:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Standaard Uitgeverij >> PERSBERICHT: RELEASES VOORJAAR 2010
PERSBERICHT: RELEASES VOORJAAR 2010
Bron: Standaard Uitgeverij - Datum: 2010-02-07 - Geplaatst door: Werner
THE SULLIVANS - SERIE 01

Populaire Australische soapserie uit de jaren '70: een indringend, realistisch en menselijk portret van een Australisch gezin tijdens de Tweede Wereldoorlog. Als de oorlog uitbreekt, verandert het leven van de familie Sullivan en dat van hun buren en kennissen drastisch, maar dankzij hun humor en optimisme weten zij zich door deze moeilijke periode heen te slaan.

4xDVD9, scanavobox, 280 minuten
Februari 2010


DE PLANETEN

Reis voorbij de grenzen van je eigen voorstellingsvermogen met de uistekende BBC-serie The Planets, het meest volledige en spectaculaire verslag van de verkenning en ontdekking van de ruimte dat ooit is gemaakt. Met state-of-the-art computeranimaties en unieke archiefbeelden.

4xDVD5, scanavobox, 401 minuten
Januari 2010


DE RUIMTE

Reis voorbij de grenzen van ons heelal met de grensverleggende BBC-serie Space. Een ontdekkingsreis naar een fantastische wereld van een onvoorstelbare schoonheid vol mysteries. Op zoek naar antwoorden op ultieme vragen als 'Hoe is het heelal ontstaan?', 'Is onze planeet in gevaar?' en 'Waar ligt de toekomst?'

4xDVD5, scanavobox, 190 minuten
Januari 2010


SPOOKS - SERIE 03

Internationale samenzweringen, terrorisme en bedreigingen voor de nationale veiligheid zijn dagelijkse kost voor de mannen en vrouwen van de Britse Geheime Dienst MI5. Onverminderd zetten zij hun strijd tegen wapensmokkel, politieke gijzelingen en de georganiseerde misdaad voort en wagen zij zich met gevaar voor eigen leven in de duisrere wereld van vervalste identiteiten, verraderlijke agenten en onfrisse doofpotaffaires.

4xDVD5, scanavobox, 500 minuten
Maart 2010

CRACKER SERIE 1

De excentrieke Dr Eddie 'Fitz' Fitzgerald (Robbie Coltrane) is een briljant politiepsycholoog. Zijn privéleven staat echter onder grote druk door zijn liefde voor alcohol en gokken. Hij geeft les aan de plaatselijke universiteit en stelt profielen samen van verdachten voor de politie van Manchester. Deze dvd-box bevat de eerste drie op zichzelf staande afleveringen: The Mad Woman In The Attic, To Say I Love You en One Day A Lemming Will Fly.

3xDVD5, scanavobox, 364 minuten
Januari 2010


MONARCH OF THE GLEN - SERIE 05

Archie's broer Paul keert terug naar Glenbogle en wordt ingeschakeld om te helpen het landgoed te beheren. Dit zorgt voor strubbelingen tussen hem en Archie, maar geeft Archie ook de gelegenheid om eens goed over zijn positie en zijn toekomst na te denken. Ondertussen arriveert ook zijn zus Liz die voor een groot dilemma staat. Wanneer Molly schokkend nieuws krijgt, komt haar prille relatie met Andrew onder druk te staan.

4xDVD9, scanavobox, 591 minuten
Februari 2010


THE GENTLE TOUCH - SERIE 01

Gill Gascoigne is D.I., Maggie Forbes, de eerste vrouwelijek detective in een Britse televisieserie.  Wanneer haar man, die ook bij de politie is, wordt doodgeschoten door een paar winkeldieven, moet zij niet alleen zijn dood verwerken, maar zich ook waarmaken binnen het korps. Deze spannende detectiveserie speelt zich grotendeels af in de Londense wijken Soho en Covent Garden.

3xDVD9, scanavobox, 350 minuten
Maart 2010


MAXWELL

Aan het begin van de jaren '90 omvat het media-imperium van Robert Maxwell enkele van de bekendste namen in het medialandschap, waaronder de New York Daily News en de Daily Mirror. Maar de concurrentie van aartsrivaal Rupert Murdoch is moordend en het imperium staat op het punt van instorten. Maxwell doet er alles aan om dit te voorkomen. Hij verduistert zelfs 900 miljoen pond van zijn bedrijven en pensioenfondsen. Een boeiend portret van een van de markantste figuren uit de 20e eeuw.

1xDVD9, 100 minuten
Mei 2010


JAMIE OLIVER - JAMIE AT HOME (SERIE 01 & SERIE 02)

DVD-box met alle 26 afleveringen van serie 1 & 2. De afgelopen jaren heeft Jamie veel vrije tijd besteed aan zijn nieuwe hobby: tuinieren. In Jamie At Home neemt hij ons mee naar zijn eigen moestuin waar hij de meest uiteenlopende gewassen kweekt. Lekker eten begint immers met goede, verse ingrediënten en wat is er leuker dan koken met zelfgekweekte groenten, kruiden en specerijen! Ook geeft Jamie tips voor in de moestuin...

