:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> CVPublishing >> PERSBERICHT: KOEKELOERE
PERSBERICHT: KOEKELOERE
Bron: CVPublishing - Datum: 2009-04-15 - Geplaatst door: Werner
KOEKELOERE

Thema-dvd's 'Gevoelens' en 'Avontuur'

Bijna iedere kleuter die weleens naar SchoolTV of Z@ppelin kijkt kent Koekeloere, en kinderen zijn er dol op! Maar het is niet alleen leuk voor de kleuters om naar te kijken, het is ook erg leerzaam. De ontwikkelingsgebieden die in Koekeloere aan bod komen zijn onder andere: taalontwikkeling, sociaal-emotionele vorming en oriëntatie op jezelf en de wereld.

Op 14 mei a.s. komen de nieuwste Koekeloere titels uit, met 4 afleveringen per DVD rond de thema's Gevoelens en Avontuur.

In maart verschenen al de eerste 2 DVD's – Seizoenen en Feestdagen (overal verkrijgbaar).

In Koekeloere spelen Moffel en Piertje de hoofdrol. Moffel is nieuwsgierig, leergierig en impulsief. Zijn beste vriendinnetje Piertje, een worm, is minder impulsief en een stuk praktischer dan Moffel. Moffel en Piertje gaan vaak 'koekeloeren'. Ze gaan dan de echte wereld in om antwoord te krijgen op hun vragen.

Ook Flip de Beer zien we iedere aflevering terug. Hij mag steeds bij een ander kind logeren en beleeft zo veel avonturen. Leidraad hierbij is het thema van de aflevering. Aansluitend bij het thema komt in iedere aflevering een geanimeerd prentenboek of een animatie met een liedje voor.

Productspecificaties:
4 afleveringen per thema-DVD
Releasedatum thema DVD's: 3 - 'Gevoelens' en 4 - 'Avontuur' – 14 mei 2009
Nederlands gesprokenUIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron