:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Classic >> PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER-DECEMBER 2015
PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER-DECEMBER 2015
Bron: Sony Classic - Datum: 2015-10-10 - Geplaatst door: Werner
OUTLANDER – SEIZOEN 1 – VOLUME 1

De Engelse verpleegster Claire Randall wordt na haar terugkomst van de slagvelden in WOII herenigd met haar man. Tijdens haar tweede huwelijksreis loopt ze door één van de oude steenkringen op de oude Britse eilanden en komt ineens in het Schotland van 1743 terecht, dat door een oorlog en gevechten tussen de wilde Highlandclans wordt verscheurd. Terug in de tijd geworpen door krachten die ze niet begrijpt, komt Claire in een wereld van gevaarlijke intriges terecht en wordt ze van spionage beschuldigd. Door omstandigheden wordt ze gedwongen te trouwen met een vogelvrij verklaarde Highlander. Ze wordt verliefd op hem en ziet zich ineens verscheurd tussen twee mannen in totaal verschillende tijdperiodes, waardoor haar leven en haar hart in gevaar komen.

DVD & Blu-ray-release op 14 oktober 2015


 
PAUL BLART: MALL COP 2

Na zes jaar winkelcentra bewaken, mag Paul Blart (Kevin James) eindelijk op vakantie. Hij vertrekt met zijn dochter naar Las Vegas voor ze gaat studeren. Maar veiligheid gaat nooit op vakantie en wanneer de plicht roept, komt Blart in actie.

DVD & Blu-ray-release op 21 oktober 2015


 
INSIDIOUS: CHAPTER 3

Als de jonge Quinn Brenner ontdekt dat vreemde krachten haar in beslag nemen, doet ze beroep op Elise Rainer, een medium met een speciaal talent. Elise moet contact maken met de doden en proberen het meisje, dat doelwit is van een gevaarlijk bovennatuurlijk wezen, te redden. Door zich te wagen in de diepten van het hiernamaals om Quinn te beschermen, wordt Elise geconfronteerd met de ergste vijand die ze ooit heeft ontmoet: een demon die aast op de zielen van de levenden...

DVD & Blu-ray-release op 21 oktober 2015


 
MASTERS OF SEX – SEIZOEN 2

Na ontslagen te zijn door het kraamziekenhuis moet Dr. William Masters (Michael Sheen) een nieuwe plek vinden waar hij en Virginia Johnson (Lizzy Caplan) hun werk kunnen voortzetten. Maar door het controversiële karakter van hun onderzoek - seks - worden ze uit twee andere ziekenhuizen gezet en besluiten ze hun eigen kliniek te openen. Aan het begin van de seksuele revolutie en te midden van de exploderende situatie van de burgerrechtenbeweging begint de intieme relatie, die zij onder het mom van hun onderzoek waren begonnen, te ontrafelen door de plotselinge impotentie van Masters. Door meer en meer te maken krijgen met seksuele kwaaltjes bij hun patiënten en zichzelf, gaat Masters de confrontatie aan met de groeiende teruggetrokkenheid van zijn vrouw en de onverwachte terugkeer van zijn vervreemde broer. Terwijl krijgt Johnson te maken met haar eigen crisis als de publiciteit over hun werk haar voogdij over de kinderen in gevaar brengt.

DVD & Blu-ray-release op 4 november 2015


 
BETTER CALL SAUL – SEIZOEN 1

Voor Saul Goodman en Walter White elkaar ontmoetten, was Jimmy McGill (Bob Odenkirk) een arme advocaat. In deze voorloper van de Emmy-winnende serie Breaking Bad gaat Jimmy samenwerken met “fixer” Mike Ehrmantraut (Jonathan Banks) en begint zijn transformatie van optimistische underdog tot Albuquerque’s beruchtste juridische legende.

DVD & Blu-ray-release op 18 november 2015


 
OUTLANDER – SEIZOEN 1 – VOLUME 2

In Outlander krijgen we te maken met romantiek, sciencefiction, geschiedenis en avontuur in het verhaal over Claire Randall, een getrouwde WOII verpleegster die per ongeluk terug in de tijd gaat naar het jaar 1743. In de voortzetting van het seizoen wordt de relatie tussen Claire en Jamie op de proef gesteld en moet Claire vrede vinden tussen haar moderne manier van denken en de wereld van de 18e eeuw. Genadeloze Engelse soldaten, gewelddadige clan-politiek en een wreed heksenproces dwingen Jamie en Claire ertoe te ontsnappen naar een nieuwe thuis. Net als hun leven als pasgetrouwd stel vorm lijkt te krijgen, wordt Jamie weer in Kapitein Randalls duistere wereld getrokken. Uiteindelijk ontdekt Claire dat er een erger lot is dan de dood als ze probeert Jamie’s hart, én zijn ziel te redden.

