:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Strengholt MultiMedia >> PERSBERICHT: BLU-RAY RELEASES
PERSBERICHT: BLU-RAY RELEASES
Bron: Strengholt MultiMedia - Datum: 2008-11-12 - Geplaatst door: Werner
HET BESTE VAN PLANEET AARDE
Waarin in ruim 250 minuten adembenemende HD beelden worden getoond van de beste plekken op aarde waar mensen met dieren in aanraking kunnen komen.

Het Beste Van Planeet Aarde is een adembenemende en unieke documentaire over onze planeet en haar schitterende natuur. Animal Planet laat zien hoe mooi en divers onze planeet is. In vijf verschillende afleveringen komen de meest indrukwekkende plekken aan bod waar dieren het beste tot hun recht komen of waar de bijzondere interactie tussen mens en dier wordt benadrukt. Van de Savanne van Afrika tot de mooiste onderwaterwerelden en de outback van Australië. Ontmoetingen met dieren en landschappen volgen elkaar op de voet op.

Alles is vastgelegd in High Definition zodat de schitterende beelden volledig tot hun recht komen.

Deze Blu-ray-serie bevat uniek beeldmateriaal, dat niet op zenders in Nederland is uitgezonden en is geschikt voor het hele gezin. De leukste en mooiste dierenprogramma’s kun je wanneer je maar wilt op Blu-ray-disc bekijken.

Animal Planet: voor iedereen!
Aflevering 1: Animal Planets Beste Aquariums
Aflevering 2: Animal Planets Beste Ontmoetingen Met Wilde Dieren In Noord-Amerika
Aflevering 3: Animal Planets Beste Safari's
Aflevering 4: Animal Planets Beste Diervriendelijke Bestemmingen
Aflevering 5: Animal Planets Beste Ontmoetingen In De Australische Wildernis

Totale Speelduur: circa 250 minuten
Geluid: Dolby Digital 2.0 / Nederlands ondertiteld


MEKONG: SOUL OF A RIVER

Een schitterende Blu-ray met een ware ontdekkingsreis door de unieke Aziatische wildernis,  waarbij de rijke tradities en geschiedenis prachtig in beeld worDe Rivier met een ziel

Met een enorme lengte van meer dan 4.800 km stroomt de Mekong Rivier door zes landen, langs meer dan negen miljoen mensen en is zij een thuis voor vele diersoorten. De rivier wordt beschouwd als een van de belangrijke rivieren in Azië en baant zich een weg door de landen China, Myanmar, Laos, Thailand, Cambodja en Vietnam. Geniet van een ware ontdekkingsreis door de unieke Aziatische wildernis, waarbij de rijke tradities en geschiedenis prachtig in beeld worden gebracht. We beginnen 100 mijl voor de kust van Vietnam, waar de eens zo beruchte eilandengroep Con Dao vele diersoorten herbergt zoals dugongs, dolfijnen en zeeschildpadden. Veel van deze land- en waterdieren zijn nog nooit eerder door onderzoekers en wetenschappers bestudeerd; voor het eerst worden hun geheimen en die van het land ontsluierd. In het Noorden van Cambodja en Laos blijkt dat de locale bevolking in hun levensonderhoud grotendeels afhankelijk is van de Mekong. De laatste stop langs de rivier is in de Chinese provincie genaamd Yunnan. Deze is tevens het beginpunt van de bezielde rivier, de Mekong.

Totale Speelduur: circa 200 minuten
Geluid: Dolby Digital 2.0 / Nederlands ondertiteld en gebracht.


ANIMAL PLANET

Van Animal Planet zijn de volgende titels reeds op DVD verschenen:

Meerkat Manor Seizoen 1 en 2, Predator’s Prey, State of the Great Ape, Panda Story, A Panda is Born, De Wilde Dieren Top 10, Guinness World Animal Records en Natural Born Sinners.