:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Disney >> PERSBERICHT: PRIVATE PRACTICE SEIZOEN 1
PERSBERICHT: PRIVATE PRACTICE SEIZOEN 1
Bron: Disney - Datum: 2009-03-16 - Geplaatst door: Werner
PRIVATE PRACTIVE seizoen 1
Na Grey's Anatomy is er nu....
Het complete eerste seizoen op 18 maart in een 3 DVDbox

Neem een kijkje in het hectische leven van ex-Grey's Anatomy dokter Addison Forbes Montgomery, in Grey's Anatomy de ex van dr. ‘McDreamy'. Nadat Addison vertrokken is uit Seattle besluit ze naar Santa Monica te gaan om daar een nieuw leven te beginnen. Ze verruilt daarvoor het Seattle Grace Hospital voor een privékliniek waarvan ze hoopt dat het er een stuk rustiger aan toe zal gaan. Dat blijkt echter geenszins het geval...

Van Mark Gordon, de Golden Globe-winnende maker van Grey's Anatomy en Army Wives, komt de succesvolle dramaserie van ABC, Private Practice: Het Complete Eerste Seizoen Extended Edition. Walt Disney Studios Home Entertainment brengt alle 9 afleveringen van het eerste seizoen op 18 maart uit op een 3 DVDbox, natuurlijk met bonusmateriaal.

Het vooruitzicht van een ongecompliceerder bestaan in Californië heeft ertoe geleid dat de gerenommeerde chirurg Dr. Addison Montgomery nu samenwerkt met vrienden van haar geneeskundestudie in de Oceanside Wellness Group. Maar zal het recept voor dit nieuwe leven echt zo heilzaam voor haar zijn? Leer Addison's nieuwe collega's kennen; de onlangs gescheiden maar professioneel aan elkaar gebonden Naomi en Sam Bennett, de aantrekkelijke Pete Wilder, de volgens-het-boekje Dr. Charlotte King, Cooper de internetsurfer, Dell de golfsurfer en Violet Turner, een psychiater met haar eigen problemen. Zaken van het hart brengen symptomen van liefde, lust en veel drama met zich mee in deze boeiende praktijk.

In de hoofdrollen zien we Kate Walsh (Grey's Anatomy, Bewitched) als Addison, Taye Diggs (Grey's Anatomy, Will & Grace) als Sam Bennet, Amy Brenneman (Judging Amy, Grey's Anatomy) als Violet Turner, Audra McDonald (Grey's Anatomy) als Naomi Bennet, Tim Daly (Sopranos, The Nine) als Peter Wilder, Paul Adelstein (Prison Break, Grey's Anatomy) als Cooper Friedman, KaDee Strickland (American Gangster) als Charlotte King en Chris Lowell (Veronica Mars, Grey's Anatomy) als William ‘Dell' Parker.

Ga zitten voor de perfecte dosis gecompliceerd alledaags leven, wat alles behalve privé is in Private Practice!

Technische specificaties:
Totale lengte: 6 uur (9 afleveringen + bonusmateriaal)
Beeldformaat: 16x9 / 1.78:1
Geluid: Dolby Digital 5.1

De 3 DVDbox bevat nooit eerder vertoon bonusmateriaal:
• Kate Walsh: Oefening baart kunst
• Achter de schermen van Private Practice
• Deleted scenes
• Bloopers
• Audiocommentaar
Recent nieuws van dezelfde bron