:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paradiso >> PERSBERICHT: RELEASES APRIL 2008
PERSBERICHT: RELEASES APRIL 2008
Bron: Paradiso - Datum: 2008-02-13 - Geplaatst door: Werner
WHISPER

Synopsis:
Max (Josh Holloway van de TV serie Lost) wil een nieuwe start maken met zijn verloofde Roxanne (Sarah Wayne Callies van de TV serie Prison Break). Het is echter niet zo makkelijk om een lening voor een restaurant te regelen als ex-gevangene. Max komt in de verleiding van het snelle geld en gaat in op het voorstel van een vriend om samen met twee andere boeven David te kidnappen. Na de ontvoering ontmoeten de criminelen elkaar in een verlaten zomerkamp waar ze zich met David schuil houden. Al gauw wordt duidelijk dat David niet de verlegen jongen is, die hij lijkt te zijn.

Cast: Josh Holloway (Lost TV Serie, Cold Heart, CSI TV Serie), Sarah Wayne Callies (The Celestine Prophecy, Prison Break TV Serie), Blake Woodruff (Cheaper By The Dozen, Cheaper By The Dozen 2)
Regie: Stewart Hendler
Genre: Thriller
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Engels DTS 5.1
Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum: 17 april 2008

Extra's:
• Trailer
• Ook verkrijgbaarCONTROL

Synopsis:
Ian Curtis wil aan het verstikkende leven in een Engels stadje in de seventies ontsnappen. Net als zijn muzikale idolen David Bowie en Iggy Pop sluit hij zich aan bij een band. Zijn muzikale ambities werpen al gauw vruchten af. De angsten en gevoelens die zijn muziek voeden, beginnen echter al snel aan hem te knagen. Ian verzaakt zijn rol als echtgenoot en vader van een dochter omwille van een nieuwe liefde en de groeiende aspiraties van zijn band. Die spanning speelt zijn gezondheid parten. Naast zijn schuldgevoel en depressie krijgt hij ook nog eens epilepsie. Hij bezwijkt onder de druk die op zijn schouders rust en wordt verteerd door zijn gekwelde geest.

Cast: Sam Riley (24 Hour Party People, Law & Order TV serie), Samantha Morton (Minority Report, Expired), Craig Parkinson (Hustle, The Inspector Lynley Mysteries TV serie)
Regie: Anton Corbijn
Genre: Arthouse
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Engels DTS 5.1
Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum: 17 april 2008

Extra's:
• Trailer
• Ook verkrijgbaarA GUIDE TO RECOGNIZING YOUR SAINTS

Synopsis:
Na 20 jaar keert Dito (Robert Downey Jr.) terug naar Astoria , een wijk in New York, waar hij opgroeide. Zijn jeugdvrienden zijn of verslaafd, of zitten in de gevangenis of zijn dood. Zelf kon hij zich opwerken tot een succesvol schrijver in LA. Nu wordt hij echter geconfronteerd met de mensen die hij daar achterliet.

Cast: Robert Downey Jr. (Fur, Zodiac, Good Night And Good Luck), Shia LaBeouf (Transformers, Disturbia, I Robot), Rosario Dawson (Killshot, Sin City, Alexander, Men in Black II), Dianne Wiest (The Horse Whisperer)
Regie: Dito Montiel
Genre: Speelfilm
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum: 17 april 2008

Extra's:
• Trailer
• Ook verkrijgbaarTURISTAS

Synopsis:
Zes jonge toeristen stranden na een
autobusongeluk op een idyllisch strand. De ochtend na een feestje in de lokale bar merken ze dat ze die nacht bestolen werden. In het dorpscentrum blijken ze niet echt welkom. Uiteindelijk belanden ze in het huis van de oom van Kiko, een vriendelijke local die ze de avond ervoor leerden kennen. Heel snel wordt duidelijk dat ze in de val gelokt werden door de lokale organenmaffia.

