:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: HUURRELEASES ZOMER 2006
PERSBERICHT: HUURRELEASES ZOMER 2006
Bron: RCV - Datum: 2006-05-02 - Geplaatst door: Werner
De zomermaanden komen er weer aan en RCV Entertainment biedt deze periode een gevarieerd aanbod voor de actieve en minder actieve huurders. Vanaf 13 juni kunt u rekenen op de typisch Franse komedie Brice De Nice die bij onze zuiderburen erg veel mensen vermaakt heeft in de bioscopen. Daarnaast brengen wij 2 DVD-premières voor ieder anderhalf uur kijkplezier; één horror/thriller en één luchtige komedie. Op 11 juli brengen wij twee bioscoopfilms uit, waarvan de verwachtingen hoog gespannen zijn: De thriller The Dark zal naar verwachting zeker een plek in de TOP-3 krijgen als commerciële DVD productie. Met de lange vakantie zal Dreamer, Mijn Droompaard een gewilde DVD zijn voor families die hun kinderen anderhalf uur entertainment willen bieden. Deze films zijn in juni en juli alleen te huur. De koop DVD release volgt later.

THE DARK

De woeste kliffen van de ruwe en mysterieuze kust zijn de thuisbasis van James. Als zijn ex hem opzoekt met hun lieve dochtertje Sarah kan hun geluk niet op. Echter met de vondst van een oud kistje en de bijbehorende sleutel start een aantal huiveringwekkende gebeurtenissen dat hun leven drastisch verandert. De antieke voorwerpen blijken nog een duidelijk doel te hebben en dat heeft niets te maken met een voorspoedig leven... Sarah verdwijnt spoorloos, schapen springen van de kliffen hun dood tegemoet en... Heeft de oude Keltische vloek die hier heerst hen nu volledig in de ban of is ontsnappen nog mogelijk? The Dark is gebaseerd op het boek Sheep van Simon Maginn.

Regie: John Fawcett (Ginger Snaps, The Boys Club, Steven Spielberg's Taken)
Cast: Maria Bello (Coyote Ugly, The Cooler, Assault On Precinct 13, A History Of Violence), Sean Bean (Patriot Games, Don't Say A Word, Equilibrium, The Lord Of The Rings), Maurice Roëves (Beautiful Creatures, Solid Air, The Acid House)
Genre: Horror/Thriller
Keuring: 16 jaar
Lengte: 93 minuten
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Releasedatum huur: 11 juli 2006

Extra's:
• 10 Filmclips
• Cast en Crew
• Alternatief Einde
• Kijkje achter de Schermen
• TrailersDREAMER, MIJN DROOMPAARD
Een spannende en ontroerende familiefilm over pech, hoop, paarden en het jonge meisje Cale. Dreamer is geïnspireerd op een waargebeurd verhaal.

Ben Crane was ooit een succesvolle renpaardenfokker. Maar nu zijn stal leeg is werkt hij als paardentrainer voor de onsympathieke Palmer. Ben's dochter, Cale, is gek op haar vader én op de paarden. Ze smeekt hem dagelijks mee te mogen naar de renbaan. Maar op de dag dat ze eindelijk mee mag, ziet ze hoe het jonge paard Sonador alt en haar been breekt. Ben kan het niet over zijn hart verkrijgen het dier af te maken en hij besluit haar mee naar huis te nemen. Cale zet samen met haar vader alles op alles om Sonador een tweede kans te geven. Want haar doel staat vast: hun paard zal niet alleen meedoen aan de Breeders' Cup Classic, maar ook winnen!

Regie: John Gatins (Regiedebuut, schrijver van o.a. Coach Carter)
Cast: Kurt Russell (Sky High, Dark Blue, Backdraft, Tequila Sunrise), Dakota Fanning (I Am Sam, War Of The Worlds, Hide And Seek, Man On Fire), Elisabeth Shue (Hide And Seek, Hollow Man, Leaving Las Vegas)
Genre: Familiefilm
Keuring: 6 jaar
Lengte: 98 minuten
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Nederlands Dolby Digital 5.1
Releasedatum huur: 11 juli 2006LAST EXIT
Twee vrouwen, twee auto’s, twee gebroken levens.

