:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Disney >> PERSBERICHT: DISNEYVRIENDJES
PERSBERICHT: DISNEYVRIENDJES
Bron: Disney - Datum: 2008-04-24 - Geplaatst door: Werner
BELEEF NIEUWE AVONTUREN MET JE DISNEYVRIENDJES

Mickey, Teigetje en Pooh, Leo, June, Quincy en Annie: ze staan allemaal klaar om de kleinsten onder ons een leuke tijd te laten beleven. Disney heeft drie nieuwe DVD's voor peuters klaar waarin deze helden de hoofdrol spelen: Mickey Mouse Clubhuis: Vrolijke Verhalenboek, Mijn Vriendjes Teigetje & Pooh: Vriendelijke Verhalen en Little Einsteins: Raket Redt Vuurvogel. Bij elke DVD krijg je bovendien een groeimeter kado. Zo kunnen je kinderen samen met hun Disneyvriendjes groeien. Wat worden die bengels snel groot!

MICKEY MOUSE CLUBHUIS: VROLIJKE VERHALENBOEK
Te koop op DVD vanaf 7 mei 2008

Daar is je goede vriend Mickey Mouse weer. Hij komt bij je op bezoek en brengt een vrolijk verhalenboek voor je mee, boordevol avonturen. Laat je fantasie de vrije loop wanneer je Prinses Daisy redt, Minnie wakker maakt en de vervelende Pete te slim af bent tijdens een wedstrijd door het bos. Beleef samen met Mickey en de clubhuis-vriendjes drie leuke en sprookjesachtige avonturen barstensvol plezier, onvergetelijke muziek en verbluffende mouse-magie. Disney verwent je met een bonusaflevering van de Little Einsteins en het spelletje "Toe maar, Toedels". Wat een pret!

Mickey Mouse Clubhuis
Mickey Mouse Clubhuis combineert de nostalgie van de geliefde Disney-personages met hedendaagse 3-D animatie. Elke aflevering heeft een probleem van de dag dat opgelost moet worden. Mickey, Minnie, Goofy, Pluto, Donald en Katrien nodigen jonge kijkers uit om hen te helpen. Er zijn verschillende interactieve onderdelen aanwezig in de serie waardoor kinderen echt mee kunnen doen. Zo wordt er op een leuke manier heel wat aandacht besteed aan rekenen en probleemoplossend vermogen.

Aan het begin van elke aflevering nodigt Mickey de kijkers uit om samen met hem de magische woorden uit te spreken: Mieska, Mooska, Mickey Mouse! Hierdoor komt er een fantastisch, muisvormig gebouw tevoorschijn: het Clubhuis van Mickey. Daar ontdekken de kijkers nabij gelegen locaties zoals het Bos, de Bergen of de Rivier. Maar samen met Mickey bezoeken ze ook andere werelddelen of een andere planeet!

Mickey, de gastheer van de show en de leider van het Clubhuis, heeft de taak om de problemen op te lossen. Daarbij krijgt hij de hulp van de Mousekedoer. Deze speciale computer bezorgt hem een overzichtelijk to-do lijstje waarop alle stappen staan vermeld die nodig zijn om het probleem op te lossen. Met dit lijstje op zak kan Mickey’s avontuur beginnen. Onderweg lost hij samen met de kijkers eenvoudige rekenpuzzels en leerrijke spelletjes op. Toodles, een draagbare “PDA” helpt hen als ze buiten het Clubhuis op avontuur gaan.

Elk verhaal krijgt een happy end en wordt afgesloten met de hotdog dance! Op naar een volgend avontuur in Mickey Mouse Clubhouse!

Technische specificaties:
Talen: Dolby Surround 2.0: Nederlands / Frans / Engels / Spaans / Portugees / Arabisch
Ondertitels: Nederlands / Frans / Spaans / Portugees / Arabisch
Speelduur: 69 minuten
Beeldformaat: 1.33 :1 – 4x3
Leeftijd: alle leeftijden

Bonusmateriaal:
• Bonusaflevering: Little Einsteins "Broer en Zus Komen Je Redden"
• Tijd voor spelletjes: "Toe maar, Toedels"MIJN VRIENDJES TEIGETJE EN POEH: VRIENDELIJKE VERHALEN
Te koop op DVD vanaf 7 mei 2008

Fans van Winnie de Poeh en zijn vrienden, maak jullie alvast klaar! Zet je pet op en spring op je scooter, want je gaat samen met hen lachen, spelen en nieuwe leuke mysteries ontdekken midden in het Honderd Bunderbos.

