:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: KOOPRELEASES FEBRUARI-MAART 2008
PERSBERICHT: KOOPRELEASES FEBRUARI-MAART 2008
Bron: RCV - Datum: 2008-01-21 - Geplaatst door: Werner
MR. BROOKS
A crime is only as perfect as the mind behind it

Succesvol zakenman, vrijgevig weldoener, liefhebbende vader en toegewijd echtgenoot: Earl Brooks (Kevin Costner) lijkt perfect. Maar Mr. Brooks heeft ook een geheim - hij is een onverbeterlijke moordenaar. Eén die het voor de kick doet, en wel zo perfect dat hij nog nooit een spoor heeft achtergelaten.

Dat Earl Brooks erin slaagt zijn twee verschillende levens van elkaar te scheiden, dankt hij aan zijn doortrapte en gestoorde alter ego Marshall (William Hurt). Die geeft hij de schuld van zijn bizarre verslaving, waar hij zich na twee jaar beheersing weer in uitleeft als hij een danspaar op hun bed vermoord. Dan lijkt er toch iets mis te gaan, want een amateurfotograaf (Dane Cook) fotografeert hem toevallig door de open gordijnen. Vanaf dat moment zit Mr. Brooks gevangen tussen deze opportunistische chanteur die getuige wil zijn van zijn volgende moord en de ongewoon doortastende detective Tracy Atwood (Demi Moore). Is Mr. Brooks geraffineerd genoeg om ze allebei te slim af te zijn en zijn dubbelleven geheim te houden voor zijn vrouw en tienerdochter Jane? Net als hij daarin lijkt te slagen en besluit een einde te maken aan zijn onbedwingbare honger om de doden, blijkt hij toch niet alles onder controle te hebben. De politie staat voor de deur om Jane te verhoren over een gruwelijke moord die op haar campus is gepleegd...

Mr. Brooks is een intelligente psychologische thriller over het verkennen van je duistere kant... en je daar volledig in verliezen.

Regie: Bruce A. Evans (Kuffs, producer van Stand By Me, Assassins)
Cast: Kevin Costner (Dances With Wolves, JFK, Thirteen Days, Rumor Has It...), William Hurt (The Village, A History Of Violence, The Good Shepherd), Demi Moore (A Few Good Men, Indecent Proposal, The Juror, G.I. Jane), Marg Helgenberger (Bad Boys, Species, Erin Brockovich en tv: C.S.I.)

Te koop op DVD vanaf 20 februari 2008TALK TO ME
Never underestimate a man with something to say

Rake schets van het leven van Petey Green tegen de achtergrond van de roerige jaren '60. De goed gebekte ex-gedetineerde zet buiten de gevangenis zijn radiocarrière voort bij de zender van E.G. Sonderling. Na een moeizame start groeit Petey Green uit tot de radioheld van Washington en omgeving. Samen met zijn producer Dewey Hughes vormt hij een hecht duo dat zich volledig inzet voor pure, eerlijke en actuele radio in een gespannen wereld. Tegen alle verwachtingen in zorgt Petey voor legendarische radio, met als historisch hoogtepunt de avond dat hij via de radio de rellen na moord op Martin Luther King de kop in drukt. Gebaseerd op waar gebeurde feiten.

Regie: Kasi Lemmons (Eve's Bayou, The Caveman's Valentine)
Cast: Don Cheadle (Traffic, Ocean's Eleven, Crash, Hotel Rwanda, Ocean's 13), Chiwetel Ejiofor (Dirty Pretty Things, Children Of Men), Cedric the Entertainer (Big Momma's House, Intolerable Cruelty, Be Cool), Martin Sheen (Badlands, Bobby, The Departed)

Te koop op DVD vanaf 6 februari 2008WEDDING DAZE

Anderson (Jason Biggs) is helemaal klaar om zijn hart aan zijn perfecte vriendin te geven... maar daar blijkt het hare niet tegen opgewassen. Ze overleeft zijn ultiem romantische huwelijksaanzoek niet en laat Anderson gebroken achter. Zijn beste vriend Ted (Michael Weston) drukt 'm een jaar later op het hart dat het nu wel weer tijd is om te gaan daten. Dat advies ziet Anderson niet helemaal zitten; hij wil die lastige fase het liefst maar overslaan. Midden in de lunchroom waar ze zitten vraagt hij daarom de eerste vrouw die hij ziet, serveerster Katie (Isla Fisher), ten huwelijk. Zij kan ook wel een twist in haar leven gebruiken en zegt direct dolblij 'ja'!

Wedding Daze is een lekker gekke romantische comedy die laat zien dat liefde erg weinig met perfecte planning te maken heeft. Anderson en Katie zetten alle regels over relaties bouwen overboord en beleven in een paar dagen waar andere stellen jaren voor nodig hebben. Ze gaan samenwonen, ontmoeten elkaars familie en vrienden en ontdekken dat ze precies voor elkaar zijn wat ze al jaren zochten!

Te koop op DVD vanaf 5 maart 2008BUTTERFLY ON A WHEEL

Neil en Abby Warner leven het goede leven en hebben een perfect huwelijk. Samen met hun dochtertje Sophie vormen ze de belichaming van succes... tot vandaag. De carrière van reclameman Neil Warner (Gerard Butler) gaat als een trein. Zijn baas nodigt hem zelfs uit in zijn buitenhuis voor wellicht weer een promotie. Maar eenmaal onderweg verdwijnt Neils optimisme als sneeuw voor de zon als een mysterieuze man hem en zijn vrouw Abby (Maria Bello) vanaf de achterbank onder schot neemt. Tom Ryan (Pierce Brosnan) blijkt een koele, berekenende sociopaat die vast van plan is alles van het stel af te pakken en 24 uur lang de controle over hun leven over te nemen. De mededeling dat de oppas hun dochtertje Sophie alleen in leven laat als ze precies doen wat hij zegt, verandert het levenslustige stel in een oogwenk in angstige slaven. Neil en Abby besluiten mee te werken en laten zich doodsbang de hele stad rondsturen. Maar de hoop dat Tom tot inkeer komt en hun dochter loslaat lijkt ijdel. Tom heeft zijn eigen plan en denkt er niet aan op te geven voordat hij Neil precies heeft waar hij hem hebben wil...

Butterfly On A Wheel is een zenuwslopende thriller waarin Pierce Brosnan stukje bij beetje het geluk van een droomgezinnetje ontmantelt.

Te koop op DVD vanaf 19 maart 2008