:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> CVPublishing >> PERSBERICHT: DIERENMANIEREN OP REIS
PERSBERICHT: DIERENMANIEREN OP REIS
Bron: CVPublishing - Datum: 2009-04-01 - Geplaatst door: Werner
CVPublishing en TROS presenteren:
 

DIERENMANIEREN OP REIS 1: AFRIKA

 

Martin Gaus trekt de hele wereld rond om inheemse dieren in hun eigen leefomgeving te laten zien en ze zo dichtbij de kijker te brengen. De reislustige Gaus is een dieren-en natuurliefhebber, die op zijn eigen bekende wijze de kijker deelgenoot maakt van zijn verbazing over wat hij onderweg tegenkomt en ervaart. Daarbij gaat hij informatie over de bedreigingen waaraan zijn onderwerpen en reisdoelen bloot staan niet uit de weg.

 

Op 7 mei a.s. komt de eerste Dierenmanieren Op Reis DVD uit, een verzameling van de mooiste afleveringen over Afrika. Daarbij staan Namibië, Kenia, Oeganda en Zuid Afrika (2 afleveringen) centraal.

 
 

Dierenmanieren is jarenlang uitgezonden door de TROS, en heeft van Martin Gaus de bekendste dierendeskundige van Nederland gemaakt. In de unieke afleveringen van Dierenmanieren Op Reis verkent hij de dierenwereld buiten onze landsgrenzen en laat hij de kijker de meest bijzondere dieren en gebeurtenissen zien. Op deze eerste DVD kijkt hij rond in Afrika, op de eerstvolgende DVD's zullen ook zijn belevenissen in Noord Amerika, Midden & Zuid Amerika en de Poolgebieden te zien zijn.

 

Extra nieuws: In september komt er ook een Dierenmanieren Op Reis gezelschapspel uit! Hou hiervoor de websites in de gaten:

www.999games.nl

www.cvpublishing.nl

 
Productspecificaties

DVD 1 - Afrika:

5 afleveringen,lengte 162 min
Releasedatum: 7 mei 2009
Nederlands gesprokenRecent nieuws van dezelfde bron