DVD & Blu-ray-release op 18 november 2015


COMMUNITY – SEIZOEN 3

De onverbeterlijke studiegroep waar iedereen zo gek op is, is weer terug voor een nieuw, scherpzinnig en hilarisch jaar op Greendale Community College. Van moordlustige Halloween pizzafeesten, vakantie Glee Club wedstrijden, footballduels, heldhaftige kussengevechten, minderjarige campusbewakers tot een schokkende hertrouw, een opstandige begrafenisdienst, stokbroodgevechten, een nieuwe vice-decaan (Emmy-winnaar John Goodman) met een vreemde airco-obsessie en een magnifieke misdaadhommage... Het derde seizoen van de gewaagdste tvkomedie is de beste tot nu toe!

DVD-release op 18 november 2015


COMMUNITY – SEIZOEN 4

In hun laatste jaar op Greendale Community College zijn ze niet zomaar een studiegroep, maar zijn ze een familie geworden. Dat moet wel als ze dit dolkomische jaar willen overleven. Met alles van het verstoren van een sci-fi congres, een nieuwe invasie van de Duitsers, een Thanksgiving etentje dat foutloopt tot een kerstgijzeling, een transformerende vader-zoon hereniging en ze worden zelfs poppen. Dit ongelofelijk fantasierijke vierde seizoen is van ongekend hilarisch niveau. Zet je schrap om dubbel te liggen van het lachen!

DVD-release op 18 november 2015


COMMUNITY – SEIZOEN 5

De scherpzinnigste Amerikaanse komedie gaat weer naar school. Net als je denkt alles gezien te hebben komt het vijfde seizoen om alle regels te breken. Je slaat steil achterover van dit vijfsterrenseizoen met de leugendetector, het lopen op hete lava, de achtervolging van de bilspleetbandiet, het fantasie rollenspel, de animatie van de hallucinerende “G.I. Jeff”, en de zoektocht naar de verborgen schat. Het vijfde seizoen van Community is het innovatiefste en grappigste seizoen ooit!

DVD-release op 18 november 2015


PIXELS

Als aliens de videobeelden van oude arcade-spellen als een oorlogsverklaring zien, vallen ze de aarde aan en gebruiken spellen als PAC-MAN, Donkey Kong, Galaga, Centipede en Space Invaders als voorbeelden voor hun aanvalstrategie. President Will Cooper (Kevin James) moet zijn jeugdvriend, videospelletjeskampioen uit de jaren ’80 Sam Brenner (Adam Sandler), bellen om een team van ouderwetse arcaders (Peter Dinklage en Josh Gad) aan te voeren om de aliens te verslaan en de planeet te redden.

DVD & Blu-ray (3D)-release op 25 november 2015


 
DOPE

Malcolm (Shameik Moore) is een geniale nerd die geobsedeerd is door hip-hop muziek uit de jaren ‘90. Hij en zijn twee beste vrienden spelen in een punkband en worden op school gepest omwille van hun ouderwetse stijl. Als er in een ondergrondse dansclub illegale drugs in zijn rugtas worden verstopt, wordt zijn leven erg ingewikkeld. Malcolm doet er alles aan om zijn dromen waar te maken: studeren aan Harvard, een kans krijgen bij zijn droommeisje Nakia (Zoë Kravitz) en het verzilveren van zijn fortuin aan Bitcoins. Dope is een verfrissende, grappige en swingende film die erg in de smaak viel bij het publiek op Sundance en het Cannes Film Festival, geproduceerd door Forest Whitaker en met een funky retro soundtrack, geselecteerd door uitvoerend producent Pharrell Williams.

DVD & Blu-ray-release op 9 december 2015


 
ANGRY BIRDS TOONS – SEIZOEN 2 – VOLUME 1

Het is een nieuw jaar op Piggy Island, en de Bird vs. Pig strijd woedt verder. Blijven onze Angry Birds helden de Piggies te slim af, terwijl de Piggies voortdurend proberen hun kostbare eieren te stelen? Zal King Pig zich eindelijk tegoed doen aan de omelet van zijn dromen? En zal het eindelijk eens meevallen voor die arme Piggies? Kom het te weten in Angry Birds Toons seizoen 2 volume 1!

DVD-release op 9 december 2015


ANGRY BIRDS: STELLA SEIZOEN 1

Ga mee op avontuur met Stella en haar stoere zwerm vogels in hun eigen serie! Stella en haar vijf BFF’s wonen in een nog onbekende hoek van het Angry Birds universum, Golden Island. Samen ontdekken ze, creëren ze, spelen en lachen ze... heel veel!

DVD-release op 9 december 2015
Recent nieuws van dezelfde bron