:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Disney >> PERSBERICHT: TELEVISIESERIES AUGUSTUS
PERSBERICHT: TELEVISIESERIES AUGUSTUS
Bron: Disney - Datum: 2008-07-24 - Geplaatst door: Werner
SCRUBS
Het complete eerste en tweede seizoen
Te koop vanaf 13 augustus 2008

Treedt binnen in de surrealistische wereld van het Sacred Heart ziekenhuis waar het personeel bizar is en het gelach besmettelijk.

In het eerste seizoen volgen we John Dorian (J.D) en zijn beste vriend Turk. Ze hebben net hun opleiding Geneeskunde achter de rug en gaan als stagiairs aan deslag in het Sacred Heart ziekenhuis. J.D. leert er al snel zijn dwarse mentor, Dr. Perry Cox, kennen en hij wordt stapelverliefd op de collega-stagiaire Elliot. Met de conciërge van het hospitaal, kan hij niet zo goed opschieten. Al op zijn eerste dag hebben ze een aanvaring. De man laat het er niet bij en probeert J.D. het leven zuur te maken. Voor de hoofdarts, Dr Bob Kelso, komt geld op de eerste plaats. Pas daarna denkt hij aan de gezondheid van de patiënt. Carla Espinosa wordt al snel het liefje van Turk. Ze stelt hem op de proef : is hij klaar voor een serieuze relatie ?

Aan het begin van het tweede seizoen is iedereen nog steeds in shock na het horenvan de onthullingen van Jordan. Tijdens het tweede jaar in het ziekenhuis – intussen is hij resident-krijgt J.D. wat meer verantwoordelijkheid. Daarbovenop heeft hij ook wat moeilijkheden met zijn oudere broer, geldproblemen en moet hij de vervelende conciërge proberen te ontlopen. Turk en Carla gaan een stapje verder in hun relatie: Turk vraagt haar ten huwelijk. Elliot heeft een nieuwe vriend, de verpleger Paul Flowers en ontdekt dat haar ouders niet langer de huur betalen voor haar appartement.

Romantiek maar ook relatieproblemen, familieverplichtingen, een groeiende stapel papierwerk en een hoge werkdruk staan de personages te wachten. Nestel je in de sofa en maak een afspraak met Scrubs. Deze besmettelijk leuke komedieserie is precies wat de dokter heeft voorgeschreven, en is in het tweede jaar genomineerd voor twee Emmy Awards.

De hoofdrolspelers uit de serie :
-John Michael Dorian (J.D.) Zach Braff
-Christopher Turk Donald Faison
-Elliot Reid Sarah Chalke
-Perry Cox John C. McGinley
-Carla Espinosa Judy Reyes
-De Conciërge Neil Flynn
-Bob Kelso Ken Jenkins
-Jordan Sullivan Christa Miller

Technische kenmerken:
Scrubs: Het Complete Eerste Seizoen (24 afleveringen)
Speelduur: +/-8,5 uur
Beeldformaat: 1.33:1-4x3
Leeftijd: vanaf 6 jaar
Genre : serie
Taalkeuze: Stereo 2.0: Engels / Frans
Ondertiteling: Nederlands / Frans / Engels voor slechthorenden

Bonusmateriaal:
• Nieuwtjes
• Muziekvideo "Superman"
• De dokter is er
• Alternatieve teksten: een second opinion
• Niet zomaar een medische show
• Favoriete momenten
• Bloopers
• Deleted Scenes

Scrubs: Het Complete Tweede Seizoen (24 afleveringen)
Speelduur: +/-8 uur
Beeldformaat: 1.33:1-4x3
Leeftijd: vanaf 6 jaar
Genre : serie
Taalkeuze: Stereo 2.0: Engels / Frans
Ondertiteling: Nederlands / Frans / Engels voor slechthorenden

Bonusmateriaal:
• Audiocommentaar
• Weggeboend : deleted scenes
• Casting van Stuntmannen
• Muziekstijlen
• Alternatieve teksten : een second opinion
• Op hol geslagen fantasie
• Geheimen en Leugens
• Een zeldzame aandoening