Op een warme zomerse dag botsen twee auto's frontaal op elkaar. De vrouwelijke bestuurders hebben ogenschijnlijk niets met elkaar te maken: de één getrouwd, sexy en succesvol, de ander gescheiden en depressief. De reddingsteams doen alles om deze vrouwen uit hun benarde situatie te bevrijden, terwijl ondertussen hun hele leven aan hun ogen voorbij flitst. De vraag rijst al snel: Is dit ongeluk toeval of zit er toch meer achter?

Genre: Thriller
Keuring: 16 jaar
Lengte: 90 minuten
Releasedatum huur: 11 juli 2006BRICE DE NICE
Absurd, gevoelig, overdreven, cool, over de top, vet.

Brice zou zo graag een hardcore surfer zijn. Hij is de 'coolste' van allemaal en met zijn vrolijke gedrag, zijn verrassende stunts buiten het water en zijn 'glamour-look' lijkt hij iedere mooie vrouw te kunnen behagen. Er is echter één probleempje: hij kan helemaal niet surfen, zelfs niet op de voortkabbelende golfjes van Nice. Als hij tegenover een groep sexy meiden moet bewijzen dat hij werkelijk een echte surfer is, staat hij compleet voor joker, maar hij geeft zich beslist niet gewonnen... Alle fans van de film Point Break met Patrick Swayze en Keanu Reeves moeten deze film zien!

Genre: Komedie
Keuring: Alle Leeftijden
Lengte: 98 minuten
Geluid: Frans Dolby Digital 5.1
Releasedatum huur: 13 juni 2006PARTNERS
Wat doe jij om je doel te bereiken?

Soms moet je wel heel erg ver gaan om je doel te bereiken. Dave is een succesvolle, jonge advocaat bij een groot kantoor, maar het wil hem maar niet lukken om partner te worden. Verwikkeld in een strijd met zijn vrouwelijke collega Katherine denkt hij eindelijk zijn slag te kunnen slaan; want Dave ziet er goed uit, kleed zich fantastisch en woont samen met een homofiele vriend, dus Dave zal zelf ook wel homo zijn. De ideale advocaat voor een zaak tegen een grote multinational die wordt aangeklaagd voor het ontslaan van een homofiele medewerker. Althans dat denkt de baas van Dave. Dave doet echter niets liever dan achter de vrouwen aanjagen, maar hij ruikt zijn kans op promotie en besluit om het spelletje mee te spelen... Als dan uiteindelijk blijkt dat hij moet samenwerken met de bloedmooie dochter van zijn klant wordt de situatie een stuk moeilijker, zeker als Katherine de mogelijkheid ziet om Dave voor eens en altijd buiten spel te zetten...

Genre: Komedie
Keuring: 12 jaar
Lengte: 91 minuten
Releasedatum huur: 13 juni 2006MURDER IN MY HOUSE
Zinderende spanning met een angstaanjagende ontknoping!

Lauren verhuist met haar vader naar een schitterend huis. De nieuwe buurman is aantrekkelijk en charmant en geeft hen een echt welkom gevoel. Niets lijkt een lang en gelukkig leven in de weg te staan. Al snel blijkt echter dat de vorige bewoner op gruwelijke wijze is afgeslacht en … de dader nog vrij rondloopt. Hoe dieper ze in de geschiedenis duiken, des te beklemmender het huis wordt. Was de killer uit op het huis of op persoonlijke wraak op de bewoners? Wat zal deze mysterieuze moordenaar nu van plan zijn? En is de vriendelijke, charmante buurman echt wel degene die hij zich voordoet...

Genre: Thriller
Keuring: 16 jaar
Lengte: 90 minuten
Releasedatum huur: 13 juni 2006

UIT HET ARCHIEF