:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Just Entertainment >> PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI 2008
PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI 2008
Bron: Just Entertainment - Datum: 2008-01-31 - Geplaatst door: Werner
HOTEL BABYLON SEIZOEN 2

In het tweede seizoen van deze populaire Britse serie nemen we opnieuw een duik in de opwindende wereld van een Londens vijfsterrenhotel. Hotel Babylon kijkt achter de schermen van de glimlachende gezichten en glinsterende kroonluchters naar de hectische werkelijkheid van het hotelpersoneel. Veel oude bekenden uit de eerste reeks maken opnieuw hun opwachting. De ambitieuze hotelmanager Rebecca zit intussen midden in een scheiding. Ze werkt harder dan ooit en verliest af en toe haar vrienden compleet uit het oog. Assistent-manager Charlie heeft het ook niet makkelijk; op een gegeven moment dreigt hij zelfs weer achter de tralies te belanden. Onder de andere bekende gezichten zien we de charismatische, kleurrijke en discrete conciŽrge Tony en diens ex-geliefde, de receptioniste Anna.

Verpakking: 4 amarays + slipcase
Aantal dvd's: 4
Speelduur: 4 x 90 minutenSALLY LOCKHART MYSTERIES

De stoere Sally Lockhart, een creatie van de Britse auteur Philip Pullman, beleeft aan de lopende band spannende avonturen. Sally is een frisse en eigentijdse heldin, grillig, hartstochtelijk en dapper als een leeuwin. Of zoals Pullman het zelf zegt: 'Ze kan niet alleen een bedrijf runnen maar ook paardrijden als een kozak en schieten als een scherpschutter.'

Inhoud: The Ruby in the Smoke & The Shadow in the North

Verpakking: 2 amarays + slipcase
Aantal dvd's: 2
Speelduur: 2 x 90 minutenCRIME & PUNISHMENT

Het verhaal speelt zich af in Sint-Petersbrug in de tweede helft van de 19e eeuw. In deze sfeervolle bewerking, die werd bekroond met 3 RTS Television Awards, zien we de acteur John Simm als de jonge Raskolnikov. Deze zeer intelligente student beraamt de moord op een oude vrouw. Niet zozeer omdat hij ervan overtuigd is dat ze de dood heeft verdiend maar meer om zijn eigen moed en integriteit op de proef te stellen. Daarbij ziet hij het als een voordeel dat waarschijnlijk niemand de onaangename oude vrouw zal missen. Maar de beoogde perfecte misdaad mislukt hopeloos. Hoewel er geen duidelijk bewijs tegen Raskolnikov is, weet de sluwe onderzoeker Porfiry precies hoe hij het geweten van de jongeman moet toespreken...

Verpakking: amaray + slipcase
Aantal dvd's: 2
Speelduur: 2 x 90 minutenA FAMILY AT WAR

De Britse dramaserie A Family At War beschrijft de belevenissen van de Liverpoolse familie Ashton in het turbulente tijdperk van de Tweede Wereldoorlog. Het is een waar epos over de ontberingen, de pijn en de tragiek waarmee gewone gezinnen in de hele wereld destijds werden geconfronteerd. We zien hoe zonen naar het buitenland werden gestuurd om te vechten, kinderen werden geŽvacueerd en thuisblijvers leefden met de permanente angst voor bombardementen.

Verpakking: 4 amarays + slipcase
Aantal dvd's: 4
Speelduur: 13 x 55 minutenWYCLIFFE SERIE 1

Deze Britse detective speelt zich af aan de prachtige, door weer en wind geteisterde kust van Cornwall, helemaal in het zuidwesten van Engeland. Hoofdinspecteur Wycliffe geeft leiding aan een speciaal onderzoeksteam dat wordt ingeschakeld om een zeer ingewikkelde moordzaak op te lossen. Tijdens hun speurwerk stuiten Wycliffe en de zijnen op een web van leugens en bedrog en krijgen ze te maken met ontvoerders, brandstichters, psychopaten en andere angstaanjagende criminelen. Alleen door uitstekend teamwork zullen ze de daders kunnen grijpen...

Verpakking: 3 amarays + slipcase
Aantal dvd's: 3
Speelduur: totaal 450 minutenCOUNT DRACULA

Het verhaal begint op het moment dat Jonathan Harker bij de graaf op bezoek komt om te helpen met de voorbereidingen van diens verhuizing naar Engeland. Nadat Dracula zijn bezoeker gevangen heeft gezet in zijn kasteel, ontdekt Jonathan pas met wie hij eigenlijk te maken heeft. Dan vertrekt Dracula naar Engeland en raakt Jonathan betrokken bij een poging om de graaf op te sporen en te doden. Uiteindelijk wordt de vampier teruggejaagd naar zijn kasteel. Prachtige locaties, zoals het kerkhof Highgate Cemetery en de sfeervolle Whitby Abbey in Londen, geven deze heerlijk duistere productie nog meer sfeer.

Verpakking: amaray + slipcase
Aantal dvd's: 1
Speelduur: 150 minutenTHOMAS & SENIOR OP HET SPOOR VAN BRUTE BEREND

Als Senior op een dag wat doelloos door de stad slentert, wordt zijn aandacht getrokken door slopers die een oud pand neerhalen. Tussen het puin ontdekt Senior een oud scheepsmodelletje. Hij neemt het mee naar huis en begint met het bestuderen van oude scheepsjournalen en zeekaarten. Thomas toont ook belangstelling en voordat hij het weet belandt hij samen met zijn vrienden en Senior in een nieuw avontuur.

Verpakking: amaray
Aantal dvd's: 1
Speelduur: 107 minutenPRINSES SISSI DEEL 9

De grote achtervolging: Als Zottornick van Arkas hoort wie de Geheimzinnige Amazone in werkelijkheid is, geeft hij Arkas bevel de kaart terug te halen. Intussen gaat Franz achter Sissi aan. Zij doet er echter alles aan om haar geliefde te ontlopen. Als zij en Tommy daar eindelijk in slagen, lopen ze in de trein Arkas tegen het lijf. Die gaat hen achterna, net zolang tot hij de kaart terug heeft. Maar als de trein het station binnenrijdt, stelen Sissi, Franz en Tommy de kaart op hun beurt terug. Terwijl de trein knarsend tot stilstand komt, stoot Arkas zijn hoofd. Gevolg: geheugenverlies!

Inhoud: De Geheimzinnige Amazone - Verstoppertje in Schonbrunn - De grote achtervolging - Bekentenissen in VenetiŽ.
Verpakking: amaray
Aantal dvd's: 1
Speelduur: 4 x 26 minuten