BROTHERS AND SISTERS
Het complete eerste seizoen

Te koop vanaf 13 augustus 2008

Brothers And Sisters beschrijft het leven van de familie Walker. De familieleden hebben verschillende levensstijlen, maar toch blijft hun band onverwoestbaar. Bij de dood van de vader van de familie, William Walker, worden heel wat geheimen ontsluierd. Niet alleen blijkt dat de patriarch zijn bedrijf Ojai Foods op de rand van de afgrond heeft geholpen, hij hield ook al jaren een minares en een buitenechtelijke dochterverborgen voor zijn familie. De familie krijgt dus aan het begin van het eerste seizoen met heel wat opschudding te maken. Moeder Nora Walker, haar twee dochters Sarah en Kitty en haar drie zonen Tommy, Kevin en Justin proberen het hoofd boven water te houden.

Haal het eerste seizoen van dit televisiedrama in huis en dompel je onder in degecompliceerde levens van de familie Walker. De sterrencast bestaat uit klinkende  namen als Calista Flockhart (Ally Mc Beal), Sally Field, Rachel Griffiths, Ron Rifkin, Rob Lowe en Patricia Wettig.

De familie Walker
Nora Holden (Sally Field) is getrouwd met William Walker en samen hebben ze vijf kinderen : Sarah, Kitty, Tommy, Kevin en Justin. Door hun verschillende politiekestandpunten splitsten Nora en William de familie in twee groepen: liberalen en republikeinen. Zo ontstaan veel discussies, waaronder met Kitty. Moeder en dochter hadden twee jaar lang geen contact met elkaar. Na de dood van William krijgt Nora een zware klap te verwerken. Ze ontdekt dat haar man jarenlang een verhoudinghad met Holly Hunter waarmee hij een buitenechtelijke dochter Rebecca heeft.

Sarah (Rachel Griffiths) is het oudste kind van het gezin. Ze is getrouwd met Joe en moeder van Paige en Cooper. Sarah verlaat haar goedbetaalde baan om te werken in de familiezaak Ojai Foods. Haar nieuwe job zou voor meer  vrije tijd moeten zorgen, die ze kan doorbrengen met haar kinderen. Maar als haar vader sterft, wordt ze plots tot directrice benoemd en krijgt ze meer verantwoordelijkheid.

Kitty (Calista Flockhart) was papa’s kleine meisje en net als hem republikeins. Ze woonde een tijdje in New York, waar ze haar eigen radioshow The Right Idea had. Op het feestje voor haar 38ste verjaardag sterft haar vader aan een hartaanval. Kitty hakt knopen door. Ze keer terug naar huis, geeft haar radioshow en relatie metJonathan op en gaat werken voor het politiek praatprogramma Red, White and Blue. Ze probeert opnieuw de band aan te halen met haar moeder.

Tommy (Balthazar Getty) is 37 jaar en de oudste zoon van de familie. Hij is getrouwd met zijn high-school-sweetheart Julia. Tommy stond een tijdlang in de schaduw van zijn zussen. Hij begon zijn carrière in het bedrijf van zijn vader al als tiener, om er later full-time te gaan werken. Tommy doet zijn uiterste best om de ladder op te klimmen en hoopt directeur te worden van Ojai Foods als zijn vader op pensioen gaat. Wanneer zijn vader sterft en de directeursstoel overlaat aan zijn oudste dochter, valt dit Tommy zwaar.

Kevin (Matthew Rhys) is een succesvolle advocaat. Als hij niet werkt in zijn advocatenbureau, geeft hij raad aan zijn familie. Hij probeert Ojai Foods uit de crisis te helpen. Kevin is homoseksueel. Zijn vader had een probleem met zijn geaardheid, maar gelukkig kreeg Kevin steeds de steun van zijn moeder.

