in boekvorm. Alan Alexander Milne was de schrijver en met deze verhalen bracht hij het speelgoed van zijn zoontje Christopher Robin (Janneman Robinson) tot leven. Pas in 1928, in het tweede boek, maken Winnie en zijn vriendjes kennis met Teigetje. Sinds 1966 brengt Walt Disney de avonturen van Winnie de Poeh en zijn vriendjes tot leven in hartverwarmende animatieflims.

Specificaties:
Beeld: 1:66:1 anamorfisch
Geluid: Engels, Frans, Nederlands Dolby Digital 5.1
Ondertitels: Nederlands
Jaar: 2000
Leeftijd: AL
Speelduur: 74 min.

Extra's:
• Kreigmeteigetje Herkenningsspel
• Teigetjes Trivia
• Jouw stamboom
• Teigetjes verhalenboek
• Trailer 102 Dalmatiërs
• Easter Egg


Recent nieuws van dezelfde bron