4xDVD9, 667 minuten
Januari 2010


MARGARET

Een interessante en boeiende televisiefilm over een van de meest karakteristieke figuren uit de Britse politiek, de eerste vrouwelijk leider van de Britse Conservatieve Partij en premier van het Verenigd Koninkrijk Margaret Thatcher, bijgenaamd de 'IJzeren Dame'. Wanneer haar deputy, Geoffrey Howe, in 1990 in de House of Commons zijn ontslag aanbiedt, luidt dit het brute einde in van een politiek tijdperk. De positie van Margaret Thatcher komt onder grote druk te staan en uiteindelijk wordt zij gedwongen om zich terug te trekken.

1xDVD9, 100 minuten
April 2010


THE FLYING DOCTORS - VOLUME 04

In deze 24-delige, Australische serie worden de dokters van de Royal Flying Doctors Service (RFDS) weer geconfronteerd met noodsituaties, bedreigingen en zelfs een gijzeling. De romance tussen Jack en Chris loopt op niets uit, en ook voor DJ gaat de liefde niet over rozen. De nieuwe agent, Larry O'Connor, maakt een goede indruk op de inwoners van Coopers Crossing. Hurtle keert terug naar Coopers Crossing en wordt voor het gerecht gedaagd. Geoff en Kate krijgen het advies hun liefde voor elkaar uit te spreken. Zal hun romance eindelijk openbloeien?

7xDVD9, slipcase, 1170 minuten
Mei 2010


DE KLEINE PRINSES DEEL 03 - PRINSESSENRIJK

De Kleine Prinses is een ondeugend en nieuwsgierig prinsesje met een eigen willetje. Ze wil graag nieuwe dingen leren en gaat op ontdekkingstocht in de wereld om haar heen. Een positieve, uitnodigende serie vol humor en verrassingen die kinderen stimuleert om hun angsten te overwinnen, te leren van hun fouten en te accepteren dat de dingen niet altijd gaan zoals ze willen.

1xDVD5, 55 minuten
Februari 2010


DRIBBEL - ONTDEK HET SAMEN MET DRIBBEL

In deze dikke verzameldoos vind je de leukste tekenfilms van je favoriete hondje. Door de herkenbare situaties en de vriendelijke, aansprekende figuren die in de verhalen voorkomen, zijnd e avonturen van Drubbel favoriet bij kinderen. Deze verzamelbox bevat Ontdek Het Samen Met Dribbel, Op Zoek Naar Woordjes Met Dribbel en Op Zoek Naar Kleuren Met Dribbel.

3xDVD5, amaray box met slipcase, 95 minuten
Januari 2010


WORLD WAR II COLLECTION: HET COMPLETE OVERZICHT

Deze serie documentaires geeft u een uniek overzicht van de feiten en gebeurtenissen voor, tijdens en na de Tweede Wereldoorlog. Aan de hand van origineel materiaal zijn de makers er in geslaagd een duidelijk beeld te creëren van de verschrikkingen van de oorlog. Bevat de dvd's De Voorgeschiedenis, De Nazi's Slaan Toe, Blitzkrieg, De Slag Om Engeland, De Strijd om Rusland, Amerika In De Strijd en De Onbekende Oorlog.

7xDVD5, slipcase, 420 minuten
Januari 2010


THE NEW WAR COLLECTION (THE HAMBURGER CELL / THE ONE THAT GOT AWAY / WARRIORS)

Verhalen van gewone mensen in buitengewone omstandigheden. Drie totaal verschillende oorlogen uit de laatste twee decennia vanuit verschillende gezichtspunten gefilmd, maar alle drie even realistisch en aangrijpend. Gebaseerd op authentiek filmmateriaal, getuigenverslagen en niet gepubliceerde correspondentie en dossiers

2xDVD5 + 1xDVD9, scanavobox met slipcase, 374 minuten
April 2010


BBC WAR COLLECTION (THE ROAD TO WAR & HIROSHIMA)

Deze box bevat twee dvd's over de Tweede Wereldoorlog. The Road To War: 8-delige documentaireserie over de echte oorzaken van de Tweede Wereldoorlog, gezien vanuit het perspectief van de belangrijkste partijen: Groot-Brittanië, Duitsland, de Sovjetunie, Italië, Frankrijk, Japan, China, de Verenigde Staten en Polen. Hiroshima: deze documentaire geeft een realistisch beeld van de oorzaken en gevolgen van de atoomaanval op Hiroshima aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. Aan de hand van archiefbeelden en met behulp van special effects worden de rampzalige gebeurtenissen gereconstrueerd.

4xDVD9, scanavobox, 483 minuten exclusief extra's
April 2010


BBC WW II COLLECTION (D-DAY, WAR OF THE CENTURY, GREAT RAIDS OF WW II)

Deze box bevat drie dvd's over de Tweede Wereldoorlog. War Of The Century: de brute confrontatie tussen twee genadeloze dictators: Hitler en Stalin. Met nooit eerder vertoonde archiefbeelden uit Oost-Europa. Great Raids Of World War II: met getuigenissen van veteranen, archiefbeelden en realistische reconstructies van de gevaarlijkste specialistische missies tijdens de Tweede Wereldoorlog. D-Day: het dramatische verhaal van de grootste invasie ooit, de massale landing van de geallieerden op de kust van Normandië.

3xDVD9, scanavobox, 456 minuten
April 2010