:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Company Of Kids >> PERSBERICHT: RELEASES APRIL 2006
PERSBERICHT: RELEASES APRIL 2006
Bron: Company Of Kids - Datum: 2006-04-27 - Geplaatst door: Werner
INSPECTOR GADGET 3D - THE MOVIE

De maffe agent, Inspector Gadget, is terug!! Compleet met al zijn handige snufjes is hij tijdens dit geweldige avontuur stunteliger dan ooit! Penny is inmiddels zestien, maar ze is nog net zo dol op haar oom als vroeger. En haar hond Brein is nog steeds slimmer dan Gadget ooit zal worden. Samen helpen ze Gadget de stad te beschermen tegen de gemene Dokter Claw. Dit is niet altijd even makkelijk, want ze hebben hun handen ook al vol aan de verwarde burgemeester van het stadje...

Missie De Vliegende Hagedis
Er is een prehistorisch ei gevonden van een vliegende reuzenhagedis. De burgemeester wil het ei gebruiken om toeristen te trekken. Dokter Claw heeft hele andere plannen met het ei; hij wil het hebben om de wereld te veroveren. Inspector Gadget heeft er een hele klus aan om het ei te beschermen. Als het ei ook nog uitkomt, moet hij alles in het werk stellen om de stad en zichzelf te redden...

Speelduur: +- 70 min.
Leeftijd: 6
Geluid: 2.0
Beeld: PAL 4:3
Genre: kidsNODDY DVD & GAME

Game: een groot feest wordt voorbereid in Speelgoedstad. Ga gauw mee met Noddy en zijn vrienden voor een leuk avontuur! Help Noddy kraampjes op te bouwen, met de mooiste kostuums, de lekkerste ijsjes en prachtige vliegers! Deze speciale duo verpakking bevat ook een fantastische dvd met daarop 5 leuke avonturen van Noddy. Geniet van Noddy en zijn vriendjes in Speelgoedstad, waar speelgoed tot leven komt en altijd van alles te beleven is.

Speelduur: +- 72 min.
Leeftijd: AL
Geluid: 2.0, 5.1
Beeld: PAL 4:3
Genre: kids
Releasedatum: 20 april 2006POESJES DEEL 1 & DEEL 2

De vier jonge hoofdrolspelers in Poesjes, Sientje, Rinus, Heidi en Theo, wonen met hun vader en moeder op een boerderij, in een kartonnen doos met gordijnstof. Ieder poesje heeft zijn eigen karakter. Daardoor gaat het er net als in mensenfamilies niet altijd even eerlijk aan toe. Er is altijd wel eentje die het meeste drinken neemt, die alles als eerste kan, die het meest gepest wordt of die de lieveling is van vader. Tussen het gekissebis van het gezinsleven door gaan de pasgeboren poesjes op onderzoek, want er is veel te ontdekken op de boerderij. In iedere aflevering beleven de poesjes een spectaculair en leerzaam nieuw avontuur.

Speelduur: +- 49 min. per deel
Leeftijd: AL
Geluid: 2.0
Beeld: PAL 4:3
Genre: kidsHONDJES DEEL 1 & DEEL 2

Hondjes is een grappige en ontroerende televisieserie over een langharig hondengezin. De hoofdrolspelers zijn drie puppies: Gijs, Timo en Lola en hun ouders: Bram en Donna. Ze hebben huis en baas ingeruild voor het vrije leven, omdat ze genoeg hebben van alle huisregels als "Ga van die bank af!" en "Niet zo hard blaffen!". De honden vinden een nieuw thuis in een verlaten tram op een rangeerterrein in een grote stad. Daar beleven ze van alles en ontdekt het hondengezin dat het ook niet altijd even makkelijk is om ongebonden te leven want ook de vrijheid heeft zijn prijs...

Speelduur: +- 49 min. per deel
Leeftijd: AL
Geluid: 2.0
Beeld: PAL 4:3
Genre: kidsTOTALLY SPIES

Clover, Alex en Sam zijn drie heel gewone vriendinnen, totdat ze op een dag per ongeluk de wereld redden van een grote ramp. Ze worden door WOOHP (World Organisation Of Human Protection) aangesteld als supergeheime spionnen en ze leiden een spannend dubbelleven. Met zijn drieën en de coole gadgets die ze van hun baas Jerry krijgen, kunnen ze de hele wereld aan... in stijl natuurlijk

Speelduur: +- 110 min.BRUM

Hij is een super-dappere superheld! Kijk mee hoe Brum in 10 spannende avonturen misdaad bestrijdt en iedere keer weer de helpende hand uitsteekt.

• Brum en de stopwatchdief
• Brum en de basketbal
• Brum en de etalagepop
• Brum en de muis
• Brum en de nieuwe kabouter
• Brum en de stoelendans
• Brum en de slagroomballon
• Brum en de zware kluis
• Brum en de zakkenroller
• Brum en de tuffende tweezitbank

Speelduur: +- 100 min.
Format 2-dvdDROMEN MET BASSIE EN ADRIAAN

Als Bassie zegt: "dat ga ik eens aan de binnenkant van mijn ogen bekijken", dan droomt hij de mooiste dromen! En de leukste dromen zijn verzameld op deze dvd. Bassie droomt dat hij musketier is, leeuwentemmer, piloot, geheim agent, hij krijgt problemen met zijn spiegelbeeld en nog veel, veel meer. En natuurlijk beleeft Bassie al deze avonturen samen met zijn beste vriend Adriaan!

Speelduur: +- 70 min.HET BESTE VAN DE VLAAMSE TELEVISIE

De leukste avonturen van je favoriete televisievriendjes zijn nu verzameld op één toffe dvd. Geniet meer dan een uur van:
• Bob de Bouwer: Bobs vrije dag (Ketnet)
• Jellabies: Appel
• Calimero: Geheime cadeau
• De Tuttels: Haasje Over (VTM)
• Simsala Grimm: Sneeuwwitje (VTM)
• Bob de Bouwer: Nieuwe werkschoenen (Ketnet)

Speelduur: +- 65 min.PIETER LANGOOR

Hier Komt Pieter Langoor - De originele klassieker. Als Pieter Langoor chef Paashaas wil worden, krijgt hij plotseling te maken met de gemene IJzerstaart. Hij wil de macht overnemen in de Hazenvallei en ervoor zorgen dat Pasen nooit meer hetzelfde zal zijn! Plotseling zit Pieter tot over zijn oren in de problemen. Hier Komt Pieter Langoor is het vrolijke, klassiek verhaal over hoe de paashaas de lente redde. Een muzikale en hartverwarmende film voor de hele familie.

Met de stemmen van: Fred Butter, David Hakkert en Fred Meijer
Liedjes gezongen door: Han Van Eijk Lodewijk Van Gorp, Jody Pijper en Dian Senders

Speelduur: +- 50 min.Recent nieuws van dezelfde bron