:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: HUURTITELS FEBRUARI 2005
PERSBERICHT: HUURTITELS FEBRUARI 2005
Bron: RCV - Datum: 2004-12-11 - Geplaatst door: Werner
JERSEY GIRL
te huur op dvd vanaf 8 februari

Ollie Trinke (Ben Affleck) is een gelikte zakenman uit New York met de wereld aan zijn voeten. Hij is onlangs getrouwd met de liefde van zijn leven, Gertrude (Jennifer Lopez) en hun eerste kindje is op komst. Zijn perfecte leventje verandert tragisch als zijn vrouw overlijdt. In één klap is hij een alleenstaande vader. Als hij dan ook nog eens zijn baan verliest, moet hij noodgedwongen weer bij zijn vader gaan wonen in zijn geboorteplaats New Jersey. Met hulp van de mooie, jonge Maya (Liv Tyler) probeert hij zijn leven weer op de rit te krijgen. Zij en zijn ontwapenende dochtertje Gertie laten hem inzien dat je soms het verleden achter je moet laten om gelukkig te worden.

REGIE: Kevin Smith (Jay and Silent Bob Strike Back; Dogma; Chasing Amy)
CAST: Ben Affleck (Changing Lanes, Daredevil, Pearl Harbor), Liv Tyler (The Lord of The Rings, One night at McCool's, Armageddon), Raquel Castro (Film debuut, TV: A little Curious, Third Watch)



ONE PERFECT DAY
te huur op dvd vanaf 8 februari

Het leven van de Australische Tommy staat compleet in het teken van zijn grote passie: muziek. Hij volgt een opleiding aan de Royal Academy of Music in Londen en haalt uit alle onverwachte hoeken inspiratie om een opera te componeren; van het onrustige ritme van het verkeer tot het kloppende hart van zijn vriendin Alysse. Tommy keert onmiddellijk terug naar huis wanneer zijn zus totaal onverwacht uit zijn leven wordt gerukt door een fatale dosis drugs. Wanneer Tommy ontdekt dat zijn grote liefde Alysse haar aandeel in deze tragische gebeurtenis uit schuldgevoel probeert te verdoezelen, gaat Tommy door het lint en verbreekt de relatie. Zijn liefde voor muziek sleept hem er uiteindelijk door en zorgt voor dat ene lichtpuntje in zijn leven. Hij ontdekt dat hij ook als DJ zijn muziekpassie verrassend goed kwijt kan en stort zich vol overgave in het snelle nachtleven van Melbourne. Intussen is Alysse in handen gevallen van een foute muziekproducer en nachtclubeigenaar en zit compleet aan de grond. Uiteindelijk zorgt de wederzijdse liefde voor muziek ervoor dat de paden van Alysse en Tommy elkaar weer kruizen…

REGIE: Paul Currie (Lion Heart: The Jesse Martin Story)
CAST: Dan Spielman (The Pitch, The Date), Leeanna Walsman (Blackrock, Star Wars II), Nathan Phillips (Take Away, Neighbours (TV))



ONE LAST DANCE
te huur op dvd vanaf 22 februari

Als de briljante directeur van een dansschool in New York plotseling overlijdt, worden drie voormalige topdansers gedwongen zijn werk voort te zetten. Hun hoop en strijd om de idealen en successen aan de studenten door te geven drijft hen tot het uiterste. Ze vechten niet alleen voor hun onderlinge relaties, maar ook voor de in het verleden gemiste kansen en dromen die ze stuk voor stuk hebben ervaren. De uitvoering van een nog nooit opgevoerd stuk is hun doel, maar of het ooit zo ver zal komen...

REGIE: Lisa Niemi (debuut)
CAST: Patrick Swayze (Dirty Dancing 1 en 2, Donnie Darko, Point Break), Lisa Niemi (Younger and Younger, Next of Kin), George De La Pena (Mighty Aphrodite, Red Hot, Brain Donors)



DANNY’S DAYDREAM
te huur op dvd vanaf 22 februari

Ben je het leven zat? Wil je ontsnappen? Danny heeft dé manier gevonden …
een doodgewone tuinstoel met daaraan een groot aantal met helium gevulde ballonnen. Het werkt! Hij wordt door de wind meegevoerd en honderden kilometers verder komt hij neer. Een nieuwe start die begint in de tuin van de mooie Glenda. Kan hij een nieuw leven beginnen of weten zijn vriendin en vrienden hem te vinden?

REGIE: Jeff Balsmeyer (The Room)

CAST: Rhys Ifans (Notting Hill, The Shipping News, Human Nature), Miranda Otto (Lord of the Rings II en III, Doctor Sleep), Justine Clark (Home & Away (TV), Blackrock)