Justin (Dave Annable) is de jongste Walker-telg. Hij wordt door iedereen een beetjeals de baby van de familie behandeld en dat bevalt hem niet altijd. Hij staat het dichts bij zijn broers, maar heeft ook een speciale relatie met zijn zussen. Justin hekelt studeren en stopt met school. Tot schaamte van zijn vader behoudt hij nooit lang zijn job. Vlak na 9/11 stapte hij in het leger en wordt hij naar Afghanistan gestuurd.

Ontdek het eerste seizoen van Brothers And Sisters in een box bestaande uit 23 afleveringen en bonusmateriaal. Met deze 6 DVD’s leer je de familie Walker en hun onderlinge verhoudingen kennen.

Technische kenmerken:
Speelduur: 15 uur
Beeldformaat: 2.35:1 -16x9
Leeftijd: 6 jaar
Genre: serie
Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Engels / Italiaans / Spaans
Ondertiteling: Nederlands / Engels / Italiaans / Spaans / Zweeds / Noors / Deens / Fins / IJslands

Bonusmateriaal:
• The Deleted Episode: "State of the Parties"
• "Matriarchy" bekijken met gesproken toelichting
• Achter de schermen met de broers
• Het Familiebedrijf
• BloopersGHOST WHISPERER
Seizoen 2

Te koop als 6 DVD-box vanaf 13 augustus 2008

Melinda Gordon (Jennifer Love Hewitt) woont in het kleine stadje Grandview en heeft er een antiekzaak. Ze heeft de gave om met overleden personen te communiceren. De overledenen zoeken iemand om boodschappen door te geven aan familieleden of vrienden zodat alle zaken in hun leven afgehandeld worden en ze kunnen genieten van eeuwige rust.

Melinda heeft de gave geërfd van haar grootmoeder en was er zich reeds als kind van bewust, maar sinds kort zoeken de geesten steeds meer toenadering. Ze dringen zelfs haar huis binnen! Soms zijn de boodschappen die ze ontvangt zo intens en verwarrend dat ze alles moet ontrafelen. Ze zoekt informatie bij de overlevenden, maar die reageren vaak vol onbegrip op deze vreemde vragen. Soms komen de vragen van de geesten erg ongelegen. Maar wanneer Melinda alle geheimen en onbegrip tussen de geesten en de overlevenden uit de wereld helpt met haar gave, beseft ze dat dit een positieve eigenschap is.

Ze wordt gesteund door haar man, maar krijgt nog de meeste hulp van haar beste vriendin en zakenpartner Andrea. Wanneer Andrea sterft in een vliegtuigcrash is Melinda diepongelukkig. Haar vijand Romano probeert Andrea te overtuigen om op aarde te blijven, maar Melinda slaagt er dan toch in om haar vriendin en de andere slachtoffers van de vliegtuigcrash naar de hemel te helpen.

De serie is gedeeltelijk gebaseerd op het werk van James Van Praagh, een beroemd medium. Hij pende zijn unieke, paranormale ervaringen neer in verschillende bestsellers: Talking to Heaven, Reaching to Heaven, Healing Grief-Reclaiming Life After Any Loss,… Het onderwerp werd ook bespreekbaar bij tieners door zijn boek Looking Beyond: A Teens’ Guide to the Spiritual World. Van Praagh produceerde al verschillende series zoals Living with the Dead en zijn dagelijkse talkshow Beyond with James Van Praagh. Ook voor Ghost Wisperer ging hij aan de slag als producer.

Afleveringen seizoen 2:
1. Love Never Dies
2. Love Still Won’t Die
3. Drowned Lies
4. The Ghost Within
5. A Grave Matter
6. The Woman of His Dreams
7. A Vicious Cycle
8. The Night We Met
9. The Curse of the Ninth
10. Giving Up The Ghost
11. Cat’s Claw
12. Dead to Rights
13. Deja Boo
14. Speed Demon
15. Mean Ghost
16. The Cradle Will Rock
17. The Walk-in
18. Children of Ghosts
19. Delia’s First Ghost
20. The Collector
21. The Prophet
22. The Gathering

