:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Disney >> PERSBERICHT: CONFESSIONS OF A SHOPAHOLIC
PERSBERICHT: CONFESSIONS OF A SHOPAHOLIC
Bron: Disney - Datum: 2009-06-04 - Geplaatst door: Werner

CONFESSIONS OF A SHOPAHOLIC

Te koop op Blu-ray disc en DVD vanaf 24 juni 2009
Inclusief fashioncheque van 5 euro
 

Rebecca Bloomwood is een jonge, mooie journaliste die hopeloos verslaafd is aan shoppen. Dromend van een job bij één van de grote modebladen in New York, werkt ze nu als columniste bij een financieel magazine. Haar column :Het meisje met de groene sjaal" , waarin ze financieel advies geeft, is een groot succes, maar zelf heeft ze haar financiën niet onder controle. Haar bankrekeningen staan in het rood van de schulden. Toch kan ze het niet laten de nieuwste schoenen van Prada te kopen… Wanneer haar carrière en liefdesleven een grote puinhoop worden, beseft ze dat er dringend iets moet gebeuren. Zal het haar lukken haar leven terug op orde te krijgen?

 

In de glamourwereld van New York is de charmante Rebecca erg goed in winkelen. Misschien wel een beetje té goed. Telkens ze door de winkelstraten loopt, kan ze niet weerstaan aan de lokroep van de etalagepoppen en haalt ze haar creditcards weer boven. Maar wanneer het magazine waarvoor ze werkt, de deuren sluit, staat het noodlot toe voor de roodharige journaliste. Ze probeert met man en macht haar droombaan te krijgen bij haar favoriete modemagazine Alette, maar verliest de strijd van een langbenige blondine. Dus moet ze op zoek naar iets anders en al snel mag ze aan het werk bij het financieel magazine Saving Wings. Daar scoort ze met haar eigen column "Het meisje met de groene sjaal", die erg populair is bij het grote publiek. Maar dan loopt het mis. Wanneer ze op televisie verschijnt, doet haar deurwaarder de waarheid uit de doeken. Leugens over haar schulden en koopverslaving komen aan het licht...

 

Gelukkig is er Luke, de interim hoofdredacteur van Saving Wings. De twee lijken elkaars tegenpool maar toch is de aantrekkingskracht erg groot. Hij brengt haar met haar beide voeten op de grond en zij blaast hem nieuw leven in.

 

Confessions Of A Shopaholic is gebaseerd op twee boeken van Sophie Kinsella, die wereldwijd een groot succes kenden. De hoofdrollen zijn verdeeld onder Isla Fisher (Rebecca), Hugh Dancy (Luke) en Krysten Ritter (Susan). Dancy is ondermeer bekend om zijn rol in Black Hawk Dawn en King Arthur.

 

De film ziet er glamoureus uit en dat is onder meer het werk van de briljante en befaamde kostuumontwerper Patricia Field. Field was ook al het creatieve brein achter Sex And The City en The Devil Wears Prada. De garderobe van Rebecca bestaat onder andere uit kledingstukken van Prada, Gucci, Todd Oldham, Pucci en Dolce & Gabanna. Producent Jerry Bruckheimer heeft ook al heel wat kaskrakers op zijn palmares staan, zoals de drie Pirates Of The Caribbean films, Armageddon, Flash Dance, Top Gun en National Treasure.

 

Confessions Of A Shopaholic is een must-have romantische film vol charmes en humor die door elke vrouw gesmaakt zal worden. De Blu-ray disc en de DVD zijn vanaf 24 juni verkrijgbaar met een leuke extra, namelijk een fashioncheque ter waarde van 5 euro. fashioncheque is de algemene modecadeaubon, waarmee je bij meer dan 1000 winkels in Vlaanderen en Nederland kan shoppen. Iedere week komen hier nog eens tientallen nieuwe winkels bij. Deze modieuze giftcard in een glossy cadeauverpakking is het ideale cadeau voor iedere fashionista, fashioncheque is verkrijgbaar in 20, 50 of 100 euro en wordt verkocht bij

aangesloten modewinkels en via de webshop op www.fashioncheque.com. Vanaf 24 juni staan ook de aangesloten Vlaamse winkels online.

 

Technische specificaties Blu-ray disc

Speelduur: 104 minuten
Genre: Komedie
Beeldformaat: 1080p High-Definition / 16x9 / 2.35:1
Leeftijd: Alle leeftijden

Talen: Dolby Digital 5.1: Engels; Dolby Surround 2.0: Engels; PCM 5.1: Engels

Ondertitels: Nederlands / Engels / Engels voor slechthorenden

 
Bonusmateriaal
• Achter de mode
- De groene sjaal
- Patricia Field special
- De designer – uitverkoop
- Etalages bekijken
• Deleted scenes
- Broek met zebraprint
- De onverwachte zoen
• Bloopers
• Muziek video's
 

Technische specificaties DVD

Speelduur: 104 minuten
Genre: Komedie
Beeldformaat: 16x9 / 2.35:1
Leeftijd: Alle leeftijden

Talen: Dolby Digital 5.1: Engels; Dolby Surround 2.0: Engels

Ondertitels: Nederlands / Engels / Engels voor slechthorenden

 

Bonusmateriaal

• Verwijderde scenes

• Bloopers

• "Stuck with each other"

 Recent nieuws van dezelfde bron