:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: DRAGONBALL Z - MOVIE 3 & 4
PERSBERICHT: DRAGONBALL Z - MOVIE 3 & 4
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2001-08-07 - Geplaatst door: Serge

Met Super Saiyan, Goku en Super Rivals heeft de Dragonball Z reeks er weer twee spannende avonturen bij. Deze films staan los van de afleveringen die je op televisie te zien krijgt. Een absolute must!

Nog steeds zijn de avonturen van de verslavende Japanse tekenfilm serie Dragonball Z, waarin vriendschap, het overwinnen van angst en teamwork centraal staan, dagelijks te zien op Cartoon Network. Maar ook op DVD kan men genieten van deze spannende en ijzersterke serie van Akira Toriyama. Hoofdpersoon is Goku, die ontdekt heeft dat hij afstamt van het meedogenloze volk de Saiya-jin dat de planeet Vegata bevolkt en de aarde wil veroveren. Hiervoor moeten ze zeven ballen veroveren, de zogenaamde dragonballs. Als ze alle ballen in bezit hebben, kunnen ze daarmee een draak tevoorschijn toveren die wensen vervult. Met enkele vrienden probeert Goku de Saiya-jin voor te zijn en gaan op zoek naar de drakenballen. In Dragonball Z is de kracht en macht van Goku en zijn vrienden sterker dan ooit.

In de derde film, Super Saiyan, Goku bereidt een mysterieuze strijder van de planeet Namec zich voor om onze blauwe planeet aan te vallen en te overmeesteren. De enigen die zijn snode plannen kunnen, verijdelen zijn Goku en Gohan. Ze moeten dan wel de zwakke plek van de strijder weten te vinden. Maar, lukt dit wel op tijd?

Super Rivals is de vierde wervelende film in deze Japanse serie. Cooler brengt een bezoekje aan de aarde. Maar, het is zeker geen uitstapje voor zijn plezier. Nee, hij heeft een heel andere reden. Cooler wil zich immers wreken voor de moord op zijn broer. En daarvoor brengt hij een legertje handlangers mee. Goku, Gohan en Krilin zullen hun uiterste best moeten doen om hen te stoppen.

Vanaf 21 augustus verkrijgbaar op DVD.

Specificaties:
Beeld: 1:33:1
Geluid: Engels Dolby Digital 2.0
Ondertitels: Nederlands
Jaar: ?
Leeftijd: AL
Speelduur: 45 min.

Extra's:
Character Guide
Commercial

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron