:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Strengholt MultiMedia >> PERSBERICHT: DE TOEKOMST - DE WERELD OVER 50 JAAR
PERSBERICHT: DE TOEKOMST - DE WERELD OVER 50 JAAR
Bron: Strengholt MultiMedia - Datum: 2008-02-10 - Geplaatst door: Werner
De Toekomst - De Wereld Over 50 Jaar

Strengholt MultiMedia presenteert op 21 februari 2008, onder het label DocuLine, een zeer complete box over de toekomst. De Toekomst - De wereld over 50 jaar geeft een compleet beeld van het lichaam, de stad en de wereld over 50 jaar gebaseerd op wetenschappelijke feiten.

De toekomst verkennen is altijd al een droom geweest van de mensheid. Filmmakers hebben, sinds de uitvinding van het medium, fictieve visioenen van de toekomst proberen te creëren, maar het meeste hiervan behoort tot echte Science Fiction. De 3 DVD-box De Toekomst – De Wereld Over 50 Jaar (is gebaseerd op onderzoek van erkende deskundigen, waaronder wetenschappers van MIT, Max Planck Institute, Los Alamos National Laboratory, Fraunhofer Gesellschaft, Brown University, NASA, Honda, Audi en Siemens.

De Toekomst – De Wereld Over 50 Jaar neemt ons mee naar het midden van de 21ste eeuw om te laten zien welke wetenschappelijke doorbraken een rol zullen spelen in ons dagelijks leven. De documentaire wordt gepresenteerd door befaamd fysicus en futuroloog Dr. Michio Kaku van de City University of New York en geeft ons een beeld van de toekomst. De DVD-box concentreert zich op onderwerpen die centraal staan in ons leven: het lichaam, de stad en de wereld.

De documentaire is verlevendigd met dramatisering, geschreven door fictiespecialisten, opgenomen in het Engels en Nederlands ondertiteld. Hij omvat materiaal dat binnen de documentaire nader wordt toegelicht, waardoor er een gevoelsmatige verbinding met de kijker wordt gelegd.

DVD-Specificaties:
Genre: Documentaire
Taal: Engels / Nederlands ondertiteld
Systeem: Pal
Regio: Vrij
Beeldformaat: 16:9
Geluid: Dolby Digital 2.0
Speelduur: ca. 156 min.