:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Just Entertainment >> PERSBERICHT: DE BETERE DETECTIVES OP DVD
PERSBERICHT: DE BETERE DETECTIVES OP DVD
Bron: Just Entertainment - Datum: 2008-08-29 - Geplaatst door: Ann
DE BETERE DETECTIVES OP DVD

Detectives op tv zijn populairder dan ooit. Just heeft inmiddels een groot aantal van deze detectives op DVD uitgebracht. Deze nazomer brengt Just een aantal vervolgseries van de betere titels in het genre uit op DVD. In september gaat het om drie Britse series: Dalziel & Pascoe (seizoen 3), Silent Witness (seizoen 4) en The Last Detective (seizoen 2).


DALZIEL EN PASCOE SEIZOEN 3


In dit derde seizoen van Dalziel & Pascoe worden de Britse inspecteurs Andy Dalziel en Peter Pascoe geconfronteerd met vier complexe en intrigerende misdrijven. Zoals gebruikelijk in deze serie zitten de verhalen vol vaart en actie. Maar deze keer raken de twee speurders af en toe wel héél erg persoonlijk betrokken bij wat er gebeurt.


SILENT WITNESS SEIZOEN 4


In het vierde seizoen van Silent Witness is hoofdpersoon Samantha Ryan intussen gepromoveerd tot docente pathologie aan de universiteit van Londen. Maar voor uitzonderlijke misdrijven is ze nog steeds beschikbaar als forensisch expert. Sam krijgt te maken met drie lastige zaken, waarin respectievelijk een neerstortende helikopter, moordlustige gangsters en een brand in een bioscoop centraal staan.


THE LAST DETECTIVE SEIZOEN 2


In het tweede seizoen van The Last Detective wordt het speurwerk gedaan door de ietwat gefrustreerde politieman ‘Dangerous’ Davies en zijn filosofische sidekick Mod. De twee worden geconfronteerd met vier zeer uiteenlopende zaken, van een kunstenaar die dood wordt aangetroffen in zijn brandende atelier tot een vermeende zelfmoord waarvan Dangerous zeker weet dat het moord is.