:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Disney >> PERSBERICHT: LADY EN DE VAGEBOND II
PERSBERICHT: LADY EN DE VAGEBOND II
Bron: Disney - Datum: 2001-01-29 - Geplaatst door: Serge
Walt Disney Home Video presenteert de premiere van:

Lady en de Vagebond II: Rakkers Avontuur

De legende gaat verder, vol beestachtig leuke dieren! Met vijf nieuwe liedjes.

Verkrijgbaar op video en DVD vanaf 28 februari 2001.

Op 28 februari 2001 brengt Walt Disney Home Video een wel heel bijzonder avontuur uit. Die dag verschijnt "Lady en de Vagebond II: Rakkers Avontuur" op zowel video (Nederlands gesproken en Nederlands ondertiteld) als DVD. Natuurlijk zijn aan de DVD weer heel veel prachtige "extra 's" toegevoegd.

Lady en de Vagebond II: Rakkers Avontuur is een gloednieuw verhaal vol romantiek, actie en humor waarin de legende verder gaat. Veel bekende karakters uit één van de meest geliefde classics Lady en de Vagebond komen na bijna 50 jaar opnieuw tot leven, in dit nieuwe avontuur hebben Lady en de Vagebond het niet al te gemakkelijk met de opvoeding van hun ondeugende Rakker. Door zijn onstuimigheid heeft hij het altijd gedaan. In zijn drang naar avontuur waagt hij zich ver van huis en ontmoet hij de charmante Twinkel, die hem voorstelt aan "De Straathonden gang".

De ondeugende en avontuurlijke Rakker, zijn drie hondenzusjes Annette, Colette en Danielle en het charmante en eigenwijze straathondje Twinkel zijn enkele van de vele nieuwe karakters in dit onvergetelijke verhaal. Maar liefst 5 nieuwe liedjes zijn speciaal voor dit nieuwe avontuur gecomponeerd door Melissa Manchester en Norman Gimbel. De film is geregisseerd door Darrell Rooney en geproduceerd door Jeannine Roussel, het succesvolle team achter "De Leeuwenkoning II: Simba's Trots".

Specificaties:
Beeld: 1:33:1
Geluid: Engels, Frans, Nederlands Dolby Digital 5.1
Ondertitels: Nederlands
Jaar: 1955
Leeftijd: AL
Speelduur: ? min.

Extra's:
• Begeleidend commentaar van regisseur Darrell Rooney, co-regisseur/producer Jeannine Roussel en animatieregisseur Steve Trenbirth.
• The Making of Lady en de Vagebond II
• Vagebond's verstoppertje (game): een echte game waarbij ouders en kinderen Vagebond kunnen helpen bij zijn zoektocht naar Rakker en zijn straathonden "gang".
• Tekenfilm: Pluto Junior (1942)
• Tekenflim: Pluto's Kleine Broertje (1946)
• Tekenfilm: Kluivenjacht (1940)
• Voorfilmpje van Monsters Inc., een gloednieuwe Walt Disney/Pixar speelfilm.
• Trailers van films die op DVD verschijnen of net uit zijn.

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron