:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: KONING VAN DE WERELD
PERSBERICHT: KONING VAN DE WERELD
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2008-03-02 - Geplaatst door: Werner
KONING VAN DE WERELD

Op 4 maart komt de spannende prestigieuze vijfdelige televisieserie Koning Van De Wereld uit op dvd!

Eind WO II. In een gevangenkamp ontmoet de jonge Stan Vandewalle Max. Deze herkent in Stan een groot bokstalent en wordt zijn trainer. Na de oorlog leeft Stan met zijn hoofd in de wolken. Tot het noodlot toeslaat en zijn zwakbegaafde broer Aloïs sterft. Als eerbetoon zweert Stan de grootste bokser ter wereld te worden. Met zijn andere broer Romain als bookmaker wint hij de ene kamp na de andere. Hij geraakt echter in de invloedssfeer van Kets, één van de machtigste figuren in de bokswereld die Stan razendsnel omhoog helpt tot kampioen van internationaal niveau: Brussel, Parijs,... Havana.

In Cuba beleeft Stan de tijd van zijn leven met zijn grote liefde Julie. Hij ontmoet er ook de uitgeweken broer van zijn vader, Platon, die banden heeft met de Cubaanse maffia. Stan komt zijn sterkste tegenstander tegen: zichzelf. Zal hij kunnen weerstaan aan de arrogantie van de roem, aan de one-night stands en aan het vlugge geld? Het web van ongenadig winstbejag verdicht zich meer en meer rond Stan. Zal hij deze druk aankunnen?

Koning Van De Wereld is een vijfdelige tv-serie geregisseerd door Guido Henderickx met in de hoofdrollen Kevin Janssens, Koen De Bouw, Jan Decleir en Carry Goossens. De serie was onlangs nog te zien op VTM en wordt uitgebracht in een luxueuze 3 dvd - digipack, goed voor 252 minuten kijkplezier en met volgende extra’s:
• Making Of
• Trailer De Serie
• Trailer De Film
• Deleted Scenes
• Boksmatchen
• Training boksmatch Kevin Janssens

De dvd-box is vanaf 4 maart verkrijgbaar in de reguliere handel.


Recent nieuws van dezelfde bron