:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: GOOISCHE VROUWEN SEIZOEN 1
PERSBERICHT: GOOISCHE VROUWEN SEIZOEN 1
Bron: RCV - Datum: 2006-08-09 - Geplaatst door: Werner
EERSTE SEIZOEN GOOISCHE VROUWEN
Vanaf 18 augustus verkrijgbaar op dvd

Vanaf 18 augustus is het eerste seizoen van de hitserie Gooische Vrouwen verkrijgbaar op DVD. De luxe 3 DVD-box bevat alle 8 afleveringen en extra materiaal zoals bloopers, opnames van achter de schermen en interviews met de hoofdrolspelers. Vanaf de eerste aflevering was het flink raak op VTM. Met een marktaandeel van maar liefst 30,6% is de reeks dé zomertopper op TV.

Cheryl (Linda de Mol), Claire (Tjitske Reidinga), Anouk (Susan Visser) en Willemijn (Annet Malherbe) leven als in een droom – voor de buitenwereld althans. Achter de schermen is hun leven echter vol onzekerheden: "Hoe hou je het spannend in je relatie? Hoe vaak doen jullie het nog? Gaat hij vreemd? Is hij vruchtbaar? Wordt ik nog begeerd? Hoe zou het zijn om weer vlinders van verliefdheid te voelen? En: is vreemdgaan een optie?"

Ze gaan de strijd tegen het ouder worden aan met Botox en siliconen, de concurrentie proberen ze te verslaan met sexy kleding en intelligentie. In Gooische Vrouwen wordt gelachen, gedronken, geliefd, gehuild en geschreeuwd. Gooische Vrouwen is het echte leven... in 't Gooi.

Het eerste seizoen van Gooische Vrouwen werd in Nederland meteen bekroond met een Gouden Beeld voor beste dramaserie 2005. De opnames voor het tweede seizoen zijn inmiddels begonnen. Komend najaar zijn de 8 nieuwe afleveringen weer te zien bij Talpa.

De volledige reeks werd verzameld in een 3 DVD-box in een prachtige luxury digi pack box.
DVD 1 en 2: de volledige 8 afleveringen
DVD 3 de extra's:
• interviews met de hoofdrolspelers,
• bloopers,
• behind the scenes,...