:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Standaard Uitgeverij >> PERSBERICHT: CATALOGUS VOORJAAR 2009
PERSBERICHT: CATALOGUS VOORJAAR 2009
Bron: Standaard Uitgeverij - Datum: 2009-01-25 - Geplaatst door: Werner

JAMIE OLIVER – JAMIE'S KITCHEN

 

Jamie Oliver opent zijn eerste restaurant, Fifteen, in Londen. Om te bewijzen dat een goede kok vooral passie moet hebben en dat officiële diploma's veel minder belangrijk zijn, leidt hij vijftien kansarme, werkloze jongeren op tot professioneel kok. Hij heeft daarvoor slechts zeven maanden de tijd... Deze dvd bevat de oorspronkelijke vijfdelige serie en de eerste twee vervolgafleveringen die laten zien hoe het Jamie en zijn leerlingen een half jaar later vergaat.

2 x DVD9
336 minuten
Januari 2009

 

DE KLEINE PRINSES – DEEL 1 PRINSESSENSTREKEN - LEUKE AFLEVERINGEN

 

De Kleine Prinses is een ondeugend en nieuwsgierig prinsesje met een eigen willetje. Ze wil graag nieuwe dingen leren en gaat op ontdekkingstocht in de wereld om haar heen. Een positieve, uitnodigende serie vol humor en verrassingen die kinderen stimuleert om hun angsten te overwinnen, te leren van hun fouten en te accepteren dat de dingen niet altijd gaan zoals ze willen.
 

1 x DVD 5
50 minuten

Februari 2009
 


EDELVROUW, BEDELVROUW (TO THE MANOR BORN) – SERIE 3


Audrey heeft zich neergelegd bij haar nieuwe status, hoewel 'ordinaire' zaken als onbetaalde rekeningen en lastige schuldeisers haar nog steeds niet kunnen boeien. Langzamerhand ontdekt ze dat de nieuwe Lord van de Manor onvermoede kwaliteiten bezit en krijgt ze oog voor diens charme. Wanneer hij zakelijk onder vuur ligt, neemt ze zich zelfs voor hem uit de brand te helpen... met grote gevolgen.
 

3 x DVD 5
168 minuten

Januari 2009
 

BRUNO EN DE BANANENCLUB – DVD 1

 

Bruno en de verfdoos en vier andere leuke avonturen
Bruno is een klein, speels en leergierig aapje dat graag op avontuur gaat in de wereld om zich heen. Samen met zijn vriendjes van de Bananenclub ontdekt hij de leukste dingen. Doe jij ook mee? In elk avontuur gebruikt Bruno kleuren en nummers om jou de moeilijkste dingen op een leuke manier te leren. Zo ontdek je al heel veel voordat je naar school gaat. En... je hebt de grootste pret!
 

1 x DVD 5
55 minuten

Februari 2009
 


LOUIS THEROUX - THE COLLECTION

 

Met zijn originele en onbevangen reportages over bizarre figuren en groepen in de samenleving heeft de Britse journalist en televisiemaker een plaats veroverd tussen de grote namen in de journalistieke televisie ironie. Net als zijn leermeester Michael Moore dompelt hij zich onder in merkwaardige subculturen en ontmoet hij excentrieke celebrities.

4 x DVD 9

767 minuten
Januari 2009


THE FLYING DOCTORS – VOLUME 1 (MINISERIE)

Maak opnieuw kennis met de legendarische dramareeks The Flying Doctors. De miniserie met de eerste zes afleveringen was een doorslaand succes. Dokter Tom Callaghan vertrekt naar het platteland van Australië om voor de Royal Flying Doctor Service te werken. Niet iedereen is echter blij met zijn komst. Reclamefotografe Liz Drever wil liever vandaag dan morgen terug naar de VS. Maar dan ontmoet zij de charmante Tom...

3 x amaray DVD 9 in een kartonnen slipcase
270 minuten
Januari 2009


THE FLYING DOCTORS – VOLUME 2 (SERIE 1)

Vlieg mee met The Flying Doctors in het succesvolle vervolg op de populaire

miniserie. Dokter Chris Randall komt het team van de Royal Flying Doctor Service versterken. De mensen reageren geschokt als ze horen dat de nieuwe dokter een vrouw is. Al gauw beschuldigen zij haar van incompetentie. Nieuwkomer Geoff Standish heeft ook moeite om zich aan te passen, en niet alleen omdat hij en zijn collega's hun patiënten en soms ook zichzelf vaak onder levensbedreigende omstandigheden moeten zien te redden.

7 x DVD 9 amaray in een kartonnen slipcase
1170 minuten
Februari 2009


THE NEW STATESMAN – SERIE 3

Alan Beresford B'stard (Rik Mayall – Bottom, The Young Ones) is een doortrapte conservatieve politicus, een misdadig en achterbaks figuur die er alles aan doet om binnen de politieke arena aan de top te komen. Hij is een stiekeme rokkenjager en een gewetenloze MP met radicale ideeën. Deze dvd bevat alle zes afleveringen van de derde serie en de extra dubbele aflevering 'Who Shot Alan B'stard.'

 
1 x DVD 9
210 minuten
Januari 2009
 

THE NEW STATESMAN – SERIE 4

 

Deze dvd bevat alle zes afleveringen van de vierde en laatste serie.

 
1 x DVD 9
50 minuten
Maart 2009
 

DOCTOR WHO – SERIE 1 COLLECTORS BOX
 

Bevat alle 4 dvd s van de eerste, nieuwe serie, inclusief de extra dvd Doctor Who Confidential.

 
5 x DVD9

751 minuten

 

DOCTOR WHO – SERIE 2 COLLECTORS EDITION
 

Reis nog verder door tijd en ruimte met de Doctor en Rose in een nieuwe reeks spannende avonturen vol dodelijke confrontaties. Bevat alle 5 dvd s van de tweede, nieuwe serie én de Extra dvd Dr Who Confidential.

 
6 x DVD9

873 minuten

 
 

BLESS ME FATHER (ALLE ZEGEN KOMT VAN BOVEN) – SERIE 2

 

Engeland, begin jaren vijftig. Neil Boyd is nog maar net gewijd als priester en hij komt als kapelaan bij de parochie van St. Jude. Al snel ontdekt hij dat niets en niemand hem heeft kunnen voorbereiden op Father Duddleswell, de Ierse pastor van St. Jude, ook wel bekend als 'de parochie van de hopeloze gevallen'. Deze dvd bevat alle zeven afleveringen van de tweede serie.

 
3 x DVD5
172 minuten
Januari 2009
 

BLESS ME FATHER (ALLE ZEGEN KOMT VAN BOVEN) – SERIE 3

 

De strijd tussen Father Duddleswell en Mother Stevens gaat onverminderd door. Maar de Ierse pastoor heeft méér problemen met vrouwen. Dit in tegenstelling tot Neil die zojuist een praatgroep is gestart voor getrouwde stellen met huwelijksproblemen. Ook wordt Father Duddleswell geplaagd door Porgy en Bess, de twee varkens van buurman Billy. De vraag is: wie komt als overwinnaar uit de strijd? Deze dvd bevat alle zeven afleveringen van de derde serie.

 
3 x DVD5

172 minuten

april 2009