Als er een probleem of raadsel opgelost moet worden, zijn de Super Speurneuzen van de partij. Of ze nou op zoek zijn naar een piratenschat, een vermiste puppy opsporen of Teigetje's hik genezen, alles is mogelijk wanneer ze samen met JOU het avontuur opzoeken.

Mijn Vriendjes Teigetje & Poeh: Vriendelijke Verhalen is een dvd vol plezier, heerlijke muziek en fantastische verrassingen. Ontdek ook de bonusaflevering van Mickey Mouse Clubhuis en speel Tessa's Speurneuzen Test. Plezier verzekerd! In deze film draait alles om de magie van vriendschap en hoe leuk het is om anderen te helpen.

Technische specificaties:
Talen: Stereo 2.0: Nederlands / Frans / Engels / Spaans / Portugees / Arabisch / Engels voor doven en slechthorenden.
Ondertitels: Nederlands / Frans / Spaans / Portugees / Arabisch
Speelduur: 69 minuten
Beeldformaat: 1.33 :1 – 4x3
Leeftijd: alle leeftijden

Bonusmateriaal:
• Mickey Mouse Clubhuis: Pluto's puppy-oppas-avontuur
• Tijd voor spelletjes: Tessa's Speurneuzen TestLITTLE EINSTEINS: RAKET REDT VUURVOGEL
Te koop op DVD vanaf 7 mei 2008

De Little Einsteins vertrekken opnieuw op avontuur! Deze interactieve reeks dompelt de kinderen onder in kunst, aardrijkskunde en muziek. Op deze manier steken de kijkers heel wat op van Disney's Little Einsteins. De serie wordt, met veel succes, uitgezonden op Ketnet., waarbij het een marktaandeel behaalt van 42% in de leeftijd 4-12 jaar. Leo, June, Quincy en Annie, de vier helden van de reeks, verkennen de wereld aan boord van hun ruimteschip "Raket". Ze vragen regelmatig de hulp van de kijkertjes om in hun missies te slagen. De kinderen nemen deel aan het avontuur door te zingen, te dansen of op de knietjes te kloppen.

Nog voor je "Lanceren" kan zeggen, zoeven de Kleine Einsteins door de lucht in een nieuwe film vol actie, muziek, magie en plezier. Wat is behalve Raket groot, rood en kan vliegen? Ontmoet een nieuwe vriendin van Raket: de mysterieuze Vuurvogel! Ze sprenkelt magische muziekkracht overal waar ze vliegt en vult de wereld met schoonheid en blijdschap. Maar wanneer een gemene reus Vuurvogel gevangen neemt, reizen Raket, Leo, June, Quincy en Annie helemaal naar Rusland om haar te bevrijden zodat ze weer muziek in de wereld kan brengen. Vergeet niet, alleen met jou hulp, door te zingen, te dansen en muziek te maken, kunnen de Kleine Einsteins hun missie uitvoeren en de wereld redden. Geïnspireerd door de muziek van Igor Stravinsky's ballet "De Vuurvogel". Vol met thema's van samenwerken, vriendschap en medeleven, is Raket Redt Vuurvogel een magische reis, die jij en je peuter steeds opnieuw zullen willen beleven!

Technische specificaties:
Talen: Dolby Surround 2.0: Nederlands / Frans / Engels / Spaans / Italiaans / Duits / Arabisch
Ondertitels: Nederlands / Frans / Engels / Spaans / Italiaans / Duits / Zweeds / Arabisch
Speelduur: 66 minuten
Beeldformaat: 1.33 :1 – 4x3
Leeftijd: alle leeftijden

Bonusmateriaal:
• Bonusaflevering: Handy Manny
• Tijd voor spelletjes: Magische Missie
(Ontdek allerlei leuke extra dingen terwijl je de film kijkt!


Recent nieuws van dezelfde bron