:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: AMUSEMENT
PERSBERICHT: AMUSEMENT
Bron: RCV - Datum: 2009-03-16 - Geplaatst door: Werner
AMUSEMENT

Ook (stiekem) genoten van de Saw- en Hostel-franchises? Dan zal u vast ook uw hart kunnen ophalen aan ‘Amusement’. Geschreven door de auteur van The Hitcher en When A Stranger Calls staat deze horrorfilm bol van de folterpartijen en vrouwelijke schoon. In de hoofdrollen vinden we onder meer Keir O’Donnell (de homoseksuele zoon van Christopher Walken in Wedding Crashers) en Laura Breckenridge (van de topserie Gossip Girl) terug.


Hoeveel gruwelijkheden kan een mens doorstaan voor hij volledig gek wordt? Drie vriendinnen staan op het punt erachter te komen als ze niet snel weten te ontkomen aan de praktijken van een sadistische moordenaar…

De mooie Tabitha, Shelby en Lisa zijn vriendinnen voor het leven sinds de middelbare school, maar zijn ieder een eigen weg ingeslagen. Een schijnbaar onschuldig incident uit die tijd, blijkt opeens grote gevolgen te hebben… Iets of iemand wil wraak… bloederige wraak… en is bereid om hierin heel ver te gaan. Voordat ze er erg in hebben moeten de drie jonge vrouwen in een groot huis vol met cellen en folterapparaten doodsangsten uitstaan en vechten voor hun leven. En dat allemaal voor iemands ‘Amusement’… Wie overleeft deze hel en stopt dit spelletje bloedvergieten?

Cast: Keir O’Donnell (The Wedding Crashers, Pathology), Katheryn Winnick (CSI (TV), Going The Distance), Laura Breckenridge (Loving Annabelle, Gossip Girl (TV))
Regie: John Simpson (Freeze Game)
Genre: horror
Speelduur: ca. 90 minuten
Beeld: breedbeeld (geschikt voor alle formaten)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands (optioneel aan/uit)
Releasedatum koop-dvd: 29 april 2009