:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: FLY ME TO THE MOON
PERSBERICHT: FLY ME TO THE MOON
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2008-10-20 - Geplaatst door: Werner
FLY ME TO THE MOON
Op 28 oktober komt de wonderlijke Belgische 3D-animatiefilm Fly Me To The Moon uit op dvd!

Fly Me To The Moon 3D vertelt het verhaal van drie jonge vliegjes die stiekem meevliegen op de eerste vlucht naar de maan met de astronauten Armstrong, Aldrin en Collins. De film neemt je mee op een ruimte-avontuur in drie dimensies en laat nieuwe generaties kennismaken met ruimtevaart en de historische belevenissen van de Apollo 11 - missie. Slechts twaalf mensen hebben ooit op de maangewandeld, samen met drie vliegjes en... JIJ! Fly Me To The Moon is een originele animatiefilm vol prachtige graphics en geloofwaardige karakters.
 
Deze schitterende animatiefilm van het Belgisch productiehuis nWave kwam in 3D-versie begin 2008 in de Belgische bioscoop en meer dan 125.000 bezoekers gingen naar de film kijken. Ondertussen werd de film ook verkocht aan de Verenigde Staten, Rusland, UK, Frankrijk, Turkije, Australië, Polen, Griekenland, Portugal, Israël, Korea, Japan, Brazilië, Mexico en Argentinië. Meer info vind je op www.flymetothemoonthemovie.com. De dvd komt uit in een set van 2 DVD's met luxe o-card, inclusief vier 3D–brillen, dus kijkplezier voor de hele familie! Als extra staat de 2D-versie op de dvd.
 
Voor de Vlaamse gedubte versie mochten Mieke Bouve, Jef Demedts, Walter Baele, Britt Van Der Borght en Govert Deploige hun beste stemprestaties boven toveren! Dankzij het doorgedreven gebruik van 3D, brengt deze animatiefilm, die zich afspeelt in fotorealistische omgevingen, ons naar plaatsen waar we nog nooit geweest zijn!

Fly Me To The Moon is vanaf 28 oktober verkrijgbaar in de reguliere handel!

 


UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron