:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> H.O.M. Vision >> PERSBERICHT: HUURTITELS AUGUSTUS-SEPTEMBER
PERSBERICHT: HUURTITELS AUGUSTUS-SEPTEMBER
Bron: H.O.M. Vision - Datum: 2006-07-10 - Geplaatst door: Werner
CLASS OF '76

Een man komt om in een verkeersongeval. Iedereen denkt dat het om zelfmoord gaat, totdat detective Tom Monroe de zaak wat nader gaat bekijken. Op het lichaam van de dode werd namelijk een tape gevonden, met daarop de boodschap "ze moeten er allemaal aan". En die allemaal slaat op de 'class of'76', een groep studenten die in dat jaar afstudeerde. In een race tegen de tijd moet Monroe verhinderen dat de andere potentile slachtoffers in de handen van de onbekende moordenaar vallen. Langzaam maar zeker ontrafelt hij het raadsel... Robert Carlyle, die iedereen kent als de geschifte Begbie uit Trainspotting, speelt de detective die kost wat het kost dit mysterie wil oplossen. In een sfeervolle thriller die gekruid is met een bovennatuurlijke tint...

IMDB: 6,5 vote
Met Robert Carlyle, bekend uit Trainspotting, The Beach en Hitler; The Rise Of Evil.
Voor Sell thru zal deze titel met een extra lange speelduur uitkomen.

DVD Specs:
Titel: Class of '76
Beeldformaat: 16:9
Speelduur: 95 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Genre: misdaad
Window: 5 weken
Releasedatum: 22 augustus 2006

Features:
TrailerRAP WAR ONE
The battle for fame, money and respect

Dequan groeit op in de gore achterbuurten van Brooklyn en droomt van een ander leven. Hij wil niet eindigen met een kogel in de borst of in de gevangenis en probeert dan ook op het rechte pad te blijven. Wanneer hij plots zonder werk komt te zitten en zijn vriendin zwanger is, moet hij toch geld binnenbrengen. Via zijn beste vriend wordt hij gentroduceerd in The Pit, een geheime nachtclub waar straatrappers het verbaal tegen elkaar opnemen. De inzet: roem, seks en... geld. Eenmaal Dequan zijn eerste stappen heeft gezet in de club, is er geen
weg meer terug. Hij wordt meegesleurd in een agressieve wereld van drugs, corruptie
en geweld...

DVD Specs:
Titel: Rap War One
Beeldformaat: 4:3
Geluid: Dolby Digital 5.1 / Dolby Surround 2.0
Genre: drama
Speelduur: 80 min.
Leeftijd: 16
Window: 5 weken
Releasedatum: 22 augustus 2006

Features:
also on DVDDA BLOCK PARTY
Da wildest block party in da dirty south

Als nagedachtenis voor zijn overleden broer besluit BJ een grote zomerparty te organiseren voor de buurt. Iedereen wordt uitgenodigd en het moet n groot knalfeest worden met alles er op en er aan. Alleen gaat dat niet zo vlot, want BJ krijgt af te rekenen met heel wat problemen, waaronder een jaloerse vrouw en een politieagent, die alles in het werk stelt om het feest te saboteren. Kortom hij belandt van de ene hilarische situatie in de andere en moet alles in het werk stellen om zijn party te doen slagen. Da Block Party is anderhalf uur lachen geblazen, doorspekt met een stomende hip hop soundtrack en een relax partysfeertje.

DVD Specs:
Titel: Da Block Party
Beeldformaat: 4:3
Geluid: Dolby Surround 2.0
Genre: Urban Comedy
Speelduur: 85 min.
Leeftijd: 16
Window: 5 weken
Releasedatum: 22 augustus 2006

Features:
also on DVDTHE RISING

In de negentiende eeuw werd bijna het volledige Indische schiereiland economisch geleid door de Oost-Indische Companie, het meest succesvolle bedrijf uit de Westerse geschiedenis. En regiment neemt het niet zo nauw met de wetten en trekt plunderend het land door,terwijl het ook de gebruiken schandaliseert door onder meer runds- en varkensvlees te eten. Ongehoord! De Indirs voelen hun liefde voor het vaderland groeien, en langzaam maar zeker begint een nationale opstand te broeien.Tegen die achtergrond redt Mangal Pandey het leven van een Britse overste, waardoor een hechte vriendschap ontstaat. Zullen zij het tij kunnen keren en 300.000 woedende moslims en Hindoes een halt kunnen toeroepen?

Dit Indische epos, gebaseerd op waargebeurde feiten, is een ode aan vrijheid, vriendschap, liefde en de vastberadenheid de eigenrechten te vrijwaren.
7.7.user rating op IMDB

DVD Specs:
Titel: The Rising
Beeldformaat: 16:9
Speelduur: 145 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Genre: speelfilm
Window: 5 weken
Releasedatum: 19 september 2006

Features:
TrailerSHADOW OF THE SWORD a.k.a. The Headsmen

Tirol in de Middeleeuwen. Martin en Georg, twee vondelingen die door monniken worden opgevoed, zijn onafscheidelijk tot de aartsbisschop de kleine Georg persoonlijk onder zijn hoede neemt. Jaren later staat Georg aan het hoofd van het klooster waar beide jongens zijn opgegroeid, terwijl Martin huurling is geworden, het lot van bijna elke vondeling. Wanneer de twee elkaar terug tegen het lijf lopen, wordt hun vriendschap al snel op de proef gesteld: het is namelijk de taak van Georg om de macht van de kerk tegen andersdenkenden te laten gelden en hij krijgt opdracht van de aartsbisschop om zijn jeugdvriend als beul van de kerkelijke inquisitie in te lijven. Martin weigert echter en het duurt niet lang of hij en zijn gezin worden zelf opgejaagd door de inquisitie.

DVD Specs:
Titel: Shadow of the Sword
Beeldformaat: 16:9
Speelduur: 108 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Genre: avontuur
Window: 5 weken
Releasedatum: 19 september 2006

Features:
Trailer