:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Disney >> PERSBERICHT: IRON MAN 3
PERSBERICHT: IRON MAN 3
Bron: Disney - Datum: 2013-08-15 - Geplaatst door: Werner
IRON MAN 3

Vanaf 28 augustus 2013 beschikbaar op DVD en Blu-Ray 2D & 3D

Iron Man, Marvels superheld bij uitstek, duikt in 1963 voor het eerst op in een comic book. Vijf jaar later, in mei 68, verschijnen zijn eigen avonturen in het eerste nummer van “The Invincible Iron Man”. Vandaag biedt Iron Man 3, met Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Guy Pearce, Rebecca Hall, Stephanie Szostak en James Badge Dale, een ongezien spektakel boordevol special effects, spanning en prachtige muziek.

In Marvel's Iron Man 3 staat de briljante technicus Tony Stark/Iron man tegenover een vijand met grenzeloze macht. Wanneer Stark erachter komt dat zijn persoonlijke wereld is vernietigd, vertrekt hij op een heldhaftige reis en zoekt de verantwoordelijken. Deze reis zal een grote test zijn voor Stark. Hij moet proberen te overleven door gebruik te maken van zijn eigen techniek, zijn creativiteit en instinct om zijn naasten te kunnen beschermen. Tijdens zijn reis ontdekt Stark het antwoord op een vraag, een vraag die hem al een tijdje achterna zit: maakt de man zijn harnas of maakt het harnas de man?

Dankzij de flitsende bioscooprelease in mei van dit jaar, is Iron Man uitgegroeid tot de populairste Avenger in België. Ontdek nu zijn jongste avontuur en het spectaculaire bonusmateriaal, met onder meer ‘The making of Thor: The Dark World’.

Iron Man 3 wordt verdeeld door The Walt Disney Company Benelux