:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: OPERATION VALKYRIE
PERSBERICHT: OPERATION VALKYRIE
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2008-06-01 - Geplaatst door: Werner
OPERATION VALKYRIE

1944 Een wereld in oorlog. Luitenant Claus von Stauffenbergen een aantal mede - officieren zien moedeloos toe hoe eenwrede dictator Duitsland en derest van de wereld in totale chaos stort. Ze besluiten dat het niet langer zo door kan gaan. In het diepste geheim beramen zij een aanslag op de meest gehate man ter wereld, Adolf Hitler.

Op 10 juni komt het waargebeurde verhaal over de aanslag op Adolf Hitler Operation Valkyrie uit op DVD!

Operation Valkyrie is het waargebeurde verhaal tijdens Wereldoorlog II van eengroep hooggeplaatste Duitse officieren die een aanslag beramen op Adolf Hitler. Deze pakkende oorlogsfilm werd geregisseerd door regisseur Jo Baier (van o.a. Wambo en Verlorenes Land). De film pakt eveneens uit met een straffe internationale hoofdcast. Zo zien we Sebastian Koch (Zwartboek), Ulrich Tukur (Das Leben Der Anderen en Solaris) en Stafania Rocca (The Talented Mr. Ripley).

Het waargebeurde verhaal van Operation Valkyrie is bovendien ook in de smaak gevallen bij niemand minder dan Tom Cruise. De verfilming van Operation Valkyrie met Tom Cruise en Carice Van Houten komt echter pas volgend jaar in de bioscoop.

Operation Valkyrie is vanaf 10 juni verkrijgbaar in de reguliere handel!Recent nieuws van dezelfde bron