:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Disney >> PERSBERICHT: DESPERATE HOUSEWIVES SEIZOEN 4
PERSBERICHT: DESPERATE HOUSEWIVES SEIZOEN 4
Bron: Disney - Datum: 2008-11-12 - Geplaatst door: Werner
DESPERATE HOUSEWIVES
Het complete vierde seizoen
Sizzling Secrets Edition
Te koop op dvd vanaf 26 november
5-disc DVD box set

Er staat dit seizoen heel wat te gebeuren in Wisteria Lane. De bewoners van de beroemde straat beginnen aan een spannend vierde seizoen. Dacht u alles al gezien te hebben? Dan hebt u het mis! Seizoen 4 belooft nog meer intriges, geheimen en verrassende plotwendingen.

Wisteria Lane ontvangt in het vierde seizoen enkele nieuwe bewoners. Katherine Mayfair, haar man Adam en dochter Dylan komen in het huis van Mike wonen die bij Susan introk. Maar Katherine en haar familie zijn geen onbekenden in de buurt. Zij woonden al eerder in Wisteria Lane maar verlieten twaalf jaar geleden plots de wijk. Toen waren Julie en Dylan goede vrienden, maar nu beweert Dylan zich niets meer te herinneren van die periode. Julie vindt de hele zaak maar vreemd en gelooft niet dat Dylan het meisje is voor wie ze zich voordoet. De familie vertrok halsoverkop uit hun vorige woonplaats, Chicago. Wat deed hen zo snel uit de stad vertrekken?

Susan is pas getrouwd met Mike. Na alle strubbelingen in hun relatie waagden de twee zich dan toch aan de grote stap. Toch duiken er na de trouwplechtigheid enkele twijfels op. Is Mike wel echt gelukkig met zijn nieuwe gezinssituatie? Susan is hier niet helemaal zeker van, ook al probeert Mike haar ervan te overtuigen. Bree loopt nog steeds rond met haar valse zwangerschapsbuik. Haar dochter Daniëlle is zwanger van Austin Mc Cann, het  ex-vriendje van Julie. Bree wil in geen geval dat de buurt te weten komt dat haar dochter zwanger is. Daarom veinst ze een zwangerschap. Na de geboorte van de baby wil ze de baby op te voeden als haar eigen kind.

Edie blijft er alles aan doen om Carlos bij zich te houden. Ze zet zelfs een zelfmoordpoging in scène. Ze kwam tot de ontdekking dat Carlos een geheime rekening heeft op de Kaaimaneilanden en chanteert hem met deze informatie. Zij dreigt naar de belastingen te stappen als Carlos haar verlaat. Carlos kan niet anders dan bij Edie blijven, ook al is hij stapelgek op Gabrielle. Hij begint in het geheim een relatie met haar.

Lynette krijgt het zwaar te verduren. Dokters ontdekten lymphoma, een vorm van kanker, bij Lynette. Haar vriendinnen zijn hiervan nog niet op de hoogte, tot wanneer haar kinderen willen deelnemen aan een schooltoneel. Oorspronkelijk had ze hen beloofd om mee te helpen aan het gebeuren maar door haar ziekte heeft ze niet voldoende energie om ermee door te gaan. Lynette moet de andere moeders vertellen wat er met haar aan de hand is en zo ontdekken ook haar vriendinnen de vreselijke ziekte waar Lynette aan lijdt.

Afleveringen Seizoen 4
1. Now You Know
2. Smiles of a Summer Night
3. The Game
4. If There's Anything I Can't Stand
5. Art Isn't Easy
6. Now I Know, Don't Be Scared
7. You Can't Judge a Book By Its Cover
8. Distant Past
9. Something 's Coming
10. Welcome to Kanagawa
11. Sunday
12. In Buddy's Eyes
13. Hello Little Girl
14. Opening Doors
15. Mother Said
16. The Gun Song
17. Free

Desperate Housewives op DVD - Technische specificaties
Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Engels / Spaans / Italiaans
Ondertiteling: Nederlands / Engels/ Engels voor slechthorenden / Italiaans / Spaans
Beeldformaat: 16 x 9 / 1.78:1
Genre: Serie
Totale speelduur: 11 uur
Leeftijd: vanaf 12 jaar

Bonusmateriaal:
• Vooruitblik
• Audiocommentaar
• Wanhopig van begin tot einde
• Alle ballen verzamelen: de mannen van Wisteria Lane
• De favoriete scènes van bedenker Marc Cherry
• Alternatief einde
• Deleted scènes
• BloopersRecent nieuws van dezelfde bron