:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Disney >> PERSBERICHT: BEDTIME STORIES
PERSBERICHT: BEDTIME STORIES
Bron: Disney - Datum: 2009-06-18 - Geplaatst door: Werner
BEDTIME STORIES
Te koop op Blu-ray disc en DVD vanaf 24 juni 2009

Als Skeeter Bronson op de kinderen van zijn zus moet passen, fantaseert hij er lustig op los tijdens het vertellen van verhaaltjes voor het slapen gaan. De enthousiaste kinderen vullen de verzinsels aan met hun eigen ideeën over helden, ridders en kauwgomballen. Wanneer de verhalen op mysterieuze wijze tot leven komen, staat Skeeters leven al snel op zijn kop. Een hilarische komedie voor heel het gezin!

Skeeter en zijn zus Wendy groeiden op in een klein hotelletje dat gerund werd door hun vader Marty. Wanneer het hotel verkocht werd aan Barry Nottingham, groeide het gezellig kleine hotel al snel uit tot een chique, luxueuze hotelketen. Skeeters droom om manager te worden komt voorlopig nog niet uit en hij is er nu conciërge, maar hij wil zijn kans wagen nu er een nieuwe vestiging van het hotel opengaat.

Wanneer zijn zus hem vraagt om een weekje op haar kinderen Bobbi en Patrick te passen omdat zij de stad uit moet, neemt hij de klus met veel tegenzin aan. Hij heeft de kinderen al jaren niet meer gezien en kent ze bijgevolg nauwelijks. Samen met een collega van Wendy, de verantwoordelijke Jill, moet hij ervoor zorgen dat de kinderen zich niet vervelen. Om ze te animeren verzint hij gekke verhalen waarin hij de held speelt. De kinderen vinden het een leuk spel en voegen zelf hun gekste fantasieën toe aan de verhalen van hun oom.

Dan… gebeurt er iets magisch. De volgende morgen blijken de verhalen tot leven te komen waardoor Skeeter in een levensecht avontuur belandt. Hij maakt van de situatie gebruik om zijn dromen te doen uitkomen. Het wordt hem echter niet gemakkelijk gemaakt, omdat de fantasieën van de kinderen blijkbaar de realiteit mee helpen bepalen… Gunnen ze hun oom een baan als manager in een hotel?
Een aanstekelijke avontuurlijke komedie, met o.a. Adam Sandler, Keri Russell, Guy Pearce en Courteney Cox.

Bedtime Stories op Blu-ray disc
Bedtime Stories is op Blu-ray verkrijgbaar in een Blu-ray Combo Pack. In het Blu-ray Combo Pack is bij de Blu-ray disc van Bedtime Stories ook de DVD bijgesloten. Heel plezierig voor diegenen die nog geen Blu-ray speler hebben, maar wel van plan zijn er een aan te schaffen. Tot die tijd kunnen ze al genieten van de film op DVD. Andersom kunnen de consumenten die wel een Blu-ray speler bezitten de film ook op andere dragers afspelen zoals voor de kinderen op de DVD-speler in de auto.

Technische specificaties
Speelduur: 99 minuten
Genre: Familie
Beeldformaat: 1080p High-Defi nition / 16 x 9 / 2.35 : 1
Leeftijd: Vanaf 6 jaar, angst / geweld
Talen: 5.1 DTS-HD Master: Engels; Dolby Surround 2.0: Engels
Ondertitels: Nederlands / Engels / Engels voor slechthorenden

Bonusmateriaal
• Tot de zwaartekracht ons scheidt
• Aan alle kleine mensen
• Dat is Oogje
• Lachen is aanstekelijk: Outtakes
• Van de vloer van de montagekamer: deleted scenes

Bedtime Stories op DVD
Technische specificaties

Speelduur: 95 minuten
Genre: Familie
Beeldformaat: 16 x 9 / 2.35 : 1
Leeftijd: Vanaf 6 jaar, angst / geweld
Talen: Dolby Digital 5.1: Engels
DTS 5.1: Engels
Ondertitels: Nederlands / Engels / Engels voor slechthorenden

Bonusmateriaal
• Tot de zwaartekracht ons scheidt
• Aan alle kleine mensen
• Dat is Oogje
• Lachen is aanstekelijk: Outtakes
• Van de vloer van de montagekamer: deleted scenes
• Dylan & Cole sprouse
Recent nieuws van dezelfde bron