:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: RELEASES DECEMBER 2006
PERSBERICHT: RELEASES DECEMBER 2006
Bron: RCV - Datum: 2006-11-11 - Geplaatst door: Werner
HONOUR OF THE DRAGON

Honour Of The Dragon – Tom Yum Goong vertelt het verhaal van Kam (Tony Yaa), een eenvoudige dorpeling die de uitdaging van zijn leven aangaat. Hij en zijn vader bezitten twee olifanten die ze trainen om uiteindelijk op te mogen treden voor de koning van Thailand. Wanneer een Thaise misdaadbende de olifanten steelt en verkoopt aan Australië, heeft Kam geen andere keuze dan te infiltreren in de bende om de olifanten terug te krijgen. Maar zelfs met de hulp van de Thaise politieman Mark en de Thaise Pla, die in Sidney woont, vecht Kam een ultiem zwaar gevecht tegen gangsterbaas Madame Rose en haar gevaarlijke handlangers. Honour Of The Dragon – Tom Yum Goong is een actiefilm in de stijlvolle en mooie traditie van Muay Thai, de oorspronkelijke Thaise martial art verdedigingskunst. Van de regisseur van Ong-Bak, een film waar Tony Yaa eveneens in schitterde.

Te koop vanaf 13 december 2006



TARA ROAD

De Amerikaanse Marilyn Vine (Andie MacDowell) is compleet van de kaart als haar enig kind, Dale, tijdens zijn 15e verjaardag dodelijk verongelukt. 5.000 kilometer verderop komt het ogenschijnlijk gelukkige huwelijk van de Ierse Ria Lynch's tot een abrupt einde. Ria's man Danny besluit in te trekken bij zijn zwangere maîtresse Bernadette en laat vrouw en dochter Annie alleen achter. Marilyn besluit dat ze resoluut iets anders wil en komt door een impulsief telefoongesprek in contact met Ria. Ze besluiten hun eigen drama achter zich te laten en van huis te ruilen. In eerste instantie op zoek naar rust en ruimte, maar ze komen er al snel achter dat de wissel ingrijpender is dan ze dachten. Ze nemen niet alleen elkaars omgeving over, maar raken ook verbonden met het leven dat bij die plaats hoort. Tara Road is de verfilming van de wereldwijde bestseller van Maeve Binchy (schrijfster van En Vergeet Niet Te Leven en Een Zaterdag In September).

Te koop vanaf 13 december 2006



APOLLO 13 1/3

Deze animatiefilm neemt op komische wijze de rampenfilms van de afgelopen paar jaar op de hak. De stemmencast bestaat onder andere uit de bandleden van rockband Motley Crue. Een dodelijke asteroïde heeft het op de aarde gemunt en dreigt de wereld te vernietigen. Vulkanoloog Harry Bottoms krijgt de taak dit gevaar af te wenden. Hij verzamelt een team rampenexperts van topniveau om zich heen, waar ook zijn eigen dochter deel van uitmaakt.

Te koop vanaf 6 december 2006

UIT HET ARCHIEF