:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Classic >> PERSBERICHT: THE NANNY SEIZOEN 3
PERSBERICHT: THE NANNY SEIZOEN 3
Bron: Sony Classic - Datum: 2009-02-22 - Geplaatst door: Werner
THE NANNY - SEIZOEN 3
Het langverwachte derde seizoen nu eindelijk op DVD

De karakteristieke dame met tenenkrommende stem is terug voor het complete derde seizoen van The Nanny! Sony Pictures Home Entertainment laat het meest sympathieke kindermeisje los voor ruim 10 uur aan kijkplezier. Laat je opnieuw verleiden door de irritante, maar aanstekelijke lach van Fran en zie met eigen ogen hoe zij in dit seizoen op zichzelf gaat wonen, er alles aan doet om een baby te krijgen en op het punt staat om in het huwelijksbootje te stappen. Maar met wie eigenlijk? Het complete derde seizoen van The Nanny is vanaf 5 maart overal verkrijgbaar.

Zet je schrap voor meer gestoorde avonturen van de grappigste nanny aller tijden in alle 27 afleveringen van het derde seizoen! Toen Fran ooit aanbelde bij de familie Sheffield in Park Avenue had zij geen idee dat ze hun levens zo op zijn kop zou gaan zetten. Het joodse meisje uit Queens kreeg de baan van kindermeisje bij Broadwayproducent Maxwell Sheffield. Maar de Sheffields kregen meer dan alleen een kindermeisje. Ze kregen ook Fran’s gestoorde familie erbij: oma Yetta, haar moeder Sylvia en natuurlijk haar beste vriendin Val.

Fans van de serie hebben lange tijd op het derde seizoen van The Nanny moeten wachten. Maar Fran is terug in een van ’s werelds meest baanbrekende komedieseries aller tijden. Niles, C.C., Maxwell Sheffield en Fran staan weer te trappelen om iedereen een work-out op maat te bieden met ruim 600 minuten aan kijkplezier.

Productinformatie:
Release DVD KOOP: 5 maart 2009
Genre: Komedie
Met: Fran Drescher, Charles Shaughnessy, Madeline Zima en Daniel DavisRecent nieuws van dezelfde bron