Technische kenmerken:
6 DVDbox – 22 afleveringen
Speelduur: 15,5 uur
Beeldformaat: 1.78:1 -16x9
Leeftijd: 12 jaar
Genre: serie
Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Engels / Duits ; Dolby Surround 2.0: Italiaans
Ondertiteling: Nederlands / Engels / Italiaans / Duits

Bonusmateriaal:
• In gesprek met de levenden
• Vise op geesten
• Kerkhof van Grandview
• Melinda’s garderobe
• Achter de schermen met Mark Hapka
• Jennifer Love Hewitt – Video speed painting
• Gesproken toelichting (bij enkele afleveringen)


GREY'S ANATOMY
Het complete derde seizoen
Te koop op DVD vanaf 13 augustus 2008
25 afleveringen en bonusmateriaal op 7 discs

Ontdek het vervolg van dit televisiefenomeen waar iedereen over praat!  In het derde seizoen zetten de jonge artsen van het Seattle Grace Hospital hunopleiding verder en ontdekken ze dater geen pasklare oplossing bestaat voor deuitdagingen van het bestaan. Ze worden geconfronteerd met de wisselvallighedenvan het dagelijkse leven terwijl ze een beroep uitoefenen dat allesbehalve rustig is.

Meredith Grey, Georges O’Malley, Cristina Yang en Alex Karev proberen Izzie Stevens, die niet over de dood van haar verloofde Denny Duquette heen komt, te steunen. Het huwelijk van Derek en Addison Shepherd loopt vast en Mark Sloan, de oude geliefde van Adisson, installeert zich als plastisch chirurg in het Seattle Grace Hospital. Georges zet zijn verhaal met Callie voort en Meredith moet een knoop doorhakken: kiest ze voor Finn of voor Derek? Onze vrienden laten zich gelden in dit jachtige leven en smeden stevigevriendschapsbanden terwijl ze elkaar bijstaan in de moeilijkste situaties.

De serie Grey’s Anatomy ging in 2005 in de Verenigde Staten van start en werd snel een groot succes. Vandaag wordt de serie bekeken door duizenden fans over de hele wereld. De serie werd bedacht door Shonda Rhimes en kan rekenen op een zeeraantrekkelijke cast en een fantastische soundtrack.

Afleveringen seizoen 3:
Aflevering 1 : Time Has Come Today
Aflevering 2 : I Am A Tree
Aflevering 3 : Sometimes A Fantasy
Aflevering 4 : What I Am
Aflevering 5 : Oh, The Guilt
Aflevering 6 : Let The Angels Commit
Aflevering 7 : Where The Boys Are
Aflevering 8 : Staring At The Sun
Aflevering 9 : From A Whisper To A Scream
Aflevering 10 : Don’t Stand So Close To Me
Aflevering 11 : Six Days – Part One
Aflevering 12 : Six Days – Part Two
Aflevering 13 : Great Expectations
Aflevering 14 : Wishin’ And Hopin’
Aflevering 15 : Walk On Water
Aflevering 16 : Drowning On Dry Land
Aflevering 17 : Some Kind Of Miracle
Aflevering 18 : Scars And Souvenirs
Aflevering 19 : My Favorite Mistake
Aflevering 20 : Time After Time
Aflevering 21 : Desire
Aflevering 22 : The other side of this life 1/2
Aflevering 23 : The other side of this life 2/2
Aflevering 24 : Testing 1-2-3
Aflevering 25 : Didn’t We Almost Have It All

Bonusmateriaal:
• Op Ronde met Patrick Dempsey
• In gesprek met Ellen Pompeo
• Recept voor succes: Jane Doe
• Prima medicijn: Favoriete Scenes
• Outtakes seizoen 3
• Nooit uitgezonden scenes
• Audiocommentaar

Technische kenmerken:
Speelduur: 17,5 uur
Beeldformaat: 1.78:1, 16x9
Leeftijd: vanaf 12 jaar
Genre: serie
Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Engels / Frans / Duits
Ondertiteling: Nederlands / Frans / Duits / EngelsRecent nieuws van dezelfde bron