:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: BUTTERFLY ON A WHEEL EN THE GOOD NIGHT
PERSBERICHT: BUTTERFLY ON A WHEEL EN THE GOOD NIGHT
Bron: RCV - Datum: 2008-02-22 - Geplaatst door: Werner
BUTTERFLY ON A WHEEL

Neil en Abby Warner leven het goede leven en hebben een perfect huwelijk. Samen met hun dochtertje Sophie vormen ze de belichaming van succes... tot vandaag.

De carrière van reclameman Neil Warner (Gerard Butler) gaat als een trein. Zijn baas nodigt hem zelfs uit in zijn buitenhuis voor wellicht weer een promotie. Maar eenmaal onderweg verdwijnt Neils optimisme als sneeuw voor de zon als een mysterieuze man hem en zijn vrouw Abby (Maria Bello) vanaf de achterbank onder schot neemt. Tom Ryan (Pierce Brosnan) blijkt een koele, berekenende sociopaat die vast van plan is alles van het stel af te pakken en 24 uur lang de controle over hun leven over te nemen. De mededeling dat de oppas hun dochtertje Sophie alleen in leven laat als ze precies doen wat hij zegt, verandert het levenslustige stel in een oogwenk in angstige slaven. Neil en Abby besluiten mee te werken en laten zich doodsbang de hele stad rondsturen. Maar de hoop dat Tom tot inkeer komt en hun dochter loslaat lijkt ijdel. Tom heeft zijn eigen plan en denkt er niet aan op te geven voordat hij Neil precies heeft waar hij hem hebben wil...

Butterfly On A Wheel is een zenuwslopende thriller waarin Pierce Brosnan stukje bij beetje het geluk van een droomgezinnetje ontmantelt.

Te koop op DVD vanaf 19 maart 2008THE GOOD NIGHT

Gary Shaller's (Martin Freeman) leven is een grote sleur. Als gitarist van "On The One" was hij beroemd en geliefd, maar de laatste jaren doet hij niets anders dan het componeren van suffe jingles. En ook de relatie met zijn vriendin Dora (Gwyneth Paltrow) lijkt volledig te zijn ingeslapen. Dan ontmoet hij Ana (Penélope Cruz), de vrouw van zijn dromen. Letterlijk wel te verstaan… Iedere nacht droomt Gary over haar en hij probeert zo lang mogelijk in die droomwereld te blijven. Als Gary er achter komt dat Ana echt bestaat, zet hij alles op het spel om haar te ontmoeten.

Te koop op DVD vanaf 19 maart 2008