Cast: Josh Duhamel (Transformers), Melissa George (Derailed), Olivia Wilde (Alpha Dog)
Regie: John Stockwell (Into The Blue, Blue Crush)
Genre: Thriller
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Engels DTS 5.1
Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum: 17 april 2008

Extra's:
• Trailer
• Ook verkrijgbaarDANTE'S COVE (seizoen 2)

Synopsis:
In het tweede seizoen van Dante's Cove vechten Toby en Amber opnieuw om de liefde van Kevin. Toby en Kevin doen moeite om een relatie op te bouwen terwijl allerlei hindernissen zich voordoen. Van, die Tresum-krachten bezit, vraagt Grace om haar leerkracht te zijn. Ondertussen is Michelle, Van's vriendin, bang van de donkere magische kant van Van en zal ze een hoge prijs betalen om de Tresum-studies te kunnen voortzetten. De klanten van Hotel Dante kampen met verslaving en waanzin, liefde en ontrouw. Net zoals in een familie zullen de bewoners van Dante's Cove om kleine dingen vechten, maar staan ze klaar voor elkaar wanneer het echt nodig is. Aangezien de Solstice nadert en de magische krachten aan sterkte winnen, zullen zij harde keuzes en ultieme offers moeten maken.

Cast: Gregory Michael (As The World Turns), Charlie David (Bump! TV Serie), William Gregory Lee (Dark Angel TV Serie, CSI: NY TV Serie), Nadine Heimann (CSI: Crime Scene Investigation TV Serie), Tracy Scoggins (Babylon 5 TV Serie)
Regie: Sam Irvin
Genre: Actie
Geluid: Engels Dolby Digital 2.0
Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum: 17 april 2008TITUS

Synopsis:
Het Romeinse rijk is verwikkeld in een bloedige oorlog met de Goten. Titus Andronicus keert terug van een veldslag met de Gotische koningin Tamora en haar zoons als krijgsgevangen. Wanneer Titus de oudste zoon van Tamora in een rituele moord offert aan de goden, zweert de koningin dat zij de dood van haar zoon zal wreken. Ze bedenkt een duivels plan om de hele familie van Titus uit te moorden, maar Titus blijkt nóg krankzinniger en bloeddorstiger dan ze had verwacht...

Cast: Anthony Hopkins (Hannibal, Alexander), Jonathan Rhys Meyers (Alexander,
Mission: Impossible III
), Jessica Lange (Big Fish, Broken Flowers)
Regie: Julie Taymor (Across The Universe, Frida)
Genre: Speelfilm
Geluid: Engels DTS 5.1, Engels Dolby Surround 5.1, Frans Dolby Surround 5.1
Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum: 17 april 2008THE BUTTERFLY EFFECT

Synopsis:
Evan Treborn (Ashton Kutcher) probeert al jaren zijn traumatische jeugd te verwerken. In een poging om de gaten in zijn herinneringen op te vullen, pluist hij zijn dagboeken uit. Evan ontdekt dat hij de gave heeft om terug te reizen in de tijd en zo het verleden te veranderen. Maar iedere tijdsprong zorgt ervoor dat zijn eigen leven en dat van de mensen rondom hem grondig verandert. Evan verliest totaal de controle over zijn gave en de gevolgen zijn rampzalig...

Cast: Ashton Kutcher (The Guardian, Just Married), Amy Smart (Crank, Just Friends), Eric Stoltz (Pulp Fiction, Jerry Maguire)
Regie: Eric Bress (The Butterfly Effect, Final Destination 2 Scenario)
Genre: Speelfilm
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Engels DTS 5.1
Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum: 17 april 2008A WALK TO REMEMBER

Synopsis:
Wanneer een flauwe studentengrap fout afloopt en een slachtoffer eist, moet Landon bijles geven aan een leerling met studieproblemen en deelnemen aan het jaarlijkse schooltoneel. Het schoolhoofd hoopt dat het Landon wat nederigheid en zin voor verantwoordelijkheid zal bijbrengen. Een uiterst vervelende klus voor Landon. Totdat hij er de verlegen Jamie ontmoet... Voor haar rol in A Walk To Remember heeft Mandy Moore de MTV onderscheiding "Best Breakthrough Performance: Female" gewonnen.

Cast: Mandy Moore (Because I Said So, License To Wed), Shane West (The League Of Extraordinary Gentlemen), Daryl Hannah (Kill Bill: Vol. 1 & Vol. 2)
Regie: Femme Fatale (Hairspray, The Pacifier)
Genre: Speelfilm
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Engels DTS 5.1
Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum: 17 april 2008

Extra's:
• Trailer
• Ook verkrijgbaar
• Interviews
• A Day on the Set with Mandy Moore
• Music Video: "Cry"
• Cast & Crew
• B-roll