:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: HUURTITELS JANUARI
PERSBERICHT: HUURTITELS JANUARI
Bron: RCV - Datum: 2007-12-11 - Geplaatst door: Werner
Bijgaand treft u informatie van de titels die RCV Entertainment in januari op huur-DVD uitbrengt. De line-up bestaat uit:

- De spannende psychologische thriller Mr. Brooks, met prachtige rollen van Kevin Costner, William Hurt en Demi Moore.
- De op ware feiten gebaseerde speelfilm Talk To Me over de legendarische radio-DJ Petey Green, een schitterende rol van Don Cheadle.
-En de misdaadkomedie You Kill Me, met niemand minder dan Ben Kingsley in de hoofdrol.MR. BROOKS

Neem een kijkje in het zieke brein van een bloeddorstige moordenaar... Earl Brooks lijkt perfect. Hij is een succesvol zakenman, een weldoener, een liefhebbende vader en een toegewijde echtgenoot. Maar hij heeft ook een geheim: Hij is een onverbeterlijke moordenaar. En nog nooit heeft hij maar één stukje bewijsmateriaal achter gelaten. Totdat hij per ongeluk wordt gefotografeerd. Kan en wil Mr. Brooks zijn dubbelleven nog wel geheim houden...?

Regie: Bruce A. Evans (Kuffs, producer van Stand By Me, Assassins)
Cast: Kevin Costner (Dances With Wolves, JFK, Thirteen Days, Rumor Has It...), William Hurt (The Village, A History Of Violence, The Good Shepherd), Demi Moore (A Few Good Men, Indecent Proposal, The Juror, G.I. Jane), Marg Helgenberger (Bad Boys, Species, Erin Brockovich en tv: C.S.I.)

Te huur vanaf 22 januari 2008TALK TO ME

De late jaren zestig; een tijd van grote veranderingen en nog grotere persoon­lijkheden. Vietnam, de Koude Oorlog, Kennedy, Martin Luther King en de burgerrechtenbeweging houden Amerika in zijn greep. Temidden van dit alles bevindt zich Petey Green, een man met een uitgesproken mening en een nog uitgesprokenere muzieksmaak. Als gekleurde gevangenis-DJ een cult-icoon en razend populair geworden met de introductie van de Motownsound, de swingende muziek van Marvin Gaye, the Supremes en the Jackson 5, die de hele Amerikaanse bevolking aansprak. Uiteindelijk uitgegroeid tot één van de vernieuwers van de Amerikaanse radio. De man die een constante strijd voerde om te kunnen zeggen wat hij dacht. De man die er persoonlijk verantwoordelijk voor was dat Washington niet veranderde in een smeulende puinhoop na de moord op Martin Luther King. Don Cheadle is wederom weergaloos in het verhaal van hoe één man de stem werd van een generatie en miljoenen in aanraking bracht met soulmuziek.

Regie: Kasi Lemmons (Eve's Bayou, The Caveman's Valentine)
Cast: Don Cheadle (Traffic, Ocean's Eleven, Crash, Hotel Rwanda, Ocean's 13), Chiwetel Ejiofor (Dirty Pretty Things, Children Of Men), Cedric The Entertainer (Big Momma's House, Intolerable Cruelty, Be Cool), Martin Sheen (Badlands, Bobby, The Departed)

Te huur vanaf 8 januari 2008YOU KILL ME

Als je in slaap valt achter het stuur, het ene slachtoffer niet meer van het andere kunt onderscheiden en je eerst een liter wodka nodig hebt, voordat je je pistool recht kunt houden, wat ben je dan voor huurmoordenaar? Frank Falenczyk wordt daarom zonder pardon naar San Francisco gestuurd. Hij heeft een belangrijke opdracht verprutst en de maffiafamilie voor wie hij werkt vindt het hoog tijd dat hij eens goed nadenkt over zijn probleem. Eenmaal daar blijkt het leven van een 'gewone' man helemaal niet zo makkelijk te zijn. Want met een baan, een huis en een vriendin, zou je de neiging krijgen om juist nog meer te gaan drinken...

Regie: John Dahl (Red Rock West, Rounders, Joy Ride, The Great Raid)
Cast: Ben Kingsley (Sexy Beast, House Of Sand And Fog, Lucky Number Slevin), Téa Leoni (Deep Impact, The Family Man, Fun With Dick And Jane), Luke Wilson (Charlie's Angels, Legally Blonde, The Royal Tenenbaums)

Te huur vanaf 22 januari 2008