:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Disney >> RELEASEBERICHT: RELEASES NAJAAR 2009
RELEASEBERICHT: RELEASES NAJAAR 2009
Bron: Disney - Datum: 2009-07-02 - Geplaatst door: Werner
HET MAGISCHE JAAR VAN DISNEY

Tussen nu en eind december 2009 biedt Walt Disney Studios Home Entertainment een stortvloed aan releases op Blu-ray en DVD : Disney Klassiekers, films voor de allerkleinsten, een streepje muziek en grote DVD-premières... Noteer deze releases alvast in de agenda:


29 juli:
Mijn Vriendjes Teigetje En Poeh Op De Musical Toer
en
Teigetjes Film Special Edition

Poeh, Teigetje, Konijn, Iejoor, Tessa en alle andere figuren uit het Honderd Bunderbos eten deze zomer hun buikje rond tijdens een picknick. Teigetje mag tien kaarsjes uitblazen op zijn verjaardagstaart en gaat op ontdekking tijdens enkele onvergetelijke avonturen.

5 augustus:
The Boy In The Striped Pyjamas

Berlijn, jaren '40. Wanneer de achtjarige Bruno samen met zijn gezin verhuist naar een somber en afgelegen huis buiten Berlijn, komt hij helemaal alleen te staan. Tijdens zijn zoektocht naar nieuwe vriendjes stuit hij op een jongetje in een gestreepte pyjama. Stukje bij beetje kan Bruno de ware toedracht van hun verhuis achterhalen. Zijn nieuwe, joodse vriend Shmuel brengt hem echter ongewild in een penibele situatie...

26 augustus:
Oliver & Co
Mary Poppins
Peter & de Draak
Heksen en Bezemstelen
Special Editions

Na het succes van deze films jaren geleden, brengt Disney deze zomer enkele titels opnieuw uit op Special Edition DVD. Laat je meeslepen in de klassieke verhalen, dit keer met extra goede beeldkwaliteit, vele extra's en vooral, de hartverwarmende karakters van de hoofdpersonages van deze Disney-klassiekers.

Geïnspireerd door Oliver Twist, de tijdloze roman van Charles Dickens, is Oliver & Co de 27ste Disney-klassieker. Actie, trouw, moed en vriendschap staan centraal in dit avontuur.

Mary Poppins, de wereldberoemde film uit 1964, wordt door jong en oud in het hart gedragen. Jane en Michael, twee kinderen van rond de zes à zeven jaar, worden verwaarloosd door hun vader, een bankdirecteur die het te druk heeft met zijn werk, en hun moeder, een suffragette die druk zingend over haar feministische overtuigingen door het huis stoomt, maar niet naar haar kinderen omziet. Ze nemen een kinderjuffrouw in dienst, die ervoor zorgt dat het leven van de kinderen nooit meer saai zal zijn...

Peter & De Draak is een hartverwarmend, muzikaal avontuur uit het jaar 1977. Het verhaal gaat over de vriendschap tussen een jongetje en zijn onzichtbare huisdier, vol met betoverende magie en spannende, onverwachte wendingen.

In een betoverende mix van life-action en animatie is Heksen En Bezemstelen één van Disney's grootste klassiekers. In 1977 werd de film bekroond met een Oscar voor de beste visuele effecten. Disney brengt nu een vernieuwde versie van de film uit op DVD, zodat jong en oud er wederom tientallen jaren van kan genieten!

9 september:
Jonas Brothers The Concert Experience: Extended Movie

Zorg dat je vooraan zit bij het filmdebuut van de Jonas Brothers! Zie meer van Kevin, Joe en Nick dan ooit tevoren, wanneer ze je in hun levens uitnodigen tijdens deze geweldige, extra lange film. Deze film brengt het leukste trio uit de muziekwereld rechtstreeks naar je woonkamer, inclusief gastoptredens van de populaire artiesten Demi Lovato en Taylor Swift! Zorg voor een backstagepas voor dit unieke evenement met de Jonas Brothers - compleet met exclusief bonusmateriaal, waaronder nooit eerder vertoonde optredens en bonusnummers.

Beverly Hills Chihuahua

Chloe is een rijk, tot in de puntjes verzorgd keffertje met een drukke agenda. Ze heeft het zelfs zo druk dat ze niet opmerkt dat Papi, een andere stoere chihuahua, stapelverliefd is op haar. Alles verandert wanneer Chloe verdwaalt tijdens een reis naar Mexico. Kijk mee hoe Papi alles op alles zet om haar te redden van gevaar en vuile pootjes!

Race To Witch Mountain

Het leven van taxichauffeur Jack Bruno wordt drastisch overhoop gegooid. De chaos begint als twee tieners Sara en Seth in zijn taxi springen. Jack ontdekt al snel dat de twee paranormale gaven hebben en ze beschermd moeten worden tegen hun vijanden... De film is de tweede remake van Escape To Witch Mountain uit 1975.

Little Einsteins: Vlucht Van De Instrumentenelfjes

De Little Einsteins zijn er weer. Hou je dus goed vast en laat de pret beginnen! Raket neemt je mee over de prachtige regenboog op weg naar nieuwe avonturen. Vlucht Van De Instrumentenelfjes is een sprookjesachtig verhaal waarin je fantasie niet ver genoeg kan reiken!

Lost seizoen 1 en seizoen 2 op Blu-ray

Op TV en DVD houdt Lost nu al jarenlang miljoenen kijkers wereldwijd in spanning. De reeks werd in 2004 gecreëerd door J. J. Abrams en Damon Lindelof en werd al snel een ongelooflijk internationaal fenomeen dat tal van awards en onderscheidingen in de sector in de wacht sleepte om nog maar te zwijgen over de talrijke andere nominaties. De eerste twee seizoen van deze serie zijn nu ook verkrijgbaar op Blu-ray!

23 september:
Monsters Inc. op Blu-ray

Bekijk dit "monsterlijk verhaal" van Disney en Pixar nu ook op Blu-ray. De film opent de deur naar de fantastische Monstropolis, een wereld van monsters met menselijke karaktertrekken. De innemende en uiterst grappige personages zorgen voor een échte Disney verhaal vol fantasie, humor, vriendschap en tederheid.

Nog meer moois dat u mag verwachten:
Sneeuwwitje En De Zeven Dwergen: 7 oktober op Blu-ray en DVD
TinkerBell En De Verloren Schat: 4 november op Blu-ray en DVD
Hannah Montana: The Movie: 25 november op Blu-ray en DVD
Hannah Montana Seizoen 2.1 + 2.2 (TV serie) 25 november op DVD
The Proposal: 9 december op Blu-ray en DVD
Santa Buddies: 9 december op Blu-ray en DVD
G-Force: 16 december op Blu-ray en DVD

Opgelet: deze releases en releasedata zijn onder voorbehoud van wijzigingen!UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron